Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Melezlemeyi laboratuvar çalışması mı kabul edelim?Aynen Lefty hanim, biz bilmiyoruz böyle yarim yamalak. Lab. denilince sadece beyaz onluk,beherglass deney tüpü dusunup belli bir sürede veri elde etmeye yonelik calisan sistemi hayal edenlerin bilim adina hic konusmamasi gerektigini dusunuyorum; suni tohumlama,hizlandirilmis yapay tadem seleksiyon ve mutasyonlari, hizlandirilmis yapay secilim vs. bunlar icin bilim kokan bir arge ortamina ihtiyaciniz olmayabilir . Bir Anakondayi da cocugunuz icin dadi yapabilirsiniz. Deneyenler var. Hayvanlara psikopatlardan cok hayvanseverler zarar vermistir. Klinisyenlige hayatim boyunca soguk bakip bulasmama sebeplerimden biridir
Melezlemeyi laboratuvar çalışması mı kabul edelim?
Hayvansever olmak ayrı bir konu ancak hayvansever görünüp hayvanlar hakkında hiçbir şey bilmemek ayrı bir konudur.
Çevremde Dogo besleyen de var ve Dogolar daha agresiftir ancak durup dururken hiçbir insana saldırmıyorlar.
Köpek dövüşçüleri Pitbull ırkı köpekleri çok kötü koşullarda saldırganlaştırıyor ve bu haberde bahsi geçen köpeklerin hangi koşullarda yetiştiğini bilmiyoruz. Yaşanan olay ne kadar üzücü de olsa burada tek suçlu var ve o da bu saldırgan olmayan ırkı, zorla saldırgan olmaya iten insanlardır.
İlla pitbull cinsi üzerinden konuşmak gerekmez sokak köpeklerinin tehlikeli olduğunu kanıtlamak için. Sıradan kırma, comar bir köpek bile saldırgan olabilir. Daha geçen gün motokuryeye saldırdı köpek, adamcağız kacacagim diye kaza yaptı. Yıllar önce bir güvenlik görevlisini öldürdü yine bir sokak köpeği. Bunların örnekleri çoğaltılabilir. İlla sahibi psikopat yetiştirdi de ondan saldırdı köpek, yoksa zararsizlar savunması çok mantiksizca. Sahipsiz yüzlerce köpek de var saldırgan. Onları ne yapacağız? Hayvanlarin da yaşama alanı var evet ama günümüz dünyasında sokakta köpeklere kuru mama verip hayvansever olmak kadar kolay mı?
Yapılması gereken sokak köpeklerine dokunmayın demek değil, belediyelere sokak hayvanları için çok daha iyi şartlarda bakım sağlanabilecek barınaklar yapılması için baskı yapmaktır. Bir kopegin çoluk çocuğa, sana bana saldırması için pitbull olmasına ya da sahibinin agizliksiz dolastirmasina gerek yok. Eline 500 gram kedi köpek maması alan insan hayvansever oluyor.
Sokak hayvanlarının yeri sağlıklı barınaklardir. Köpek sahibi her insan da, cinsi ne olursa olsun köpeğini sokağa çıkardığında ağızlık kullanmalıdır.
Köpek möpek anlamam ama bu ittapar sjw tiplerin feninik menopozlardan farkı yok. Asıl bu tipler tehlikeli. Çocuğun kafasının yarısını almış köpek diyorum, ama birlikte oynarken de fotoğrafları var diyor. Öyle yetiştiriliyorlar diyor. Tamam. Köpek gariban. Ama çocuğun kafasınim yarısı yok onu nasıl yapacaz?
Tamam lefty. Sen al eve besle
Bu konuda haklısın ve yasada da ağızlıksız gezdirmek yasak zaten.Köpek mi aslan mi belli değil. Ağızlıksız gezmeye bile çıkartılmamalı. Zincir bile koparır bu.