4 yaşındaki Asiye’ye saldıran pitbulllar.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Olaydan önce fotoğrafta çekmiş..ne iğrenç bir hayvan hepsini Çin’e yollayıp pastırma yapsınlar
8498E1C7-0DAE-45CA-ABD4-566EF02E31F8.jpeg

Pitbull luk bı şey yok ki.
Aslani kuzularin icine atip onu niye yargilayasin?
Bi insan neden sehirde Pitbull bakar, zoru ne?
Kopek sahiplerinin bir coguna ifrit olurum zaten.

Bu cins nasıl ortaya çıkmış
Normalde yaşam alanı neresi

Yabani bize bişey anlatmak istiyor.

Lab. ürünü, amigdala sıkıntılı.
Sosyal çevrede bulunmamalı. Koruma gerektiren,köy kasaba,polisiye,askeriye gibi yerlerde bilirkişi tarafindan eğitilebilirler.
Bilirkisi kadın olursa daha guzel olur .

Ağızlarına aparat takıyorlar bunların bu tip tehlikelere karşı. Bir insan neden pitbull beslemek ister onu da çözmüş değilim. Git Sibirya kurdu besle…

köpeğin yirticiligini kamcilayan eğitimlerden geçirip sonra da insan içinde bulunmamalı demek biraz samimiyetsizlik oluyor.
bu tarz köpekler yirticiliklarindan kurtulamazlar, evcillesmis olsalar dahi, en ufak eylemde aksiyona geçebilirler.
evde beslemeye çok müsait değiller.
sahip tanıları çok fazla gelişmiş değil, bağımlılıkları çok yüksek sayılmaz.
bir çoğu sahibine saldırmış ancak sahipleri tarafından şikayet edilmemiş cinslerdir.

Hicbir Köpek doğuştan vahşi olmaz. Onları vahşi yapan sahipleri. Kuyruğunu, Kulaklarını kesiyorlar. Ondan sonra hayvanlar vahşi oluyor. Bizim de Köpeklerimiz vardı onları bebek gibi severdik. Anne baba ve 7 yavrusu vardı Pug cinsiydi. 14 yıl yaşıyorlar. 4 yavruyu sattık. 5 tanesine baktık öldükleri zaman da günlerce ağladık. Bir komşumuzun da Pitbulu vardı. Küçücük çocuğuyla bizim köpeklerle oynardı birşey yapmazdı.

Aşırı duygusal, bağımlı tipler, etolojik acidan duygu durum bozukluguna,manik depresife,saldirganliga daha yatkin bu sebeple. Karisini ya da cocugunu ölduren ruh hastalarinin bagimli kisilik yapilari ile ozdestirebiliriz, morfolojik olarak beyin yapıları pitbull ile benzer zaten.köpeklerin tamami da kölelelik mertebesinde evcil.
Bu irk dejenere, problem bu.
İnsan icinde olmamasinin gerekliligi irkinin kendisi; sahibi,egitimleri ya da maruz kaldiklari değil. Madem ki varlar fayda uzerine degerlendirilebilir. Yabani bey gibi pastırma olsunlar diyosaniz siz bilirsiniz.

Yoo Gülarzu hanım.
Zaten bu tip konularda kötü sahip tanimlamasi hep bi pelesenk olur. Benim tanıdığım saldırgan pitbull sahipleri köpeğine paşalar gibi bakan tiplerdi . Kötü bakanları da vardir fakat istatiksel olarak anlamlilik katacagini sanmiyorum.
Şehir hayatında,vizir vızır araba geçen yerde,her an ciglik atan ziplayan cocuk olan yerde Pitbull bakilmaz.
Ben de piton bakmak istiyorum ama olmuyor istedigim her şey .

Son düzenleme:
Kedi gezdirir gibi bu tur tehlikeli hayvanlari hic bir onlem almadan sokaga salarsan olacagi bu. Bu kopeklerin sahipleri omurluk hapis yemeli.

O yaralarla travmayla nasil yasicak simdi bu cocuk. Ulkede insanlar sorumsuz fazla rahat ve kaf dagini ben yarattim havasinda... s..gidin.

Pitbull laboratuvar köpeğidir. Rottweiler gibi bir yaştan sonra beyni kafatasına sığmadığı için devamlı başında ağrılar yapar ve buda onları çok saldırgan yapar,
Ağızsılık ve tasmasız asla gezdirilmemesi gereken bir ırk

hiçbir köpek doğuştan vahşi olmazmış. onları vahşi yapan sahipleriymiş. miş, miş... köpekler için geçerli bu. pitbull gibi canavar sınıfındakiler için değil.

Olan sokaktaki hayvanlara oldu. Birçok yerde barınaklara tıkmak için toplatılma başladı. Allah haklarını alsın ne diyim. Onların ahıyla pekte iyi yerlere gelmeyeceğimiz aşikar

Güzel Anadolumun çomarı varken ameriga oyununu köpekte bile oynuyor.. önce evcil hayvan sahiplenmek isteyen insanları bir takım psikolojik testler yapılması gerektiğine inanıyorum. Ekseriyetsiz bir şekilde bu tur vahsetlerde hayvan sahiplerinin kendi zihniyetleri köpek üzerinde zuhur ediyor. Nayklopedia arkadaşımın söylediklerine katılmakla beraber bu türün yaratıcısı en nihayetinde insan olduğundan, yine büyük resme baktığımızda insanoğlunun kötülüğünü görüyoruz.

Geri