Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanki sen evde oturmus Atomu parcaliyon sjsjs
Abuzer Komurcu de bilime adamisti kendini. o da boyle konusuyodu ajsjuranyum gibi radyoaktif bir elementin atomlarını parçalamayı saymazsak her gün evde atomu parçalıyor herkes zaten. atom dediğimiz şey ortasında çekirdek, etrafında da elektronlardan oluşan bir yapı ve biz atomdan elektron kopartınca atomu parçalamış oluyoruz zaten. elini saçına sürttüğünde elektron transferiyle atomu parçalıyorsun, hatta her aldığımız her nefeste oksijenleri hemoglobine bağlayıp atomu parçalıyoruz. atomu parçalamak demek sadece uranyum ile atom bombası yapmak değil neticede. yine bilim fışkırıyor her yerimden ya ahaha. şuan izotop yutmuş gibi hastayım belim ve başım felaket ağrıyor. yoksa şu an fıstık gibi kızlarla sürtüyor olurdum.
.dDaha dun qibi sene 2013 du sanki ya nasil olur abi ya 2024 oldu nerdeyse . 10.5 yil nasi bukadar cabuk gecer ya.
Simdi 10 yil snra suan 38 yasinda olanlar 48 mi olcak omg
Ben 10 yil sonra 35 olcam .s
Yapma kardeşim defalarca belirtin rahatsız olduğumu anlamadın özel mesajda engelledim daha ne yapabilirim insanlara saygın yoksa kendine olsun bariYahu iyiki bir yorumuna Yalanci tepkimesi attim nedir bu sizdeki hava civa anlamiyorum
Dikkat cekme cabasi fiLan?
Senin bana attigin kusmuk tepkimeleri burdan hakkariye yol oLur ben hic sozunu bahsini ettimmi genelde ozelden belki geyiyigine biLe cevirmis oLabilirim hatirlamiyorum istedigim kisinin yorumuna tepkime atarim onlar oraya sùs diye koyulmadí
Keşke sende az gururluyu oynasan da uzak dursan bendenVahvah yine maduru oynamak he
Saygidan bahsedene bak
Isinise bakiniz dont muhattab