38 yaş üstü forum üyeleri

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Sanki sen evde oturmus Atomu parcaliyon sjsjs

uranyum gibi radyoaktif bir elementin atomlarını parçalamayı saymazsak her gün evde atomu parçalıyor herkes zaten. atom dediğimiz şey ortasında çekirdek, etrafında da elektronlardan oluşan bir yapı ve biz atomdan elektron kopartınca atomu parçalamış oluyoruz zaten. elini saçına sürttüğünde elektron transferiyle atomu parçalıyorsun, hatta her aldığımız her nefeste oksijenleri hemoglobine bağlayıp atomu parçalıyoruz. atomu parçalamak demek sadece uranyum ile atom bombası yapmak değil neticede. yine bilim fışkırıyor her yerimden ya ahaha. şuan izotop yutmuş gibi hastayım belim ve başım felaket ağrıyor. yoksa şu an fıstık gibi kızlarla sürtüyor olurdum.

uranyum gibi radyoaktif bir elementin atomlarını parçalamayı saymazsak her gün evde atomu parçalıyor herkes zaten. atom dediğimiz şey ortasında çekirdek, etrafında da elektronlardan oluşan bir yapı ve biz atomdan elektron kopartınca atomu parçalamış oluyoruz zaten. elini saçına sürttüğünde elektron transferiyle atomu parçalıyorsun, hatta her aldığımız her nefeste oksijenleri hemoglobine bağlayıp atomu parçalıyoruz. atomu parçalamak demek sadece uranyum ile atom bombası yapmak değil neticede. yine bilim fışkırıyor her yerimden ya ahaha. şuan izotop yutmuş gibi hastayım belim ve başım felaket ağrıyor. yoksa şu an fıstık gibi kızlarla sürtüyor olurdum.
Abuzer Komurcu de bilime adamisti kendini. o da boyle konusuyodu ajsj

gırgırını geyigini yap filan eyv da cidden işim olmaz ciddi anlamda

Ayy neyseki beni kapsamıyor .
Ne yorum yazayıyım diye düşünmeme gerek kalmadı çok şükür . Ahahaha

Neyse daha 5 yıl var.

@hopee susuyorum olmuyor konuşuyorum olmuyor derdin ne yA senin bi sal beni kardeşim salll yettin yani senden rahatsızlık duyduğumu daha nasıl belirtebilirim rica ediyorum yaa cidden çok sıkıldım.!

Yahu iyiki bir yorumuna Yalanci tepkimesi attim nedir bu sizdeki hava civa anlamiyorum
Dikkat cekme cabasi fiLan?
Senin bana attigin kusmuk tepkimeleri burdan hakkariye yol oLur ben hic sozunu bahsini ettimmi genelde, ozelden belki geyiyigine biLe cevirmis oLabilirim hatirlamiyorum istedigim kisinin yorumuna tepkime atarim onlar oraya sùs diye koyulmadí

Yahu iyiki bir yorumuna Yalanci tepkimesi attim nedir bu sizdeki hava civa anlamiyorum
Dikkat cekme cabasi fiLan?
Senin bana attigin kusmuk tepkimeleri burdan hakkariye yol oLur ben hic sozunu bahsini ettimmi genelde ozelden belki geyiyigine biLe cevirmis oLabilirim hatirlamiyorum istedigim kisinin yorumuna tepkime atarim onlar oraya sùs diye koyulmadí
Yapma kardeşim defalarca belirtin rahatsız olduğumu anlamadın özel mesajda engelledim daha ne yapabilirim insanlara saygın yoksa kendine olsun bari

Vahvah yine maduru oynamak he
Saygidan bahsedene bak
Isinise bakiniz dont muhattab
Bide ozelden engelledim filan yazmis hdhahdhhaha modeli kes. Cok guluom bunlara ya

Son düzenleme:
Geri