-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim değil be, pozitif ayrımcılık var gibi ben 36 yım ya araya kaynamış hissettim yahuaklın fikrin orda la moses
neyse kral 2 sene sonra yaşlandıgında gelir cvp verirsin 2 sene neki su gibi akar gider vallahi anlayamazsin bile daha dün yıl sanki 2014 gibiydi ya şuan 2024 nerdeyse offf üzüldüm yine ya.Benim değil be, pozitif ayrımcılık var gibi ben 36 yım ya araya kaynamış hissettim yahu
Yaş sadece bir sayıdır dayı takmayacanneyse kral 2 sene sonra yaşlandıgında gelir cvp verirsin 2 sene neki su gibi akar gider vallahi anlayamazsin bile daha dün yıl sanki 2014 gibiydi ya şuan 2024 nerdeyse offf üzüldüm yine ya.
haklısın 13 yıl sonra tadıcam inş bnde 38.yaşı az kaldıYaş sadece bir sayıdır dayı takmayacan
13 yıl mı, senin ben derdini yabfjfjdjdhaklısın 13 yıl sonra tadıcam inş bnde 38.yaşı az kaldı
Sen daha 33’sün bu senin ruh yaşın..Gece gece ne güldüm be
Senin ruh yasin kac yabanoşum?Sen daha 33’sün bu senin ruh yaşın..
Deden’den çok yaşlıSenin ruh yasin kac yabanoşum?
Sınırdan girdim yaşlılar olarak skksnsayy kim onlar yaa.... yaşlılar..... (iki sene boyunca bu konuyu aktifleyeceğimdksjfh)
dkıfhjdkfhdh güldürme beni yemek yiyorum.........Sınırdan girdim yaşlılar olarak skksns