38 yaş üstü forum üyeleri

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Daha dun qibi sene 2013 du sanki ya nasil olur abi ya 2024 oldu nerdeyse . 10.5 yil nasi bukadar cabuk gecer ya.
Simdi 10 yil snra suan 38 yasinda olanlar 48 mi olcak omg

Ben 10 yil sonra 35 olcam .s

gençler size kaç lazım

cok üzücü la daha dün 20 yaşındaydım nası ya nasıı nasııııı o gösel günler geride kaldı Shit.

hala 30 olmayanlar olarak zirvedeyiz- seneye görücem ben seni peluş-....bir de 7 aylığım hani tam zamanında doğsam 1 yaş daha küçüğüm....

38 yaşında atatürk samsuna'da milli mücadeleyi başlatmıştı, bizim forum üyeleri de eşofmanını vicdanına kadar çekmiş elinde çayı kahvesi forumda yazı yazıyor ahaha. ne kadar matah işlerimiz var değil mi ?

oysa yaş ilerledikçe hayat daha anlamlı hale geliyor. eskisi gibi tadını kaçıran hiç bir şeye artık tahammül etmiyor insan. zamanını boş şeylerle harcamak istemiyor. zamanın inceliği şurada her an anını en iyi şekilde değerlendirmiyorsan fazladan bir saniyeyi bile hak etmiyorsun demektir. motivasyon konuşması gibi oldu hıaammına. ahah.

38 yaşında atatürk samsuna'da milli mücadeleyi başlatmıştı, bizim forum üyeleri de eşofmanını vicdanına kadar çekmiş elinde çayı kahvesi forumda yazı yazıyor ahaha. ne kadar matah işlerimiz var değil mi ?

oysa yaş ilerledikçe hayat daha anlamlı hale geliyor. eskisi gibi tadını kaçıran hiç bir şeye artık tahammül etmiyor insan. zamanını boş şeylerle harcamak istemiyor. zamanın inceliği şurada her an anını en iyi şekilde değerlendirmiyorsan fazladan bir saniyeyi bile hak etmiyorsun demektir. motivasyon konuşması gibi oldu hıaammına. ahah.
Sanki sen evde oturmus Atomu parcaliyon sjsjs

Avrupa yakası... daha dün gibi aklımda tvde yayınlanırken. İzlediğim bir dizi değildi.
Sadece geçen sosyal medyada Avrupa yakası oyuncularının şimdiki haliyle o anki halleri paylaşılmış. Aradan 19 yıl geçmiş.
O zamanlar 30 33 yaşında genel oyuncu yaş ortalaması. Simdi 50lilerde hepsi ve pit diye geçti. Şayet yaşarsam bi gün benim de pit diye 50lileri bulacağım gerçeği bi huzunlendirmedi değil.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Geri