Günlük *

Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
bu sene de aynı boktanlığıyla devam ediyor demiştim. arka arkaya hep kötü haberler alıyorum. düşünüyorum da... aldığım tek bi iyi haber bile yok. dileğim elimde patladı yine. daha boş, daha anlamsız geliyor her şey. içim, dışım, her bi tarafım sıkkın bu ara.
her olay bir şey öğretiyor. öğrendiklerim ne işe yarıyor bilmiyorum ama yaksa da yıksa da gözler önüne seriliyor işte bazı şeyler. bugün ultra mutsuzum, içim çökmüş :[ yine ondan sendeyim.
bi gün de iyi iken gel be melocum... bi kere yani... amann, iyilik de neye göre işte.
neyse. gidiyom bi şey de dilemiyom.

günler geçmiş bile üstünden. ağğğğ ama kötü haberler hızını kesmez, asla. asla. asla.
öfkeme hakim olmakla, korkmakla, bazen de umursamamakla geçiyor günlerim. kalabalıktan kurtulmuş gibi hissediyorum, iyiye dair tek hissim bu.
her şey mükemmelmişcesine, üç beş ay sonrasına ışınlanabilir miyim acaba? keşşşke münnkün olsaydı. bu kadar yeter, gittim.

-hiç unutmayacağım-

keşke biri çıkıp "her şey iyi olacak." diyebilse... keşke düzeleceğini bilebilsem. keşke sevdiklerimin iyi olacağını, onlara zarar gelmeyeceğini bilebilsem. bu süreçler beni inanılmaz yoruyor. ben dayanamıyorum, böyleyim işte. çok sıkışık içim, geldi mi arka arkaya geliyor anasını satayım
bütüüün duyguları çok yüksek ve karmaşık yaşıyorum. kimseyle de konuşmak istemiyorum. kuru kalabalık hep. gerçekten.
nolur biraz ferahlık ya, allahım bi şeyler normal gitsin artık. iyisinden de geçtim. ooff desem de birlikte yıkılsak keşke....
manyak değilim dimi ya? her şey karşısında güçlü duramam dimi? abartılı değilim dimi? çok yoruldum.
her şey iyi olsun. ben diyorum kendime. iyi olsun.

yine ben ve yine iyi olmayan şeyler.
gidene mi üzülmeliyim kalana mı? kaybediyorum teker teker. içim cız.
ah... ah ki ne ah.

• Üzgün
Tepkiler: Sux
aşırı yorgunum he. sanki taş taşımış gibiyim her yanım tutuldu saatler içerisinde.
en azından kalpten gitmedim gerçi bu da bir şey.
bu arada giirdiğim dipten biraz çıktım umarım bir daha öyle bir şey yaşamam çünkü çok kötüydü. yaşadığım şu berbat heyecan tatlı bir heyecana da dönüşürse belki bir şeyler iyi gidiyo aşamasına bile gelebilirim. garip ama öyle. yani umarım öyle olur. artık kötü haberler uzak olsun.
gideyim de bitik bitik yatayım. iyi geceler cnm

selam bebişim. bir şeyler iyi gidiyo diyebilir miyim bilmiyorum ama şu ara kötü giden bi şey yok. uzun zaman sonra kötü hissetmiyor olmanın hafifliğini yaşıyorum. bunu seninle de paylaşmak istedim çünkü hakkındır...
daha çok deliriyorum şu ara. bu deneyimim bana hem sallamamayı hem de küfürbaz haydoluğu öğretecek galiba. evet çok zıt farkındayım ama insanlar işte. cidden delirtiyolar. neyse şimdi düşünmeyeyim bari.
umarım ki şomluğum tutmaz. bi süre bi şeyler böyle gitsin lütfen :emoji_innocent:
daha keyifli günlerde görüşmek dileğiyle.

sana bu ruh hali cok yakisiyor guzel suratliim. ayrica kufur de yakisiyor. bu kisimda takildigin bi yer olursa burdayim biliyorsun hdkshj.

naber? ben aşırı gerginim şu an ve kime sataşacağımı henüz bilmiyorum. dedim ama en olmayacak kişiye yükselmiş bulundum bile. gerçi haklıyım ulan.
kararlarım çok değişken, özellikle tam şu an sktiri basıp gitmek istiyom, umarım sakinleşebilirim. önce kendim delirdim sonra delirttim. üf neyse. by.

bomba gibi haftasonuna hazır mıyıııız melooocuum, patlayalım bi güzel...
ne salak saçma sistemler, sistemleri salaklaştıranlara daha çok kızgınım gerçi şu an. lan üzüntü duygumu sinir kapladı resmen jsjzs. aman ya...
hadi ii gclr.

haftasonu gerçekten bomba gibiydi... patladım gitti sbjjzjzj neyse arada bi ağlamak iyidir, zarar gelmez o kadarcıktan.
kapanışım komik olduğu için şu an keyifli hissediyorum. bi de minik bi esinti var, gündüzleri kafayı yiyoruz ama olsundu. pürüzleri olabildiğince düşünmemeye çalışıyorum. zarardan başka bir şey vermiyor çünkü. geçici bir şey mi bilmiyorum ama şu halimde kalmayı diliyorum ay hadi inş.

sürekli arkadaş grubumu değiştirmek istiyorum, artık elli yıllık değil de beş günlük falan olsun. hayır sürekli birilerinin tükürdüğünü yaladığını görmekten sıkıldım çünkü. nebcim insanlar var hayatımda. neyse... umrumda diiller...
güzel denebilecek iki üç gün geçirdim. biraz canım da yansa olsun. beş günlük kamkilerimle şimdilik her şey güzel.
ara ara bi modum düşüyo sıkılıyorum falan ama yine de iyiyims. böyle hissedince sana geliyom o yüzden, öyle eski günlerdeki gibi. çok eskisini bilmezsin sen gerçi ama olsun.
ay neyse geçmişe özlem duymadan gideyim ben, bby

şüü naber?
bire kadar uykusuzluktan geberiyorum resmen, sonra da uykum kaçıyo. uykusuzlukla sana geleyim bari dedim, sabah erken kalkacak olmama rağmen. üf nefret ediyom. erken kalkmaktan. ama her zaman değil tmm kabul.
bu aradaaa çokzel günler geçirdim. kum fırtınası deneyimi yaşadık denebilir bjjsjs, ay dalgalarla eğlendik, yandık tutuştuk, yedik içtik sohbet ettik. yabancı biriyle değil ha sen de biliyozun, aşığı olduğum hanfendüyle <3 zeytinyağ kokulum... özledim seni.
neyse gidiyom. negatife dönmesini istediğim tek bi olay var, o da iyi olsun. hastalık, dert tasa hep uzak olsun bize ya, lüfen.
hadi iyi geceler.

güzel geri bildirimler alınca mutlanıyom he. bugün de onlardan biri. ama yine de bu insan evladıyla barışamadım, bi şey yapıp gönlümü alması gerek. tabii önce kendisine küs olduğumu öğrense daha iyi olabilir :'( bazen hepsinden nefret ediyorum. çoğu zaman yani.
neyse yine de keyfim yerindedir, umarım daha da iyi olur.
çokzel soyuluyom bi de, itin gtüne döndüm aynı. rezalet bi iş cidden, neyse artık...
uykumun gelmesini dileyerekten ayrılıyom huzurundan, mıtlı geceler.50cee9073e6cfc23da441b5e4da8740b.gif

güzel geri bildirimler alınca mutlanıyom he. bugün de onlardan biri. ama yine de bu insan evladıyla barışamadım, bi şey yapıp gönlümü alması gerek. tabii önce kendisine küs olduğumu öğrense daha iyi olabilir :'( bazen hepsinden nefret ediyorum. çoğu zaman yani.
neyse yine de keyfim yerindedir, umarım daha da iyi olur.
çokzel soyuluyom bi de, itin gtüne döndüm aynı. rezalet bi iş cidden, neyse artık...
uykumun gelmesini dileyerekten ayrılıyom huzurundan, mıtlı geceler.Ekli dosyayı görüntüle 39484
cok salak ve tatlısın ya hdjdhsj. gel ben soyarım seni. dalgaların arasında ruh hastası gibi kitlendigim gibi hdkdhj

Son düzenleme:
oh beeeee. rahatladım süffer derecede. önce bi krize yaklaştım ama olsun sonu güzel oldu. sorunlar halledildi. evet sadece keyifli olduğumu söylemeye geldimm çıkıçıkçıkçık şimdi gidiyom iyi geceler.

ben sana tee ne zaman yazmışım ya. bunun üzerinden bir yalnızlık geçirdim, alışmışım da he. hiç korktuğum gibi olmadı. ama özümüze döndük. çok tatlı geçirdiğim günler oldu bu arada <3 geneli aşırı sıcaklardan kaynaklı bir panda edasıyla yuvarlanarak tabii... sanırım şimdi biraz daha iyi. üf değil galiba ya şu an hiç. alışmışım deli gibi esintilere... nys artık.
bu ara bi gerginlik çöküyo galiba ama iyiyim. bugünümüze şükür diyelim.
şimdi gideyim. iyi geceler :emoji_sleeping:

zaten hep böyle oluyo... hem uyuyabileyim diye var ama hem de uykumu kaçırsın diye var bu yataq, üf.
dağ tepe gezdim bugün... trajikomik gerçekten. ilginç bir anı kazandırmış oldum kendime anjsjsj şu an gülüyom da ay neyse. iyi insanlar hep var olsun valla.
hiloom, seni çok seviyom kız. ya tm tm aşığınım hatta. ay iyi ki varsın be <3333
gidiyom, uyumak temennim.
bıbıy.

düzensiz olunca hafta benim için bombok geçiyor sanırım... bi an önce bugünün de bitmesini istiyorum. düzenli bi haftaya başlamak umarım iyi gelir. bir sonraki aya geçelim hatta, çabbuk.
ağrılı, sancılı, üzünçlü, kabus gibi geçen günümden sonra yine aynen dvm. göz oyacağı bakayım bari kendime, acil ihtiyaç. sjsj evet o kadar :(
neysecim. gideyim de saatleri sayayım....off. çile.

ay bi oh çekebilirim şimdi, bugünü de bitirdik sonunda. evet sadece bunu demeye geldim... gideyim de uyuyamamaya çalışayım. sabaan köründe kalksam bari. negzel olur. düzen dedim ya...
hadi bay.

bugün de oh çeker miyim be...
kimseye tahammülüm kalmamış he. rest çekecek kıvama gelmişim resmen. kendimdeki bu değişimi seviyorum evet. kimsenin peşinden gitmiyorum, kötü günümde yanımda olmayana da iyi günümde yer vermiyorum. mis gibiymiş. çok geç öğreniyom ama olsun.
neyse... sana iyi geceler, ben nöbete dvm........

Geri