Günlük *

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
güzel bi haftayı geride bıraktım. güldüm, eğlendim, gezdim tozdum, ruhumu dinlendirdim. çok iyi geldi bana belki o yüzden bu hafta zorlanıyorum… sevdiklerim keşki uzak olmasa, istediğim her an kapılarını çalabilsem. neyse, her mesafe aşılır diyelim… yine ağızlarını açık bırakacağım nice kavuşmalara :F
olumsuz şeylerden bahsetmek istemiyorum, içimin hep huzurla dolacağı şeyler olsun. bazen çok üzülüp çok yoruluyorum çünkü. bunları kenara itiyoruz, iyi şeylere odaklanıyoruz. aksine mecalim kalmadı da pek.
daha güzelli günlerde görüşmek üzere :emoji_stars:

şahsım adına*
bir önceki seneye bakınca yine iyi geçtiğini düşünüyorum bu senenin. üzüldüğüm, ağladığım, kötü anlamda şaşırdığım, hayal kırıklığına uğradığım zamanlarım olsa da daha çok güldüm bu yıl. iyi anlamda da şaşırdım. gezdim, yeni yerler görüp, yeni insanlar tanıdım. hem de ilaç gibi insanlar… bazı sevdiklerime kavuştum, güldüm, eğlendim, yeni şeyler öğrendim. belki biraz da büyüdüm. önce kendimi mutlu etmeye çalıştım. önceliğimi kendim yapınca da birçok şeyden uzaklaştım zaten.
henüz tamamlanmamış hayallerim var, eeh hep de olacak. ama bu sene çok daha iyisi olsun istiyorum. mutluluğumu yeniliklerle ve sevdiklerimle birlikte zirvede yaşamak…
hoş gel yeni yılım.
genel anlamda bakacak olursam da ne yazık ki yine sövdüğümüz, üzüldüğümüz, iğrendiğimiz bir yıl oldu. bazen hepimiz aynı hisleri yaşadık belki, aynı şeylere üzüldük. sadece kendim ve sevdiklerim için değil herkes için sürpriz bir yıl olsun be… kötülerin iyileşeceği bir yıl olsun. sevgi dolu, iyilik dolu, huzur dolu… (bazen uç bir hayal gibi dimi? aslında hiçbir şey imkansız değil ama yine imkansızlaştıran bizler) ah…
tam bi sene sonra, olur da nasip olursa;
oldu be, çok güzel bi yıl oldu deme temennisiyle…
görüşürüz günlükcağzım :emoji_sparkles:

bi noktaya kadar kendime iyi gelebiliyorum, sonrası hüsran... benim de pilim bitiyo. (saçmalama sesleri kulağımda yankılansa da gerçek bu) çok ruhsuz ve mutsuz hissediyorum. sebepsiz. günü gelmeden bir şeylerin, o şeyler için gerilmeye başlamaktan da yoruldum. şu aklım, mantığım bi kendime yetmiyor ya. kendime gelince hiç ikna edici olamıyorum...
dolunay git ve bit, bit ve git!1!1!1!1
birini dinlemekten değil ama kendimi anlatamamaktan da çok yoruluyorum. genel olarak yorgunum galiba, özetim bu.
ağrılı bi gece, sabaha geçmesi ve iki hafta sonrasına acilen ışınlanmak dileğimle iyi geceler. bu da iyi gelmedi galiba ama neyse, biraz döktük. belki birazdan..,

Başlıktaki yıldız ben bir yıldızım mı demek yoksa konuna giremeyelim diye mi? Neyse sonra sildirirsin yazdım ama hdhdhdh

sıkıntıma, mutsuzluğuma, şu kalbimin daralmasına bir çözüm bulamadım henüz. kendime niye bu kadar yük ediyorum bilmiyorum ama elimde değil. şu hafta ışık hızıyla geçsin, iyi bir şekilde. sonrasını ben de bilmiyorum... nasıl olacak bilmiyorum ama an azından bu da geçip gitsin.
hadi iyi geceler, bu ara geceler...
1737314858815.png

o yükler büyüdü büyüdü büyüdü ve dağ oldu. altında ezildim. daha iyiye gitmesi gerekirken yönetemedim ve bi krize dönüştürdüm. kendi krizim... iyiymişim gibi yapamıyorum bile, o kadar güçsüz, bitkinim.
geçecek, biliyorum. geçene kadar epey yoracak sadece :{
belki biraz su serpecek şeyler de oldu. iyileştirmedi ama sevindirdi beni merak edenler. hâlâ pır pır kalbim, öööyle ters denk geldi ki bazı şeyler. içimde bi volkan etkisi yaratıyor. ay, yine başladı benim mesai. elimden de hiçbir şey gelmiyor.
yarın ağlamadığım, boğulmadığım bir gün olur umarım... hep şikayetçi gibiyim ama bugünlerimi de unutmak istemiyorum. bak bunlar oldu ama geçti melo, neler geçiyor...

günaydın günlüküm. aldığım iyi olmayan bir haber sonrası planlarımı değiştirtti bayram sabahı. 'her şey boş' sahiden. üzüldüm. garip hisler yaşattı bana dün.
umarım her şey iyi olur.
minik bir iç dökmeydi, görüşmek üzere.

bu hafta nasıl bu kadar hızlı ve stressiz geçti anlamadım... aynı zamanda karışık, biraz zırlamalı. dengesi bozuk insanlar benim de dengemi bozuyor çünkü ama allahtan dengeleyici insanlar var hayatımda. aklımı başıma getiren de diyebiliriz.
belirsizlik yorsa da iyiye yormak, iyiyi düşünmek istiyorum. hassaslığımın da ağzına tükürmek :d düşün düşün çıkamıyorum işin içinden, olur olmadık üzülüyorum falan. of aman...
en güzeli, en hayırlısı olsun. bekleyişim feraha çıksın:3 huzur dolu günlere gelebilir miyiz, hızlısından...
gidiyorum şimdi, bir sonraki gelişim umarım harika haberlerle olur :emoji_purple_heart:

Geri