Günlük *

Konu sahibi son olarak 60 gün önce görüldü
.

---------- Post added 19 Aralık 2019 at 20:33 ----------

aman beeee yazdıklarım çöp oldu

merhaba psi, hilal'in çok sevdiği bir arkadaşı gibi durmuyorsun sanki.. çöp oldu çünkü, başka bi açıklaması yok :} neyse daha fazlı mallı mullu konuşma lütfen burda.
hilalcim sevgiler :d

biiiiir de yine çikin bi gün

değişkenlik gösteren insanları hiç sevmiyorum

hilal agresif olması gerektiği kişilere agresif.. hakediyorsun demek ki :') canım aşkım bana hep melek. <3

yine çikinli günler ya, allam her şeyi kafama takmaktan bıktım be

selam bebeeeeek.
yeni yılın bana pek bir şey katmadığını biliyoruz, rakamlarla pek ilgilenmiyorum çünkü. ama yine de bu senenin bana kattıkları için tşk ederim. güzel insanlar tanıdım çünkü. uzun zamandır sevdiğim insanları benden almadığı için daha çok teşekkür ederim, umarım hiçbir sene almaz. yaşadığım, nefes aldığım süre boyunca kimse eksilmesin benden, hayatımdan yeter.
kendimi bulmam dileklerimle, bby

yine canım sıkılmışken sana yazmaya geldim, gelmişken aşkım yazmış onu gördüm. hiçbir şey diyesim gelmedi o yüzden, sana anlatamam onu ama canım canım canım bee.
neyse, uykuların haram olduğu bir geceden daha sevgilerle

anlam yüklediğim her gereksiz şey için kendimden özür dilerim. allah da belamı versin benim :')

insanın kendine iyi gelmesi kadar iyi bir şey yoktur sanırım. ama en az bunun kadar kötü olan bir şey varsa da, insanın kendine kötü gelmesi. çünkü kimse bir şey yapamıyor işin kötüsü sen de bir şey yapamıyorsun. içime öyle güzel hayvanat bahçesi oturdu kiii.. anlatması güç. derin derin nefesler alıp bir bir atmaya çalışıyorum. birtakım çöküşler yaşıyorum ama yükselişim yine olacaktır. temennim kısa sürede olması :XydXRO:
kendi sıkıldığım yeter günocuğum, seni de daha fazla sıkmadan gidiyoruuumm.

bu arada sensiz buralar bomboooooş be. hemen gel :frown:

melocuğum bu hayatı fazla mı ciddiye alıyorsun acaba? biraz ti'ye almaya çalışsan eminim her şey daha iyi olacak. hadi kızım, biraz dene :3: yaaaa :3:

* bugün güzelli bir gündü. sevdiklerimin mutluluklarına şahit olmak çok güzelli çünkü, heyecanlı işler başlasın bi daha. gerçi bu işlerin sonu yok belli ki nys.. iyili geceler cınım

bu kızı yeniden büyütmeliyiiiim, kor ateşlerde yürütmeliyiim, değirmenlerde öğütmeliyiiiim
farkındayıım farkındayım
..

kendime bir şarkı armağan etmek istedim, tşk kendim.
yine olur olmadık yiyom kafaları, eski günlerdeki gibi oldum çıkamıyorum. ama buralar pek de canlı değil, olsundu artık.
ağrılı sancılı bir günden geldim yine. kesmek istiyorum bazen kendimi öf. gideyim de uyuyayım diyeceğim amma bil bakalım ne eksik????

ağzıma geleni saymak istiyorum ama bunu yapmak yerine sessiz kalmayı tercih ediyorum genelde. bazen kabuğuma çekiliyorum çünkü, olanı biteni izleyip sindirmeye çalışıyorum. bazı şeyler hala aynı, bazı şeyler hala çok çirkin.
şimdi sana saysam iyi olur mu günocum? zsbsz boşver, gider kendi içimde sayar söverim ben şimdi. napim, geniş olamıyorum ben de böyleyim.
hayatı ciddiye almaman konusunda seni tekrar uyarıyorum küçük kız... birileri beni döve döve de akıllandırabilir isterse, hatta memnun olurum.:(
yine de iğneyi önce kendimize batıralım, keşke sesimi duyurabilsem de yaptıklarınızla söyledikleriniz çok farklı diye bazılarının kulağına bağırabilsem. nys.
kum gibiii eşliğinde gidiyorum, yarım bıraktığım giibi bitireyim.
sevgilerimle
:bunny:

büyük yanlış.. ama olmasını, yani olabilmeyi çok isterdim :')
binbeşyüzelli duyguyu içimde barındırarak geldim bugün de. hep böyle karma karışığım, net olduğum zamanlarda da durum hep iyi olmuyor tabi.
düşünmesem daha iyi olcak ahahahahaaaaa bu komik oldu baya : (
püff bi şey ekleyecektim ama kurcalamaya tahammülüm yok şu an. mutlu yanıma sesleniyorum>kendineçokçokçokiyibak. kimse senden değerli değil :3:
bi deeeeee neyse bir şey belli değil ki ne söyleyeyim aman günocum hadi ii gclr.

ooo aferin sana melocuğum aferiiin seninle gurur duyuyorum. böyle devam et :T:

laaanetli bir gün gibiydi :e2: şubatcığım inşallah güzel gelirsin ve güzelliğini diğer aylara da bulaştırırsın. daha önce hiçbir aya anlam yüklemedim ama o kadar kötü geçen bir ocaktan sonra yüklemeye karşı koyamadım.
güzellikler diliyorum günocuğum, bby

"ulan özledim!" diyesim geliyor bazen de diyemiyorum. niye? beeen de bilmiyorum ama olması gerekenler böyle.
bi şiii duydum da az önce, o ses hüzünlendirdi beni. bazı insanları alıp kendime saklayasım geliyor işte. fakat onu da yapamıyoruuuum. yapabilsem kaybetmem zaten nys :T: bazılarını da def edesim geliyor da sakinliğimizi korumaya devam.
o zamaaan gidiyoruuum been, seen hooşşçakal.
elmalara not: artık uslu biri mi olsan he canını sevdiğim:dusun:

Geri