Günlük *

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
bari uykumun bir düzeni olsaydı. çıldırmamak elde değil...

selamss. düzene giriyom ben galiba nasıl oluyor bu işler aklım almıyordu, ama hava dehşet insanın akşama kadar uyuyası geliyor benceeeee : ( ama uyumayacağım. en azından şimdilik :d
hilali çok seviyorum bu arada. evet aşığım kime ne:anla:

lütfen kalbinizi iyilikle doldurun, dedi.
çünkü kötülüğün kimseye faydası yok. inanın bana yok.

çünkü hilal aşkım.:anla:

ya umarım dengemi şaşırmam yine. olmayacak hareketler sergiliyorum...

merhabayn.
yıllar geçiyoooor ben hala yerimde sayıyom, tşk hayat. tşk kendim.
bazen üzülmeli bazen gülmeli.
şu aralar en büyük hobim de uyumak, neden bilmiyorum : (
neyse canım sıkıldıydı sadece, by

helloo. kendi kendimi motive etmek için geldim, yapacam ulan. yapacaaam:şşkn:

acaba bir şeyler saplasam geçer mi başımın ağrısı? : (

burada niye eğlenemiyoruuumm:bekle

bu anılar iyi ki var yaaa. insan gördükçe, izledikçe mutlu oluyor. şahsen ben oluyorum, özlesem de...

4 gün çok huzurluydum. neden? çünkü baş ağrım yoktu... başladı yine bugün asla terketmiyor beni salak şey :)
bir de daha iyi anlamaya başladım. başarabildiğim kadar artık hadi hayırlısı bakalım.

elalemi hadi geçeyim de, ben kendimi nasıl affedeceğim : ( en büyük kötülükleri hep kendi kendime yapıyorum ya.

bazen.. aslında bazen değil de genelde kendi kendime yetemem ben. pireyi deve yapar, olmadık şeylere bin kat fazla üzülürüm. çünkü hep böyleydim, kırıldıkça kırılgan bir hal aldım. mutlu muyum bu durumdan? hayır.
yine stresten, sıkıntıdan, üzüntüden kendi kendime yetemediğim zamanlardayım. genelde yazarım, bazen kendimle konuşurum. bilmiyorum nasıl olur ama bir şekilde kendimi motive etmeye çalışırım ve sonuç başarısız olur. alıştım ama yine de acıtıyor.
"içim acıyor" gerçekten. nefesim batıyor ciğerlerime, iyi hissetmiyorum.
stresliyim çünkü korkuyorum. yapamamaktan, başaramamaktan, ileriki hayatımdan. her şeyden.
üzgünüm çünkü kaybettim. inancımı, hevesimi, sevgimi, birçok şeyi.
ve öfkeliyim, buna izin verdiğim için. kimseye değil, en çok kendime. kendi yaralarımı kendim açtım ben, beni benden başka kim üzebilir ki? of. tabi ki herkes.
allahım, sen kapıların hayırlısını aç. aklım başıma gelsin, güçlü olmaktan tükendim, beni buna itme lütfen. yüreğime biraz da olsa su serp, iyi olsun hep geceler.

• Üzgün
Tepkiler: Sux
Bazen abartıyor olabilirim tabi. Yine de pöf.:hıı:

sırtımda, göğsümde, kalbimde, beynimde, inancımda... her yerimde! binlerce hançer hissediyorum. koca koca bıçaklar saplanmış sanki, canını acıtmıyor ama seni koca bir boşluğa sürüklüyor. herkesten nefret etmek istemiyorum. en başta kendimden nefret etmek istemiyorum. sihirli bir değnek? çok imkansız. ama allahtan karşıma artık güzel insanlar çıkarmasını dileyebilirim. insanlar sihirli olabilir mesela, çünkü bu devirde iyi insan olabilmek benim için bi sihirden ibaret. yok yok beddua değil bu, herkes pisliği kadar çeksin yeter. şu nefesime batan şeyin geçmesi dileğiyle. herkes iyi olsun.

çıkmaz sokaktaki duvara tosladım resmen. yolumu fena kaybettim ve nasıl bulacağım konusunda en ufak bi fikrim yok. evet. yine. iyi hissetmiyorum.

Gel müridim ol sana muska koleksiyonumu göstereyim

Geri