Günlük *

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
Okuma kardeşim oku diyen mi var?
Resmen sabrım sınanıyor ya.

diniyor mu yoksa gibi mi yapıyor bilemedim. ama asla unutmayacağım :>

GÜÜÜ NAAY DIIN :sleep
Bugün ve bugünden sonrakiler lütfen güzelli olsun. Kendime inanmak istiyorum. Ya herkes çok mutlu olsuuuun (bazı dümbelekler hariç) Bu dünya yaşanabilir bir yer olsun. Immkansız dileklerimizin sonuna geldiysek gidebiliriz:u3:

başım yine çok ağrıyor. bir yerden patlayacak gibi sanki, o derece.
güzeldi yine de bugün, canım sevdiklerim kalp ben. diğerlerinin canı cehenneme, gerçekten bak. ( sevmediklerimin yani :d ) hadi çav.

bu geceler niye zor oluyor ya? bilimsel bir açıklaması vardır kesin. insan öfkelerini bi anda nasıl dindirebilir acaba? bunun üzerinde araştırma falan mı yapsam? bu araştırmayı yaparken de öfkem de acım da diner sanırım. neyse yine saçma bir kafadayım, çavv.

her şey seni hatırlatmak zorunda mı?

oldukça üzgün, oldukça sinirli ve oldukça karmaşığım.

Günlük gizli olur . Böyle herkese okutturulur mu

agsjsls çok haklısın canım aşkım bu detayı hep unutuyorum. sadece sen oku, diğerleri görmezden gelsin o zaman... iyi ki burdasın, kalplerceee!

*hayatım da mükemmel bu arada. baya her şey yolunda. (kendimi buna inandırırsam öyleli olur diyorlar) neyse en azından nefesim batmıyor bir yerlerime. hoşçakal günlükcük, by

mutsuzluktan ölebilirim. öyle mutsuzum ki hatta bunun için ölmeyi isteyebilirim. (abartma istersen seslerini duyuyorum ama banane) tamamen benim aptallığımdı, nasıl düşürürüm hala aklım almıyor.

çok üzgündüm ya, en son yazdığımı hatırladım da nys.
şimdi de çok sinirliyim, tüm dünyaya hem de :( kendi kendime nazar edengillerdenim. bye

selamlardan bir demet efendim.
insan bir şeyin değerini kaybedince anlıyormuş gerçekten, ilk keeez böyle garip hissediyorum çünkü. ve bir şeylerin değişmesini diliyorum ama oturduğum yerden :}}}} ben deee böyleyim işte.
neyse, bby

Geri