30 yaşına gelip de evlilik hayali olmayan insan

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Bizde 40 yasinda coluk cocuk evlendirme hayali kurariz bu gidisle. Forumdakilerden once junior X’ evlendirirsem dalgami gecerim ona gore.

Misal ben diyecem ama ben memur istiyom denk gelirse evlenirim.

evlilik hayal edilip de hayata geçirilecek bir şey değil zaten. hayalini kurabilirsin ama sırf bunun için evlenemezsin, evlenmemelisin. evliliğe ikna edebilecek birileri karşınıza çıkmamış olabilir, çıksa siz buna hazır hissetmemiş olabilirsiniz ya da böyle bir arzunuz hiç olmayabilir. hepsi gayet normal. stres edilecek bir şey değil, eksik hissettirecek bir şey değil, sizi evlilerden daha değersiz de kılmaz bu durum... sanki bütün analar 1.90, kumral, yakışıklı, zeki, çevik, ahlaklı, insan gibi insan evlatlar doğurdu da biz evlenmedik. biz böyle devam...

Prensip olarak evlilik insanı değilim.

Bu benim ya. Geçenlerde başımdan geçen olayı abimle yengem o kadar abartmış ki eve girince fark ettik. Çok samimi olduğum bir arkadaşımın tayini aynı şehire çıktı. Evini taşıdıktan sonra arkadaşın eşi yabancılık çekmesin diye onunla tanıştırayım dedim. Hafta sonu yengemi aradım ve misafir kabul ediyor musunuz sizi birileri ile tanıştıracağım dedim. Abim bile hastaneye nöbeti arkadaşına devretmiş öğlene kadar. Bizleri kapıda karşılamışlardı. Tabi bizi öyle görüne hayal kırıklığı yaşadılar. Ben hayalini bile unutmuşken onların heyecan yapması :)

Evlilik hayali evlilik hayali de kim ile? Sen üstüne alınma brocum bize nikah düşmüyor bu topraklarda @Kim

Yani o hayali kurdurtacak biri olması daha mantıklı değil midir boş gebeş hayallere dalmaktansa…

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Geri