Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 275 gün önce görüldü
Ay üçünü de beğeniyorum, çok gülümsetiyorlar mesajlarıyla.
canis: Burada böyle dikkatimi çekti. Komik skljs gülüyorum çokk
Aeg: Yemek paylasımlarıyla bizi içten içe delirten biri skljs aege de çok gülüyorum. Mutlu olsun.
plesk: ya bir gsli sevilmez de işteee… burada böyle eğlenceli yanını gösterdi. Çok eğleniyorum onunla atısırkenn o da Fenerbahcelesen takımına alisti klasik muzige gecis yapti sklks

yosun sezen lefty

Yosun: İyi niyetli,enerjik,alıngan, önyargılı.
Sezen: Merhametli,sevimli,çılgın
Lefty: Alıngan ve ciddiye alıyor çoğu şeyi o da benim gibi.

Edit

Kei: kedisine fıstıklı çikolata yediriyordu en son, bu korkunç alışkanlığı bırakmıştır diye umuyorum.
Hilal: Doğal ve soğukkanlı bir mizah tarzı var, Alavarez gibi
Alper: Nerede?

yeLda
aegishjalmur
Melis

yeLda : Sessiz sakin kırmızı ruj sever;)
aegishjalmur: forumda görmekten keyif aldığım çok eglenceli seviyorum:)
Melis: Çok seviyorum bu hatunu çok sevimli enerjisi mükemmel kendisi gibi..Bu arada geçen yazmıştın evet denk gelemedik tatlış iyim çok şükür üzücü şeyler geldi başımıza ama iyiz seviliyosun :*

Co-Dio
Ender
need

• Beğen
Tepkiler: 0
Aze: Kayıp şehrin lülüküü nerdesin lülüm...
Türk: Emre severim kendisini iyi ki tanımışım dediğim ve iyi ki yeni yıl hediyeleşmesine katılıp tanışmışız:=)
X: bazen çok şakacı bazen çok asabi :=)

Plesk / Melodram / Raijin

@Plesk : esprileri güzel kız olsam bi dm atar idim 'kesin
@Melodram : cansu çok tatlı ve sevecen biri hiç değişmeyen ilk günki gibi forumda eşi benzeri kesinlikle yok ehehe
@Raijin : pek tanımıyorum kendi halinde bir arkadaş

X - Alper - W

X : Çoğundan iyidir efendidir benim nazarımda ADAM dır kişiliğini severim o konuda kimse bir laf edemez .
Karekteri sağlamdır
Ancak ban konularında bazen taraflı davranıyor.
saygılar reis

Alper eski genel sorumlumuzdur. umarım iyidir özlendin reis

w . bekle abla çok yakında halay çekeceğiz hemde çok yakında SÖZ

Psinoza & Climax & Melnur

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: X
@Melodram - ennnn güzel şeyleri hakediyorrrrrrr.Konuşurken güldüğüm bir kaç kişiden biri
@Larien - yargısız infaz yapıp sonra gerçeği öğrenince hatasını anlıyor gibi hissediyorum (ne alaka böyle bir şey hissettim bilmiyorum.Belkide vardır bir altyapısı :D)
@f5 - tatlıya bayılan bir arkadaş ona pastanemde bir tatlı yedirmek isterdim :D

Melom; canımın içi o benim <3 Çok seviyorum. Her haliyle mükemmel bir insan. Güven hissini veren nadide güzellik <3

Larien; tanımıyorum, şuan bir ilişkisi var bildiğim kadarıyla ve kendisine mutluluklar diliyorum.

f5; kendi halinde ama ayni zamanda keyifli bir üye. Görmek güzel.

glu, sezen, plesk

melo-cevresindeki cogu kisi bana hitap etmese de meloyu seviyom. forumdan ayrı bi diyalogumuz var. sanki burdan tanımıyormusum gibi. umarım hayalindeki gibi izmir’e yerlesir ve yüz yüze gçrüsme imkanı buluruz<33
larien-biraz relax olmak lazım..fazla her seye takılıp kasıyor gibi bi izlenim veriyo.
f5-acıkması dısında hakkında bir sey bilmiyorum malezef kfldj
edt; yorum kotamı doldurdum bu üclüyü de baska zaman

raskuş, stoç, raijin

@need sözlüğünde melo'ya yazdığım şeyden dolayı öyle düşündün bençe. yargısız infaz değil gıı, başka türlü bir şey, biz konuştuk ve hallettik. yargısız infaz yapsam, üzülürüm ama evet.

glu: bazı fikirlerine hiç katılmıyorum ama yine de okumadan geçmem.
sezen: benim hep sempatik bulduğum üyelerdendi, sinirlenince taş üatünde taş bırakmıyor ama durup dururken saran biri değil. sinir uçlarıyla oynamayın kızın.
plesk: kazanova ya kdjs sabah şekeri. eğlenceli üye.

siri, hahahah, need?/ istediğin üçlü de olur np benim için

Siri- küsturduler kizi son banindan sonra goremedim. Umarim iyidir ♡
Hahahah- eglenceli bir hatun
Need-turkan hanim imis. Sakin uyelerden.

Serce / Anna K. / Sux

• Beğen
Tepkiler: ne
serçe: buranın deli dolusu. daha çok delisi de olabilir sjsjjz alınman inş... ilk geldiğinde çoğu tarafından bi yadırganmıştı ama şimdi benimsendi. benim hiç bi yargım olmamıştı ya. yersiz sinirlenişleri dışında iyi kız, zararı yok. bazen dozu aştığını düşünüyorum ama du bakalım şimdilik sessiz sakin ilerliyor... aman nazar değmesin.

anna k: birebir sohbetimiz olmadı belki bir iki kez denk geldik ama üçüncüsü olmamıştır... ben doğal komiklerden buluyorum onu. bazı yorumları beni gülümsetiyor. burada sinirli haline denk gelmedim ama tersinin çok fena olduğunu düşünüyorum. sanki burada da bazen diş gösteriyor gibi hissettiğim oluyor aslında evt... çizimleri de güzel ayrıca. hayranı çok, istekleri tükenmiyör.

sux: tanışıklığımız yok ama iyi gözlem yaptığını düşünüyorum. bazen olur olmadık deliriyo sanki ama normalinde sakin, kendi halinde biri gibi. aradığı mutluluğu da yakalamış daim olsun diyelim.

sezen
yosun
juju

@Sezen değer verdiğim çok sevdiğim üyelerden

@yoSun Annesi aramıza giriyor,yoksa ilişkimiz farklı boyutta olabilirdi.

@juju Açtığı konularda kaos ve banlar çıkıyor. Tesadüf galiba

Melis
Klara
Nef

Melis ,çok tatlışşş yanaklarını sıkasım geliyor
Klara ,nerdesin bebeğim gelsene
Nef,forumun hanımefendisi seviyorummm
Plesk
Yosun
Arif Ç

lupe: erkek olsam kapısında yatacağım üyelerden... eskiden daha uzak ve soğuk bir profili vardı ya da biz çok görmedik diye öyle geliyordu ama bence sımsıcak, tatlı, gerektiğinde mesafesini koyup çok da bi şeyleri dert etmeyen biri. seviyörüz <3
w: w hanım-asla başka şekilde hitap edemiyorum- buranın demirbaşlarından bence, olmazsa büyük bi eksiklik olur gibi geliyor. enerjisi, dertlerini bile pozitif şekilde anlatması, bazen sinirlenmesi ama iki dakika sonra sevdiği birilerinin yazdıklarıyla hemen kendine gelmesi çok tatlı. hayalimdeki komşu aynı zamanda...
raijin: veya shinijin... bence çok sevimli bi enerjisi var, aşırı muhabbetim olan biri değil ama şeytan tüyümsü bi yapısı olduğu için bi anda muhabbete girse yadırgamazsınız. sevdiklerini tam seven, tam bi zor günler dostu gibi geliyor bana ve de iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum. yanılıyorsam engelle... jshjh. umarım seneye galatasaray yüzümüzü güldürecek :/

ayehamur
hiç düşünce
sirius

Geri