Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 275 gün önce görüldü
ayehamur ,bidaha kuzu yerse onu dövecem xd
hiç düşünce , özledik ama :(
Sirius,yine kayboldu nerede acabaa

ponyo
vera
yabani

Need; sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım. Zaman zaman sinir uclarimla oynasa da tam bir poncik kendisi. Sayemde aramizda dkjsjs

Sux; Müdahil olmaması gereken konulara müdahil olma çabasında olabiliyor ve etik bulmuyorum. Epey bir zaman önce yanılmıyorsam Psikolog/Psikiyatrist yetisinin gerektirdiği bir mevzu hakkında konu açmıştı bir önceki cümlem ona istinaden.Yeni bir ilişkisi var ikisine de mutluluk diliyorum.

Sanem; sevmediğim ve samimi bulmadığım bir yönetici.

W , Plesk ve Ponyo

hahahah: onu görünce canımsuyu hatırlıyom ben de artık... çok aktif değil ama bence keyifli bir üye. samimi hissettiriyor.

sezen: başlarda agresifliğiyle hepimizi deli etti bence... ama şimdi pek minnoş. ben seviyorum, samimiyetini de ona takılabilmeyi de. canım sezen :* çokzel kek yapar bi de.

melnur: açıkçası pek bi fikrim yok. öyle uzaktan uzaktan yorumlarına denk geliyorum sadece...

melodram
hilal
yarmagül

Melodram : bazen ilginc yorumlarda bulunabiliyor.

Hilal : izmirin guzel kisi

Yarmagul : balli balli viskii yazmis az once md

Emare
Vera
Lena

@Emare; Ozel bir platform uzerinde gorusmuyoruz ama benim icin ozel bir uye. Aptalca carpitilmasini istemem. Hani bana deseler ki bu forum uzerinde en zararsiz insan kimdir diye, rahatlikla @Emare diyebilirim. Gamsiz olabilir, ama kalbi kolay kirilabiliyor.

@VERA; Guclu biri. Tanimiyorum ama bu hissiyati veriyor.

@Lena; Tanimiyorum.

Melodram / Juju / ibadeath

Melodram ve juju: irc forumlardan iyi ki tanidigim dedigim 2 insan : )) Ikisini de cok severim. Birbirlerinden bir hayli farklilar gibi geliyor bana(karakter olarak), ama dunyaya bakis acilari genel olarak ayni yonde.

juju’nun mesela disariya yansittigi yonunden daha farkli oldugunu dusunurum hep. Melodram ise genel olarak, duygusunu disariya aktarabiliyor. Belki modunun dusuk oldugu zamanlarda, kendisini biraz geriye mi cekiyor? Hic tutturamamis da olabilirim tabi : ))

Yollari nasil kesismis bilmiyorum ama iyi ki de kesismis, cok saglam bir dostluk kurmuslar : )) Yakin zamanda ikisinin de kapisini calip, yine uzun uzun sohbet etmek istiyorum. Civil civillar, etrafindakileri yerden tutup kaldirabilecek gucte ve istekteler

ibadeath: dusunce yapisina fersah fersah uzagim. Onceden argumanlarini ve bunlari sunus seklini sevmezdim. Birkac defa ama mesafeli oldugu kisilere bile hal hatir sorup, merak etmisligine sahip oldum. Beni sasirtti. Belki de siyasi yonunu az tutsa, farkli bir halini taniyabilme imkanimiz olacak.

Malumatfurus, ic oglani, alaverez?

malumat : Genel anlamda sevdiğim birisi, forumun eğitimci kişilerinden, bol bol Erzurum anılarını okuyoruz, bazen kızdığım yönleri oluyor, olur böyle şeyler diyelim.

İçlik : Bu ara pek diyalog kuramadık, umarım iyidir. Forumun renkli ve eğlenceli kişisi, selamlar.

Alavarez : Her zaman yazdığım gibi, forumun bana kazandırdığı değer ve çok seviyorum. Müthiş bir iletişim var aramızda, öğretmenlik mesleğini layıkıyla yapan birisi olduğu için ayrıca tebrikler.

Yarma, Süreyya, Sanem

Yarmagül- sevdiğim ve komik yorumlarını okumaktan keyif aldığım üyelerden

Süreyya- bazen ne dediğini tam anlamasam da gerekli bulduğum kişilerden

Sanem- görüşlerimiz birebir olmasa da çok yakın, sinirli biri izlenimi veriyor

Emare- Fernandinho- Remus

Yarmagül- sevdiğim ve komik yorumlarını okumaktan keyif aldığım üyelerden

Süreyya- bazen ne dediğini tam anlamasam da gerekli bulduğum kişilerden

Sanem- görüşlerimiz birebir olmasa da çok yakın, sinirli biri izlenimi veriyor

Emare- Fernandinho- Remus
emare tanımıyom
fernandinho boş adamın teki
remus özellikle freddie mercury dövmesi kalpkalpkalp<3

serçe - melnur - manisa pomak

edit: niye alıntı yaptım hiç bir fikrim yok sajdasad

Emare yi yıllardır uzaktan izlerim.Rahatlikla iyi bir insan diyebilirim onun için. Kolay yakıştırdığım bi sıfat değildir.
Bahtiyar sinirli, gergin biri gibi dursa da empatik bi yönü var.
Plesk Hep derim eski, ketum halini daha çok severdim diye. Kızsa tartışsa da konuşarak bi çok mevzuyu tatlıya bağlayabilirsiniz bence onla.

DoGu
yeLda
Lupe

Dogu beyi tanımıyorum
yelda bence çok tatlı ve alımlı biri severim kendisini
lupe tanımıyorum

W
Thalassa
Sux

W Eski bir arkadaş, pek sohbetimiz olmasa da 5 senedir tanırım :)
Thalassa Kibar, zarif birisi gibi duruyor..
Sux Komik neşelidir..

Anna Karenina - Shinigami - Larien

Anna hnm slmlar
Shini hnm slmlar
Lari hnm slmlar
üçüsü de ayni jenerasyonun üyeleri sanırsam ve hepsi birbirinden pofidik ^-^

Nef', Plesk, Canis Major

nef hanımla diyaloğumuz hiç olmadı ama sempatik biri fernandonun tabiri ile pofidik…

plesk en acilinden baba evinden kurtulup, özüne dönmeli. sinsi ve yılan olmalı.

canisko gözlerimin aradığı bir azaaa. umarım iyidir

TŞK

ponyo
alaturka
climax

Ponyo : Reyom severim ama şu sıralar durgun kuzum dönüşü mukteşem olacak bence hissediyorum.
alaturka: siyasi konularda tartışmayı seviyordu öyle kalmış aklımda:=)
climax: hocam ne diyorsa doğrudur büyük bir fanıyım burda::=)

Raijin / nedebenmecnun / Remus

raijin: slm nbr? umarım iyisindir, değilsen de iyiliğine gölge düşürenlere bela, ceza ne varsa okuruz. kib...

nedebenmecnun: sonradan daha da değerlenecek bir üyemiz bence. sevip, kanki olası olanlar önden yerini alsın. yatırım tavsiyesi gibi oldu ama bence doğru. keyifli yorumları olan, güldüren, yer yer düşündüren, güzel fotoğraflar çeken biri. influencer olmak isteyenlere çekim yapar mı acaba? parayı kırışırız.

remus: iço ve remus bu forumun enerji bombalarıdır. her haliyle tatlı olmak remus'a zor gelmiyor mu acaba? arada sinirlendiği de oluyor o zaman ürkütebilir çok normal. onunla öyle bir şey yapacağız ki allahınız şaşacak ama onu da yoluna sokarız. sağlığına dikkat etmedikçe dayaklık olabiliyor orası ayrı...

malumatfuruş, süreyya, sirius

malumatfuruş: Pek belli etmese de son derece içli, gamlı ve duyarlı bi insan aslinda, kendisini inciten insanları bile anlamaya çalışabiliyor. Güzel bir enerji bırakıyor girdiği her ortama.
Süreyya: Mutlaka okurum. Önceden ne kadar kavga ettiysek şu sıra o kadar dertleşiyoruz. Çaresiz hissettiğim bir anda bana ilk adım atanın o olmasını hiç unutmiycam.
Sirius: Buradan birilerine değer verdiğini iddaa edip bir ban olayında aylarca adım atmayan,arayıp sormayan,burada onu merak edenleri de (Bir ara bendim) zerre kadar umursamayan birisi. Hayatta başarılar.

DoGu
climax
Sezen

Geri