Melodram ve juju: irc forumlardan iyi ki tanidigim dedigim 2 insan : )) Ikisini de cok severim. Birbirlerinden bir hayli farklilar gibi geliyor bana(karakter olarak), ama dunyaya bakis acilari genel olarak ayni yonde.
juju’nun mesela disariya yansittigi yonunden daha farkli oldugunu dusunurum hep. Melodram ise genel olarak, duygusunu disariya aktarabiliyor. Belki modunun dusuk oldugu zamanlarda, kendisini biraz geriye mi cekiyor? Hic tutturamamis da olabilirim tabi : ))
Yollari nasil kesismis bilmiyorum ama iyi ki de kesismis, cok saglam bir dostluk kurmuslar : )) Yakin zamanda ikisinin de kapisini calip, yine uzun uzun sohbet etmek istiyorum. Civil civillar, etrafindakileri yerden tutup kaldirabilecek gucte ve istekteler
ibadeath: dusunce yapisina fersah fersah uzagim. Onceden argumanlarini ve bunlari sunus seklini sevmezdim. Birkac defa ama mesafeli oldugu kisilere bile hal hatir sorup, merak etmisligine sahip oldum. Beni sasirtti. Belki de siyasi yonunu az tutsa, farkli bir halini taniyabilme imkanimiz olacak.
Malumatfurus, ic oglani, alaverez?