Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 276 gün önce görüldü
Noah: Barış eğlenceli ve açık sözlü seviyorum kendisini.
Ender: Eskiden dosttuk şimdi iki yabancı hayat bazen can dediklerin ile yabancılaşabiliyorsun.
Klaus: Forumun en zenginlerinden:D

Edit:wiltord eksen mavi: tanımıyorum.
Melodram / plesk / Almi

Yosun’cum sağol karşılıklı...

Oooo liste o kadar iyi ki bu üç ismi bir araya getirsen pekmezli tahin olur sür sür ye ekmeğe : )

Melodram: Melo’ya uzun süredir granit tava mı Çelik tencere mi diye soru sormak istiyordum : )

Ya Melo akıllı kadın. Bunu laf olsun diye söylemiyorum, siz farkında değilsiniz ama Melo rüyalarla kaynana görümceyle öyle güzel lafı yediriyor ki Ooohhhooo güle güle düşündüren mizahçı bir tarafı var : )

plesk : İyi bir Gs’lı. Esprili ve insanlarla takışmaya lüzum görmeden lafı çevirişi eğlenceli.

Almi : Issız bi adaya gitsen yanında 3 kişi götür deseler Almi gelsin siz ikiniz kalın denilecek kişi : ) hem dost hem arkadaş hem yoldaş olur insana. Almi güven demek..

Kül :

X :

Mehmet :

@Noah oyunun devamliligi icin uc nick vermen gerek altta

nico: başımın belası, belalı civciv atıp ''belalıyım ben'' diye dolanıyorum diye başıma gelmiş diye düşünüyorum... ama seviyörük napalım, başa gelen çekilir. <3
meli: eskisini bilmiyorum ama son zamandaki halleriyle gayet keyifli, esprili, eğlenceli, ılımlı biri. sigarayı bırakırsa bir tane daha överim yoksa övmem...
iç oğlanı: forumda en samimi bulduğum üyelerden, hiç tanımıyorum ama hissiyat olarak öyle geliyor. yorumlarına bazen kahkaha basıyorum, omzuna yumruk ata ata gülesim geliyor, hep buralarda olsun.

juju - hahahah - melis

@juju ; Aurası güzel kendi yakışıklı avukat kişisi , mesajları vişne reçeli gibi kokuyor ayrıca ağzı güzel laf yapar.
Eklemeden geçemeyeceğim juju vs 5user maçlarını keyif ve gururla takip ediyor kendisini destekliyorum.

@hahahah ; Nickini görmek tebessüm etmenize sebebiyet veriyor , muhabbeti güzel kendi sıcakkanlı ve oldukça sevecen.
Karşınıza alıp rahatlıkla konuşabileceğiniz dert anlatıp mutluluk paylaşabileceğiniz minnoş , şahsını oldukça severim.

@Melis ; Tanışmıyoruz zannedersem , selamlar efenim.

@Kimbuhatunyahu? , @Sade , @staffuenberg

Kimbuhatunyahu? : Çok severim kendisini enerjimiz frekansımız aynı çocuk yapma planlarımız var pazara gidip alınıyorsa aynı anda anne olcas:D
Sade: aloğğğ diye başlayıp konuşmalarımızı duysanız bunlar manyak dersiniz yemin edebilirim ama kanıtlıyamam:p
Diğer nicki tanımıyorum:)
NitCh / Sonya / need

Need - sesi çok iyiymiş yrışma dayesinde öğrendim

sonya- ne zamandır yok forumda

nıtch - o da artık girmiyor

angie - sezen - vera

Gabiah: müzik zevkini sevdiklerimden sağolsun bana da paslıyor iyi biri ama insanlara güveni sıfır.
Enigma:İsot ya hep aç hep parasız:=)
Kül:Sesi güzel çok hoş parçalar seslendirmiş yarışmadan aşinayım.

Sezen / need / Sonya

need: forumun zeki müreni
sonya: bayadır gelmiyor umarım herşey yolundadır yaw+

Alper - X - Deep

Alper özledim ne yalan söyleyeyim, başımı beladan az kurtarmadi... Pezvklerin elinden kurtardı der gibi oldu bu da...

X, onu da severim, yeri gelir kavga ederiz yeri gelir barışırız, bir değişik dengedeyiz ama iyiyiz altımda bez ağzımda emzik dolanıyordum şu yaşına kadar onun forumlarında...

Deep, çok kere aynı forumda bulunduk ama pek tanımıyorum, saygılı biridir yanlış bir hareketini görmedim bunca yıldır.

Bugün isimlerini forumda çok andiklarimdan,

Anna, stolk, glu

-gluyu hiç anmadim bugün ama içimden söyledim belki nickini-

• Beğen
Tepkiler: X
Geri