Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 275 gün önce görüldü
Glu- yorumlarını severek takip ediyorum
Stolk - görgüsüzlük peşinde :D tatilde sanırım
Anna - pek tanımıyorum ama eğlenceli birine benziyor yazdıkları kadarıyla

Sanem-Vera-Klara

sanem-iyidir sanem, benden hoslandıgını düsünüyorum:3 tek sempati duyduğum yönetici.
vera-baslarda negatif bi düsüncem yoktu sonra gösterdi kendini, farklı tarzlarımız
klara-ay benden uzak.

melis, raskol, shinikhan

mavi: daha önce de belirttiğim gibi samimi bulduğum üyelerden.

sade: en son bir açık büfede bulacağız galiba kendimizi... sade'ye takılmayı seviyorum, güzel ojeli hamfendi. esiyor artık mutlusunuz inş...

Ss: bazen bi saldırganlaşıyor fakat ben zararsız görüyorum. kendi halinde, renkli biri gibi.

hilal
aze
lena

hilalkuş; dostlarına fazlasıyla sıcak ve samimi, yabancılara fazlasıyla soğuk ve agresif. bence kafa dengi ama yinede küçük burjuva özentisi. +gıcık ya

aze(leylim); ya sevgili kirazım, keşke benden bi tane daha olsa da seni sevse, yetemiyorum...

lena; erzuruma düşen ilk çiy tanesi, muzip kişilik...

lefty, run, bahtiyar

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
lefty, run, bahtiyar
Kargacan:)

Lefty: Kendi hakkında konuşmayı pek sevmez çünkü bazıları sürekli nazar ederler.:)

Run: Yorum yok.

@Bahtiyar : Hayatı erken tanımış ve biraz da yorulmuş gibi görünüyor. Bu durum zaman zaman fevri çıkışlara neden olsa da özünde iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.

@Aze @Ss @Plesk

Son düzenleme:
majik: aslında şu an yorum yapmaya kalksam satırlarca yazabilirim. sevgi ve de sövgü eşliğinde tabii sjsjjs. çok hatır bilen biri olduğu için suratına doğru püülüyorum sadece ulaşır umarım höh.

canis major: kendisini tanımadığım için hakkında olumlu veya olumsuz bir düşünceye sahip değilim. fakat tanımadığı, sohbetinin dahi olmadığı insanları engellediğini göstererek biraz şov peşinde biraz da problemli olduğunu düşünmüştüm.

ponyo: ara ara denk geldiklerimden o da. turuncu turuncu, rengiyle anımsıyom.

sade
oggy
aegishjalmur (umarım doru yazdım)

Sade : yesilli hanim rengi cok guzel
Sakin biri genelde
Oggy : hala ogrenci mi merak ediyorum
Aeg : benden saglikli besleniyor birkac tiyo sart bana

Melis sezen yosun

Melis: tanimiyorum
Sezen: eskilerden kalan gurbetci bir arkadasimiz
Yosun: hayvanseverligiyle bilinir.

Ilahimorluk
Vera
Klara

ilahimorluk-negatif degilim, pozitif de degilim. biraz tuhaf bence o da.
vera-bagımsız kalabilseydi iyi kızdı.
klara-klara ortaylı abla

melis, stock, leno

Melis, çok tatlı biri pembis forumda da varmış orada bir melis tanıyordum muhabbetim de vardı forum üzerinden ama o muydu acaba... Emin olamadım...

Stock, ANLATILMAZ YAŞANIR....

lena, sekizim de yok sanırım forumda bir süredir iyi olsun mutlu olsun sadece...

Sezen Sade Süreyya
(s harfinden gidelim sonra başka harflerle de yaparım)

Sezen, acik sozlu hayat dolu insanlari etkileyici bir tarzi var
Sade, nicki gibi sade cümlelerle kimseyi kirmadan kendi dunyasinda mutlu olan biri
Süreyya, seytan tuyu var hissediyorum ama anlatamiyorum

Meli & Kim & Gabiah

Coolumsu: cocuk ruhlu yakisikli kendi dunyasinda mutlu olmaya calisiyor
Sezen: kalbinde art niyet tasidigini kesinlikle dusunmuyorum uslup farkliligi yanlis anlasilmasina sebep oluyor
Eh bir de soylemeyip ben dusunecegime soyleyeyim de karsimdaki dusunsun dercesine rahat ki hakli bu zamanda bence
İsmail89: yurdum insanina benziyor

Yosun & yelda & sanem

Yosun: çok seviyorummmm <3
Yelda: Sessiz, hanımefendi, pek kimselere karışmayan biri. Ben beğeniyorum. Sadece Trabzonsporlu oluşu düşündürücü. :p
Sanem: Foruma emek veren yardımsever bir yönetici.

Gabiah aegish canis

@Serçe : Ss nick değiştirerek Serçe oldu. Ne yorum yapsam ters teper, o yüzden uzaktan uzağa izlemeye devam. Her an şaşırtacak kadar fevri birisi. Bazı insanlar uzaktan çok güzel.
@Sanem : Biriciğim benim, rahat rahat sohbet ettiğim nadir kişilerden. Önce nadir yerine ender yazmıştım ahahh hemencecik değiştim. Yeni telefon aldı çiçeğim ve hayırlı olsun diyelim güle güle kullan :)

@Canis Major @aegishjalmur @Plesk

Geri