Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Glu- yorumlarını severek takip ediyorum
Stolk - görgüsüzlük peşinde tatilde sanırım
Anna - pek tanımıyorum ama eğlenceli birine benziyor yazdıkları kadarıyla
hilalkuş; dostlarına fazlasıyla sıcak ve samimi, yabancılara fazlasıyla soğuk ve agresif. bence kafa dengi ama yinede küçük burjuva özentisi. +gıcık ya
aze(leylim); ya sevgili kirazım, keşke benden bi tane daha olsa da seni sevse, yetemiyorum...
lena; erzuruma düşen ilk çiy tanesi, muzip kişilik...
Lefty: Kendi hakkında konuşmayı pek sevmez çünkü bazıları sürekli nazar ederler.
Run: Yorum yok.
@Bahtiyar : Hayatı erken tanımış ve biraz da yorulmuş gibi görünüyor. Bu durum zaman zaman fevri çıkışlara neden olsa da özünde iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
majik: aslında şu an yorum yapmaya kalksam satırlarca yazabilirim. sevgi ve de sövgü eşliğinde tabii sjsjjs. çok hatır bilen biri olduğu için suratına doğru püülüyorum sadece ulaşır umarım höh.
canis major: kendisini tanımadığım için hakkında olumlu veya olumsuz bir düşünceye sahip değilim. fakat tanımadığı, sohbetinin dahi olmadığı insanları engellediğini göstererek biraz şov peşinde biraz da problemli olduğunu düşünmüştüm.
ponyo: ara ara denk geldiklerimden o da. turuncu turuncu, rengiyle anımsıyom.
Sezen, acik sozlu hayat dolu insanlari etkileyici bir tarzi var
Sade, nicki gibi sade cümlelerle kimseyi kirmadan kendi dunyasinda mutlu olan biri
Süreyya, seytan tuyu var hissediyorum ama anlatamiyorum
@VERA güzel bir enerjisi var. Tatlı dilli, güleryüzlü ve sempatik birisi. @Türk bazı konularda biraz sakin kalmayı başarabilse aslında hoşsohbet bir insan. @Kimbuhatunyahu? Yaşına göre oldukça donanımlı ve yorumları ile merak uyandıran, ilgi çekici bir üyemiz.
Coolumsu: cocuk ruhlu yakisikli kendi dunyasinda mutlu olmaya calisiyor
Sezen: kalbinde art niyet tasidigini kesinlikle dusunmuyorum uslup farkliligi yanlis anlasilmasina sebep oluyor
Eh bir de soylemeyip ben dusunecegime soyleyeyim de karsimdaki dusunsun dercesine rahat ki hakli bu zamanda bence
İsmail89: yurdum insanina benziyor
Yosun: çok seviyorummmm <3
Yelda: Sessiz, hanımefendi, pek kimselere karışmayan biri. Ben beğeniyorum. Sadece Trabzonsporlu oluşu düşündürücü. :p
Sanem: Foruma emek veren yardımsever bir yönetici.
@Serçe : Ss nick değiştirerek Serçe oldu. Ne yorum yapsam ters teper, o yüzden uzaktan uzağa izlemeye devam. Her an şaşırtacak kadar fevri birisi. Bazı insanlar uzaktan çok güzel. @Sanem : Biriciğim benim, rahat rahat sohbet ettiğim nadir kişilerden. Önce nadir yerine ender yazmıştım ahahh hemencecik değiştim. Yeni telefon aldı çiçeğim ve hayırlı olsun diyelim güle güle kullan