Özgür Özel muhalefet yapmıyor mu. Söylediklerinin hangisine eksik yanlış diyebilirsin? Yooo ama "kılışdarda lider vasfı yok" değil mi. Bu adam 70 yaşında 700 km yürüdü. Gittin gördün mü ne derdi var. Geçin efendim. Eğer sorun iktidar sorunu değil ise ne diye 20 yıldan sonra sanki müsebbibi ben misim gibi "İstanbulun sorunlarını biliyoruz" diyorsun?
Hani parlamenter sistem ayağına bağ idi. Al sana ne bağ kaldı ne bostan ne tarla. Nooldu? Trumpun kucağında yalımızı ekmeğinizi kesmesin diye it gibi titriyoruz!
Şam'da namaz nooldu ha nooldu? Meletirler adamı
Sonra "ay ama muhalefet çok pasiiif"
Naapalim? Napalm bombası mi atalım beyinsizlerin beynine
bak bunu simdi gordum ben cok pardon
benim bunlari bilmedigimi mi zannediyorsun? ben o sekilde dusunmuyor muyum?
evet onlara biz de sizdeniz demek icin cirpanmak kadar asagilik baska bir durum yok, ama demek zorundayiz!
partilerin duygusalligi olmamali, demokrasi ortaminda halk ile yapilirken mantik ile yapilmali, yani siyasette guc "akil"dir
Akp nin siyaseti yapma bicimi cirkin ,resmen fasistlerin halki organize etme sekli
yanlis bilgi, duygusallik, yalancilik,"bu ulke bizim" tarzinda fasizanca yaklasimlar
it-kopuk-cahil-egitimsiz ki bunlardan Turkiye'de cok var, bunlar uzerinden siyaset yurutuyor
Bu insanlara Hukuk-adalet-demokrasi- ozgurluk- modernizm gibi kavramlar gecmiyor
Bu insanlarin kodu belli ekmek- din
Yurudu diyorsun? bir faydasi oldu mu? olmaz ama Sam'da namaz dersen olur
ki zaten ben Erdogan'nin karsisinda iktidari alabilcek bir kisi veya parti gormuyorum
Devletin butun kurumlari elinde, zenginler, mahkemeler, okullar, askerler, din merkezleri
kisacasi paranin butun musluklari ona akiyorken hayalcilik olur
hesaplanmadik bir durum haric! ki o da "Kilicdaroglu"ile olmayacak belli ki
Sanki Anadolu'da yasayan insanlar Norvec'in koyunden, adalet yurusuyunu cok anlar
Ayrica iktidar sorunu degil derken, ekmegine yag suren bir muhalefet var demek istemis olabilirim
Kilicdaroglu Erdogan kadar iyi yalan soylemeyi ogrenemedikce bir sey bekleme demek istemis de olabilirim