2500 liraya kitap satmak

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Ekonomik kriz iyiden iyiye gösteriyor kendini, 1881 adet kitap 4 saatte tükendi. Kriz gittikçe derinleşiyor.

@Juliette bence bir çay içmeliyiz :D

kesinlikle, sonucta sen George Clooney yillarini yasayan, dunya gorusu dunya gorusume denk
janti bir insansin, forum senin kiymetini bilecek bir vizyona sahip degil
sen gormuyorsun ama kamuoyu destekliyor bu aktiviteyi, cay ve sempati
hem benim de bir sekilde baskin kulture teslim olmayi ogrenmem lazim, birlikte ogrenebiliriz :)

kesinlikle, sonucta sen George Clooney yillarini yasayan, dunya gorusu dunya gorusume denk
janti bir insansin, forum senin kiymetini bilecek bir vizyona sahip degil
sen gormuyorsun ama kamuoyu destekliyor bu aktiviteyi, cay ve sempati
hem benim de bir sekilde baskin kulture teslim olmayi ogrenmem lazim, birlikte ogrenebiliriz :)

Evet bu jantiden öğreneceğin çok şey var. Hadi inşallah :cigaraci:

Silivri hep aynı yerde. Hep aynı iklimde. Ama dönem dönem bazıları için daha soğuk hale geliyor. Size yemin ediyorum bir gün oro*p* evlatlarının da g*tü donacak orada
Feminist yellozlar nerede? Her ortamda kadın erkek esitliginden dem vuran lezbiyenler? Al işte eşitsen bu da eşitlik. Gerçi yine mahkeme insaflı davranmış nafakayı sembolik tutmuş.
Kadını arkada bıraktığı için başarılıdır. Önde tutup peşinden gitse burnu boktan kurtulmazdı

Bu şey değil mi türbanlı bacilarin suratina işeyen rakçı?

üşenmedin, adamın mesajlarını mı aradın la? işsiz misin olum sen?

Beni takip eden işliye bak sen asdgdsa.
Aramaya gerek yok ki bebe. Bütün mesajları lağım kokuyor. İnanmıyosan gir bak profiline. Her kelimesi birilerine sataşma yada küfür.
Üstteki kişi, adama janti, beyefendi muamelesi yapınca dedim ki yahu ben mi yanlış tanımışım ciliyi.
Heralde dedim düzelmiş adam. Açtım baktım mesajlarını. Açmaz olaydım :cigaraci:

eee cunku bana karsi oyle, elegant :)
ayrica merak ediyorum sizi engellemis bunu dile getirdi
sizinle muhatap olmak istemeyen bir insanla zorla iletisim kurmaya calismak "zorba"liktir
yani bu hikayede beyefendi olmayan, nezaketsiz olan, avam olan sizsiniz
bunu soylemek istemezdim aslinda, ama bir siniriniz yok belli ki
devam edeceksiniz bu da belli. ne diyebilirim kolay gelsin
yalniz mumkunse etiketlemeden devam edin

Göremiyorum ama engelli ama hasetli arkadaşlar yazmaya devam ediyor hakkımda galiba. Bunlar benim büyüklüğümu gösterir. Zavallı olmayan adam, kendisiniyle iletişimi kesen birine yazmaya devam etmez.

d&r - kitap+poşet 2500 lira 25 kuruş
ben- poşet kalsın, poşete 25 kuruş verecek kadar enayi değilim.

Cem Toker'i takip et Twitterda. Bu adamimin kıymetini anlayabilirmi çomar? Anlayabildi mi? 10 sene önce söylediklerine bak TRT ekranından. Nooldu? 0.0001 den fazla oy alabilir mi? Alamaz. Neden? Çünkü pontus rumu değil.

Cem Toker ile tanışıyorum. Kendisinin ağzından bir laf söyleyeyim sana klimaks. "Biz ülkeyi yönetmeye değil, %1'e talibiz. Çünkü %1 ile para desteği alabiliyoruz."

Yani öyle dışarıdan görünen gibi değil durumlar.

Şu kitapla ilgili de bir kaç şey söylemek isterim. Kitabı satandan çok alanlar hakkında konuşmak lazım. Ben geçen gün metroda denk geldim. İki yabancı uyruklu çocuk, elinde adını bilmediğim bir müzik aletiyle İzmir Marşı çaldı. Kemalist bir teyze de "Aferin evladım." deyip 200 TL çıkardı, verdi. Teyze metrodan indikten sonra çocuklar Rusça'ya benzer bir dil konuştu. Kim bilir ne dediler. Muhtemelen "Enayinin parasını nasıl aldık ama." diye konuşmuşlardır.

Yabancılar bir de Suriyeli olsaydı, kahkaha ile gülerdim.

Ülke batıyor, millet aç diye gezinen güruh, 1881 kitabı 4 saatte 2500 TL'den satın alarak bitirmiş. Helal olsun ne diyeyim. Dinciler kadar Kemalistlerden de çok çekiyoruz.

Geri