2500 liraya kitap satmak

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Yılmaz Özdil el emeği göz nuru bahanesi ile "Kemal Atatürk" kitabının limited edition versiyonunu 2500 liradan kakalamaya çalışıyormuş millete. Adam iyiden iyiye Cübbeli'ye benzedi. Tamam zaten Kemalist sömürücüsüydün eyvallah ama bu kadarı eşeğin dübürüne su kaçırdı yazar efendi.

Peki bunu cumhuriyet çocukları yer mi?
Yer. çok da güzel yer.
Bugüne kadar hakkında yapılan en iyi tespit şu oldu: Atatürk, Atatürk olmanın ekmeğini Yılmaz Özdil kadar yemedi.

Ulu önder geleceği gördü ve Türk gencini olabilecekler için uyardı. Fakat böyleleri için bizi uyarmadı. Yukardaki arkadaşın dediği gibi yemeyiz. Nutuk bize yeter.

http://www.forumsal.net/bahane-sozluk/663514-yilmaz-ozdil.html

HXlyMwc.jpg

Turkiye’de iktidar sorunundan cok muhalefet sorunu var zaten
Sasirmiyorum pek ama 2500 nedir yahu

Eskiden dini kitaplar bu kadar pahali olmasa da yuksek fiyata satilirdi hep bir magduriyet ve hassasiyet somurusu vardi zaten. Simdi de bunu Ataturk uzerinden yapmaya basladilar. Eminim alan olacaktir...

En ifrit olduğum laf. Muhalefet sorunu var! Lan muhalefet yapacak iklim mi var? Sonra yallah Silivri!

Ben bireylere mi soyluyorum?
Cok dogru bir politika mi izledi muhalefet parti?
Tabiki farkindayim su anda devletin butun birimlerine
cokmus tiranligin, cemberin daraldigini goruyoruz
ama bugunlere gelindiyse (dogru) muhalafet anlayisinin olmayisindan gelindi
Ne demek istedigimi bence anliyosun

Kendisine
bol kazançlar
diliyorum.
Bir taraf
dinle
sömürüyor
bir
taraf
Atamızla.
İyi yere
tez-
gah
açmışlar.

Ben bireylere mi soyluyorum?
Cok dogru bir politika mi izledi muhalefet parti?
Tabiki farkindayim su anda devletin butun birimlerine
cokmus tiranligin, cemberin daraldigini goruyoruz
ama bugunlere gelindiyse (dogru) muhalafet anlayisinin olmayisindan gelindi
Ne demek istedigimi bence anliyosun

Cem Toker'i takip et Twitterda. Bu adamimin kıymetini anlayabilirmi çomar? Anlayabildi mi? 10 sene önce söylediklerine bak TRT ekranından. Nooldu? 0.0001 den fazla oy alabilir mi? Alamaz. Neden? Çünkü pontus rumu değil.

Özgür Özel muhalefet yapmıyor mu. Söylediklerinin hangisine eksik yanlış diyebilirsin? Yooo ama "kılışdarda lider vasfı yok" değil mi. Bu adam 70 yaşında 700 km yürüdü. Gittin gördün mü ne derdi var. Geçin efendim. Eğer sorun iktidar sorunu değil ise ne diye 20 yıldan sonra sanki müsebbibi ben misim gibi "İstanbulun sorunlarını biliyoruz" diyorsun?

Hani parlamenter sistem ayağına bağ idi. Al sana ne bağ kaldı ne bostan ne tarla. Nooldu? Trumpun kucağında yalımızı ekmeğinizi kesmesin diye it gibi titriyoruz!
Şam'da namaz nooldu ha nooldu? Meletirler adamı
Sonra "ay ama muhalefet çok pasiiif"
Naapalim? Napalm bombası mi atalım beyinsizlerin beynine

climax okumaya gelir oldum foruma. Eğlenceli.

Cem Toker'i takip et Twitterda. Bu adamimin kıymetini anlayabilirmi çomar? Anlayabildi mi? 10 sene önce söylediklerine bak TRT ekranından. Nooldu? 0.0001 den fazla oy alabilir mi? Alamaz. Neden? Çünkü pontus rumu değil.

elbette bakarim
su an icin demiyorum zaten, ben de o tren coktan kacti diyenlerdenim
ama en basindan freni patlamis kamyon gibi yokus asagiya yuvarlanirken
usta manevralari olan bir muhalefet mi vardi?
ayrica comar dedigin kesim sadece ana akim medyayi takip eden kesim
ee medya da yok! var mi basin ozgurlugu, insanlarin dogru haber alma ozgurlugu
sosyal medya dedigin, istatistik olarak ele al, sence ne kadar kullaniliyordur malum kitle tarafindan
su noktaya gelinmemeliydi ! en az senin kadar ofkeliyim yani

neyse ben Yilmaz Ozdil sevmem zaten konu buydu

Bir yazar der ki;
Ne çektin be atatürk bu kemalistlerden.

He şimdi deve sidik bağımlıları bu olayı yontmaya çalışıp "eğ ama kamalizm zaten böyle bişey, gerçek Kemalizm bu değeel'' tarzında tavır alırsa onlara peşinen hoşt diyorum.

Çomar dediklerine, muhalefet olan köpekler olmasa, Türkiye ne güzel olacak halbuki. Lan Pkkyı meclise sokan sen, Fetöcü için ağlayıp zırlayan sen, gelip Özdili eleştiren de sen.
Sen bi bitsen, şu ülkede sorun mu kalır dinazor kemalist !
Mustafa kemal yaşasa hepinizin kellesini alırdı inan.
Amaan boşver. Bir laf vardır ya hani
İt ürür kervan yürür
Vesselam...

Özgür Özel muhalefet yapmıyor mu. Söylediklerinin hangisine eksik yanlış diyebilirsin? Yooo ama "kılışdarda lider vasfı yok" değil mi. Bu adam 70 yaşında 700 km yürüdü. Gittin gördün mü ne derdi var. Geçin efendim. Eğer sorun iktidar sorunu değil ise ne diye 20 yıldan sonra sanki müsebbibi ben misim gibi "İstanbulun sorunlarını biliyoruz" diyorsun?

Hani parlamenter sistem ayağına bağ idi. Al sana ne bağ kaldı ne bostan ne tarla. Nooldu? Trumpun kucağında yalımızı ekmeğinizi kesmesin diye it gibi titriyoruz!
Şam'da namaz nooldu ha nooldu? Meletirler adamı
Sonra "ay ama muhalefet çok pasiiif"
Naapalim? Napalm bombası mi atalım beyinsizlerin beynine

bak bunu simdi gordum ben cok pardon
benim bunlari bilmedigimi mi zannediyorsun? ben o sekilde dusunmuyor muyum?
evet onlara biz de sizdeniz demek icin cirpanmak kadar asagilik baska bir durum yok, ama demek zorundayiz!
partilerin duygusalligi olmamali, demokrasi ortaminda halk ile yapilirken mantik ile yapilmali, yani siyasette guc "akil"dir
Akp nin siyaseti yapma bicimi cirkin ,resmen fasistlerin halki organize etme sekli
yanlis bilgi, duygusallik, yalancilik,"bu ulke bizim" tarzinda fasizanca yaklasimlar
it-kopuk-cahil-egitimsiz ki bunlardan Turkiye'de cok var, bunlar uzerinden siyaset yurutuyor

Bu insanlara Hukuk-adalet-demokrasi- ozgurluk- modernizm gibi kavramlar gecmiyor
Bu insanlarin kodu belli ekmek- din
Yurudu diyorsun? bir faydasi oldu mu? olmaz ama Sam'da namaz dersen olur
ki zaten ben Erdogan'nin karsisinda iktidari alabilcek bir kisi veya parti gormuyorum
Devletin butun kurumlari elinde, zenginler, mahkemeler, okullar, askerler, din merkezleri
kisacasi paranin butun musluklari ona akiyorken hayalcilik olur
hesaplanmadik bir durum haric! ki o da "Kilicdaroglu"ile olmayacak belli ki

Sanki Anadolu'da yasayan insanlar Norvec'in koyunden, adalet yurusuyunu cok anlar
Ayrica iktidar sorunu degil derken, ekmegine yag suren bir muhalefet var demek istemis olabilirim
Kilicdaroglu Erdogan kadar iyi yalan soylemeyi ogrenemedikce bir sey bekleme demek istemis de olabilirim

Jülyet ne dediğin anlaşılmıyor. Kıvırıp durma. Yazdiginin özeti şu; yapacak bişey yok diyorsun. Çünkü diyorsun adamlar cok belden aşağı vuruyor. Belden aşağı vuran adam lazım bize de durumun eşitlemek için diyorsun. Hayır ablacim. O öyle olmuyor. Azıcık saga yanaşık siyaset yap taban ouuuww diye ayaklanıyor. Azıcık doğuya yanaş taban ve muhalefet inliyor chpkk diye. Durduğun yerin doğru olduğuna eminsen orada duracaksın. Dünya dönmüyor de seni idam etmeyelim dediklerinde Galileo "ama dönüyor" demeseydi kendi için hayat devam ederdi belki ama? Aması var.

yedi düvele korku salmış, yunanı denize dökmüş atamın kitabı adnan oktarın evrim aldatmacası kitapları gibi 5 tl'den mi satılsın, hadi ordaaaaaaaan......... yılmazcım sen bunun anıtkabire ayak basmış versiyonunu da yap 10 binden sat ben alıcam. :kabadayı:

Geri