Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen de kimsin, tanımam etmem. Kendi fikri olmayan, yağcılıkta üst seviye yapmış ünlü olmaya çalışan bebe. Ne zaman bir bayanla tartışsam bu kamil ortaya çıkıp kızı savunur. Ne ayaksın olum sen.
Bu kısma kahkaha atan sadece ben miyim?
Pisman olacagimdan hic suphem yok
Ama merak etmeyin muhatabiniz olmayacagimdan
emin olabilirsiniz
Cunku ben o cekmeye calistiginiz rakimda nefes alamam
Yalniz altini cizmek istedigim husus “bunlar” diye atifta bulunduklarinizdan biri ben oluyorum
cunku fitili ben ateslemistim
anlatabildim mi? hic sanmiyorum!
Simdi musadenizle
Lassie bende gözükmüyor o nedenle konuyu tam anlamadim. Ama gerçeği değerlendirme yetisi bozuk adamlara (Allah şifa versin) bir şey ispat etmek zorunda degilsin. Rahat ol. Daha dünya evrimini tamamlamadi maalesef. Sorun o. Gelecekte Ortadoğu kabileleri diye bahsedecekler bizden
Sen de kimsin, tanımam etmem. Kendi fikri olmayan, yağcılıkta üst seviye yapmış ünlü olmaya çalışan bebe. Ne zaman bir bayanla tartışsam bu kamil ortaya çıkıp kızı savunur. Ne ayaksın olum sen.
En son seçimlerde Her evden 1 oy hdpye diyenler Chpli değilmiydi. Fetöcüleri alkışlatan kemal değilmiydi.
Başka işimiz yokmuş gibi birde böyle eziklerle uğraşıyoruz iyi mi.
Tamam lan ağlama. Yunanistan evimiz Kemal bobamız. Mutlu oldun mu
kitabı alan olursa okusun özet geçsin
Lassie bende gözükmüyor o nedenle konuyu tam anlamadim. Ama gerçeği değerlendirme yetisi bozuk adamlara (Allah şifa versin) bir şey ispat etmek zorunda degilsin. Rahat ol. Daha dünya evrimini tamamlamadi maalesef. Sorun o. Gelecekte Ortadoğu kabileleri diye bahsedecekler bizden
@Juliette bence bir çay içmeliyiz![]()