Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dolayısıyla ne yapmak gerekiyormuş Tisk üyelerine Rehabilitasyon yapmak gerek.! Zam yapan çalışan işçiler değil patronlar.Millet asgari ücret arttı diye tam seviniyorken zamlar geliyor peşpeşe. Verdikleri parayı da ordan çıkarıyorlar. Kursağımizda kalıyor her sene sevincimiz;d
Gurbetçi kardeşlerimiz en az 25.000 olmalı diyor;
Wichtige Details für 2026:
Net eline ne geçiyor onu söyle 12 Euro muWichtige Details für 2026:
- Mindestlohn: 13,90 € brutto pro Stunde.
Bir saati 13,90€ brüt canım benim ama Türkiye'deki gibi çalışanların ezici çoğunluğu asgari ücrete tabii değil. Herkes sizin gibi şanslı değil.
Işçi dostu olan partileri de görüyoruz belediye işçilerinin paralarını vermeyip de aylarca kapılarda Eylem yaptıranları süründürenleri de biliyoruz. Patronlar Kulübü ile kol kola girerek hükümet aleyhine açıklamalar yaptırdıkları halde patronlara dönüp Yahu asgari ücret devletin belirlediği en alt sınırdır bundan aşağı veremezsiniz üstünü Tabii ki verebilirsiniz işçinize biraz daha fazla verin herkes sevinsin mutlu olsun niye demiyor düşündün mü hiç Zeki şeyAsgari ücretle çalıştırmak resmen yasaklanmalı. Asgari ücretle çalıştırmak istisna olmalı fakat kime ne anlatacağız. Grevleri yasaklayan bir zihniyet bırak istisnayı normalinde üstüne çıkarttı. AKP= emekçi düşmanı
Herkese farklı olur vergi dirumundan dolayı onu bilemem, ben kelepir olduğum için, işsiz güçsüz biri olarak elime 0 geçiyor.Net eline ne geçiyor onu söyle 12 Euro mu
Şimdi bir daha düşün Kim emekçinin düşmanı paradan kuleler yaparken belediye önünde açım diye bağıran işçilere tedavimi tam olamıyorum çocuğumun masraflarını tam karşılamıyorum bizi işimize iade edin diyen işçilere Acaba ne diyorlar.Işçi dostu olan partileri de görüyoruz belediye işçilerinin paralarını vermeyip de aylarca kapılarda Eylem yaptıranları süründürenleri de biliyoruz. Patronlar Kulübü ile kol kola girerek hükümet aleyhine açıklamalar yaptırdıkları halde patronlara dönüp Yahu asgari ücret devletin belirlediği en alt sınırdır bundan aşağı veremezsiniz üstünü Tabii ki verebilirsiniz işçinize biraz daha fazla verin herkes sevinsin mutlu olsun niye demiyor düşündün mü hiç Zeki şey![]()
Haklısın ağam emeklilerinde maaşını işverenler belirliyor, devlette çalışan asgari ücretlilerinde, memurlarında maaşlarını işverenler belirliyor,.......Işçi dostu olan partileri de görüyoruz belediye işçilerinin paralarını vermeyip de aylarca kapılarda Eylem yaptıranları süründürenleri de biliyoruz. Patronlar Kulübü ile kol kola girerek hükümet aleyhine açıklamalar yaptırdıkları halde patronlara dönüp Yahu asgari ücret devletin belirlediği en alt sınırdır bundan aşağı veremezsiniz üstünü Tabii ki verebilirsiniz işçinize biraz daha fazla verin herkes sevinsin mutlu olsun niye demiyor düşündün mü hiç Zeki şey![]()