2026 yılı asgari ücreti %27 zamla 28.075 TL oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hayırlı olsun.
Güle güle harcayın.
Paranızın kölesi olmayin ama değerini de bilin derdi çok sevdiğim birisi.

millet daha zamlı maaşı almadan zam haberleri bir bir geliyor. bir yandan şu güzelim ülkede daha iyi şartlarda yaşamalıyız diyerek üzülüyorum bir yandan da bu milletin kafasızlığına bu yapılanlar müstahak diyorum.

Kayıtsız çalışan ve çalıştıran suç işlemiyor mu ve suçu kim takip ediyor, neden engelle(ye)miyor? Neden onların cezasını asgari ücretli çekmek zorunda?
Almanya'da kim takip ediyor? Orada nasıl işliyor? Anlatsana.

Almanya'da kim takip ediyor? Orada nasıl işliyor? Anlatsana.
Ben takip ediyorum burada. Nedecen Almanya'da kim akip ediyor sen kendi yaşadığın ülkeye bak orayı sorgula, hükümete söyle,....
Kesin orada da sen takip ediyorsundur, zaten çoğunun kolayca kayıt dışı çalịşmasından belli senin gibi beceriksizlerin takip ettiği.

Son düzenleme:
Ben takip ediyorum burada. Nedecen Almanya'da kim akip ediyor sen kendi yaşadığın ülkeye bak orayı sorgula, hükümete söyle,....
Kesin orada da sen takip ediyorsundur, zaten çoğunun kolayca kayıt dışı çalịşmasından belli senin gibi beceriksizlerin takip ettiği.
Noel gecen kutlu olsun @melnur
Hediyeni zamanında göndermeyi unutma. Yılbaşına yetişsin.
Mesafe uzak.

Büyük çöküş çok yakın. Herkes gardını alsın. Çok azımız ayakta kalacak.

Ayakta kalacaklardan biri benim.

Gazamız mübarek olsun.

Bu arada bu çöküş bilinçli. İstenen planlanan bişi. Karnı tok adamlara açlık oyunu oynatamazsın @Mihri

Noel gecen kutlu olsun @melnur
Hediyeni zamanında göndermeyi unutma. Yılbaşına yetişsin.
Mesafe uzak.
Sağol canım misafirlerim vardı hüzelce kutladık ama Noel baba bize uğramadı. Bizim adette birbirimize hediye vermek yok bundsn dolayı sana da yok. Şimdi bir yıl çlışıp gelecek noeli kutlamak için tassrruf etmem gerekli.

Sağol canım misafirlerim vardı hüzelce kutladık ama Noel baba bize uğramadı. Bizim adette birbirimize hediye vermek yok bundsn dolayı sana da yok. Şimdi bir yıl çlışıp gelecek noeli kutlamak için tassrruf etmem gerekli.
Regaip kandilini de kutlarım.

Geri