Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ah siz reformistlernasılda bilmemezliğe veriyorsunuz. Kandırılıyor, hayret ediyorsunuz. Himmet deyip zeytinyağı gibi yuze çıkıyorsunuz.
Son günlerde bu gibi İslami konular açan arkadaşlar ya bunu bilerek yapıyor ya da bilmeyerek islam karşıtlığı üzerinden ülkemizde tekrar kaos ortamı yaratmak isteyenlere payanda oluyor.
Bu gidişle ülkemizin biriği ırkçılık üzerinden parçalanmaya çalışılırken surda bir gedikte İslam karşıtlığı üzerinden açılacak.
Bazı arkadaşlarımız özellikle bir mezhebin propagandisti gibi çalışmaktalar bu anayasamıza göre suçtur ilgililerin hala bu arkaşlarımızı neden uyarmadıklarını anlamış değilim.
silistre islam bizi biz yapan bişey değildir. sorun zaten burada. Kavga buradan çıkıyor. Hem din dil ırk ayrımı yanlış diyecek ama islam üst çatısı kuracaksın, hem anayasa vurgusu yapıp anayasa tanımaz şekilde ülke yönetimine alkış tutacaksın sonra kalkıp "islam tartışması yapmak kutuplaştırır" diyeceksin. Yahu musluman! Allah'ın adını verdim. Mert ol. Vicdanlı ol. Bu kutuplaşmayı kim yarattı?
Lozan'da azınlıklar islam olan, olmayan olarak belirlenmiştir. Bu sebeple azınlıklar yaratmak için bu konu çok ehemniyetlidir. her ne kadar anayasamızda ayırım yapılmasa da gün geçtikçe belirginleşen bir İslamcı yapılanma ve bir o kadar da İslam karşıtı yapılanmalar faaliyet alanlarını genişletmektedirler.silistre islam bizi biz yapan bişey değildir. sorun zaten burada. Kavga buradan çıkıyor. Hem din dil ırk ayrımı yanlış diyecek ama islam üst çatısı kuracaksın, hem anayasa vurgusu yapıp anayasa tanımaz şekilde ülke yönetimine alkış tutacaksın sonra kalkıp "islam tartışması yapmak kutuplaştırır" diyeceksin. Yahu musluman! Allah'ın adını verdim. Mert ol. Vicdanlı ol. Bu kutuplaşmayı kim yarattı?
Ohh beybii...dinimi yaşayamıyorum ve türban. Aynı ajitasyon. Sence nasıl bir "imanlı" yönetimdir bu paçalarından yolsuzluk ve kul hakkı akıyor..makara kukara..
Ama ne hikmetse herkes adalet arıyor. Dün darbecilikle yargılananlar bugün kendini yargılayanları yargılama telaşında. Tabi adalet yine ayaklar altında. Böyle mi devam edecek? Arkadaş, ya aklın ahlakın hukukun liyakatin üstünlüğünü kabul edecez, ya da Ortadoğu bok çukurlarından birine dönüşecez. Osmanlıcılık oynamakla olmuyo. Anadolu Selçuklu senin ecdadın değil mi? Ya da niye hepiniz fatihin torunusunuz da hiçbiriniz deli ibrahimin 2.osmanın torunu değilsiniz? Memlekette herkes birbirini vatan hainliği ile suçluyor. Burnunu karıştıran muhtarlar akademisyenleri aşağılıyor saraylarda. Asker askerin alnının çatından vuruyor. Çizgili pijama ile tank durduranlar vatan kurtarıyor. Her park cadde sokak bahçe köprü meydan "15 temmuz adını" alıyor da güneydoğuda şehid olanlar sadece sayısal cenaze haberi olarak geçiştiriliyor. 100 yıllık Milli bayramlar kutlanmayarak unutturulmaya çalışılmakla kalmıyor, yeni kutlanacak plastik zaferler dayatılıyor. lan biz ne zaman öldük de cenazemiz kılındı? Gündüz rüya görmek hacı sizinkisi. Yok öyle bi dünya. Hem cemaatle kol kol kola yürüyecek ve fetöye fetö diyenlere "muhterem hoca efendi diyeceksiniz!" diye çemkirecek, sonra miladdan öncenin günahı yok diyip kandırılma hakkınızı kullanacaksınız. Bu vatanın haini her zaman çok oldu beyler. Herkes kendisiyle hesaplaşacak. Vicdanıyla hesaplaşacak. Çocuklarıma nasıl bi dünya bırakmak istiyorum diye soracak. Geleceğine ipotek koyanlara, insanların aklıyla dalga geçenlere artık "evet" demeyecek. Yoksa cehennem çok yakın. Sandığınızdan daha sert..daha sıcak..
Tamam işte rovanş diyosun. O mantıkla durum 1-1. O zaman bi maç daha var.
Atladığın bir nokta var.
Maç zaten 1-0 iken, Çakma Cumhuriyet[1]'in golüyle 1-1 oldu.
Maç şuan 2-1 yani.
Korkarım bu maç farka gider.
Çünkü oylar hiç azalmıyor.
[1]Çakma Cumhuriyet: Doğru ilerlemeyen Cumhuriyet.
Hah şöyleözüne dön. Öyle kibar kibar şeyler yazma. Kus nefretini. Rahat ol. Kadı da arkada padişah da şeyhulislam da. Ben de gerçekten konuşmaya çalışıyorum salak kafam. T.C. ye çakma diyeceksin sonra benden normal tartışma bekleyeceksin. Maç zaten 1-0 demekle osmanlıyı ataturkun yıktığını ima ediyorsun. Ama sevr ile zaten haritadan silinmiş olduğunu bile anlamıyorsun. Kaldı ki kimse Osmanlıyı reddetmiyor. Ben salak mıyım sekiz kıtaya hükmetmek istemiyim. Ama Osmanlıya değil pakistana döndük göremiyor musun?