Jose
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
üstteki yorumu bekliyordum :o
her seye sayfalarca yaziyorsunuz,buna neden 1 cumle?Fazla beklemene lüzum kalmamış o halde![]()
her seye sayfalarca yaziyorsunuz,buna neden 1 cumle?
kitapta bahsedilenler mi masal? yoksa kitap masal denilen yazilara mi elestiri getiriyor? once bunda anlasalim [emoji1]Altı çizili yerler neyin ne olduğunu açıklamaya yetmiyor mu ? İstersen el yazısıyla ayete olan hakareti de koyarım buraya. Sonra mızıkçılık yapmak yok ama![]()
kitapta bahsedilenler mi masal? yoksa kitap masal denilen yazilara mi elestiri getiriyor? once bunda anlasalim [emoji1]
sende uydurulan masallar diyorsun. benim turkce gramer bilgime gore sen kitaptaki yazilanlari onaylamis oluyorsun. yanlis mi? [emoji4]Kitap yazdığı şeylere masal diyor, masal cümlesine eleştiri getirmiyor. Türkçe yazıyor kitapta![]()
sende uydurulan masallar diyorsun. benim turkce gramer bilgime gore sen kitaptaki yazilanlari onaylamis oluyorsun. yanlis mi? [emoji4]
arkadasim bak ilk mesajda da belirtmisim. ben konuya bilgi almak icin girdim. beni elestirip durma, masal demekten baska aciklama getirecegin seyler varsa dinleriz. laf sokusturmaya calismana gerek yokTırnak işareti koydum oraya yani alıntıyı gösterir. Ters köşe yapmaya çalışırken ters köşe olma![]()
arkadasim bak ilk mesajda da belirtmisim. ben konuya bilgi almak icin girdim. beni elestirip durma, masal demekten baska aciklama getirecegin seyler varsa dinleriz. laf sokusturmaya calismana gerek yok![]()
tamam dostum sen keyfine bak. [emoji4]Evet cevap kalmayınca laf sokuşturan ben oluyorum hani gramere göre onaylıyordum ?
Masal lafına cevabın varsa alalım masal mı bunlar ?
tamam dostum sen keyfine bak. [emoji4]
neyin altında ezildim tam olarak? senin engin bilgilerinin altında mı?
kelime oyunu yapmaktan başka bişey söylemedin sanırım