1931 yılında okutulan tarih kitabından alıntılar

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
XdGnDj.jpg

ZY6rVz.jpg

2jdM1v.jpg

Bunları daha önce okumuştum. Biliyorum.

Bilmiyordum böyle bir kitabın varlığını. detaylı açıklama yapabilecek biri var mıdır :T:

Maarif Vekaleti Milli Talim ve Terbiye dairesinin 1931 yılında ders kitabı olarak piyasaya sürdüğü bir kitap. Orta zamanlar 2. Cilt bu. Pdf olarak indirip okuyabilirsiniz.

Kendisi Tarih kitabı. Her Muhammet kelimesinin altının çizilmesine gerek yok. Saygısızlık göremedim ben. Hz. Muhammet ismini görmek istiyorsanız Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders kitaplarını okumanızı öneririm.

Bende bilmiyordum, çok ilginç. Nereden bulunur/ buldun.

Altı çizili yerler neyin ne olduğunu açıklamaya yetmiyor mu ? İstersen el yazısıyla ayete olan hakareti de koyarım buraya. Sonra mızıkçılık yapmak yok ama :)
kitapta bahsedilenler mi masal? yoksa kitap masal denilen yazilara mi elestiri getiriyor? once bunda anlasalim [emoji1]

sende uydurulan masallar diyorsun. benim turkce gramer bilgime gore sen kitaptaki yazilanlari onaylamis oluyorsun. yanlis mi? [emoji4]

Tırnak işareti koydum oraya yani alıntıyı gösterir. Ters köşe yapmaya çalışırken ters köşe olma :)

Tırnak işareti koydum oraya yani alıntıyı gösterir. Ters köşe yapmaya çalışırken ters köşe olma :)
arkadasim bak ilk mesajda da belirtmisim. ben konuya bilgi almak icin girdim. beni elestirip durma, masal demekten baska aciklama getirecegin seyler varsa dinleriz. laf sokusturmaya calismana gerek yok :)

arkadasim bak ilk mesajda da belirtmisim. ben konuya bilgi almak icin girdim. beni elestirip durma, masal demekten baska aciklama getirecegin seyler varsa dinleriz. laf sokusturmaya calismana gerek yok :)

Evet cevap kalmayınca laf sokuşturan ben oluyorum hani gramere göre onaylıyordum ? :)

Masal lafına cevabın varsa alalım masal mı bunlar ?

neyin altında ezildim tam olarak? senin engin bilgilerinin altında mı? :D
kelime oyunu yapmaktan başka bişey söylemedin sanırım

Geri