17 günlük tam kapanmada alkol satışının yasaklanması

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
Nerede tam olarak sıkıntı varsa örnek vererek gösterirsin ve ben de size saygımdan üzerine düşünürüm.
Ben sizden siyasi veya gibi bur yorum istemedim. Hala anlamamakta direniyorsunuz. Pandemi temelinde bakmanızı bekledim.
"Salgının bitmesi ve ülkenin benim açımdan önemli" dedikten sonra 10 binlerce insanı yan yana getirenlere "siyasi" , yüzlerce kişiyi cenaze törenlerine katanlara "dini" yorum deyip susuyorsanız hiç kusura bakmayın samimiyetinizi sorgularım.
Sorgulamaya devam edebilirsin, benim vicdanım rahat.

Yok canim. Oy veren oldukca gereksiz biri, bizim bir eniste.

Bak yine canim cekti.
-Allah o partiye ve o partiye oy verenlerin belasini versin.^^
Bahtiyar ne kadar da hoş olmayan bir ifade bu. Hangi görüş olursa olsun bu tarz yorumlar nefret ve insanları tahrik etme düşüncesinden başka amaca hizmet etmez.

Bahtiyar ne kadar da hoş olmayan bir ifade bu. Hangi görüş olursa olsun bu tarz yorumlar nefret ve insanları tahrik etme düşüncesinden başka amaca hizmet etmez.
Eee benim zevk aldigim konu o zaten. Hosuma gidiyor. Icimde tahmin edemeyecegin kadar buyuk bir nefret, kin ve ofke var.. o yuzden irdelemeyin fazla hani. Ne tur cumleler kuracagimi kestiremiyorum acikcasi.

Benim bu parti ve secmenleri hakkinda dusuncelerim, icimden gecenler bunlar. Aslinda daha fazlasi. Sadece basliklari yaziyorum diyim ben.

Alkol alacak adam en fazla mahallesinden alacaktır.
Alkolden evvel covidlergöçünü yasaklamalıydı .
Yollar tıklım tıklım ve herkes herkese kızıyor 'tatil mi lan bu ' diye ama yollardalar .
Yine bir şeyler yanlış oldu .Sonucta kafler , restaurantlar zten kapalı aylar oldu ( alkol alım saatlerinde )
Evinde oturup içen adamın bana bir zararı yok ama bu deli gibi seyahat yine bana patlayacak .

Eee benim zevk aldigim konu o zaten. Hosuma gidiyor. Icimde tahmin edemeyecegin kadar buyuk bir nefret, kin ve ofke var.. o yuzden irdelemeyin fazla hani. Ne tur cumleler kuracagimi kestiremiyorum acikcasi.

Benim bu parti ve secmenleri hakkinda dusuncelerim, icimden gecenler bunlar. Aslinda daha fazlasi. Sadece basliklari yaziyorum diyim ben.
Ee tabi burası sanal milletin yüzüne konuşmaya cesaret gösteremeyecegin şeyleri yazmak pek kolay

Ramazan günü alkol gündemde bu covid bitmez

Ramazan günü alkol gündemde bu covid bitmez
Alkol ayrı Ramazan ayrı. İnanıyorsun tutuyorsun orucunu. Bu herkesi bağlamaz, kimsenin yaşam tarzına karışmamayı öğren. Sen inanıyorsun diye herkese kural olacak diye bir şart yok.

Müselmanların tanrıya öykünüp kendi dini yaşantılarından ziyade elalemin yaşantısıyla ilgilenmesi bana çok komik geliyor. Bu forumda da kendini tanrı sanan bir meczup var. Kah milleti kafasına göre cehennemlik ilan ediyor kah kafir.

Siyasal İslamcıların hemen hepsinin içinde bir tanrı kompleksi var. İnsanların yaşantılarını engelleyince kendilerini makbul bir iş yapmış sanıyorlar ama gerçek şu ki yaptıkları sadece ego mastürbasyonu ve düşük seviyeli tanrıcılık oynamaktan başka bir şey değil.

Ben bu karara şaşırmıyorum da üzülmüyorum da. Üç beş ucube tipi mutlu edecek bu türden kararlar toplumu germekten başka bir amaca hizmet etmiyor, Akp’nin de istediği tam olarak bu. Akp tercihini halktan yana değil bir kısım ucubelerden yana kullandı bundan sonra tercih sırası halkta.

Edit: Şunu da unutmadan ekleyeyim, adı konmamış şeriatınız da siz de tarihin tozlu sayfalarına karışacaksınız. Tanrıdan rol çalmanız bile bu gerçeği engelleyemeyecek.
dediklerinin hepsi saçmalik ve gercekcilik payi yok, bu dediklerine ateist ve asiri solcu tipler haricinde kimse inanmaz, onlarda inanmazda hoşlarına gider.
islamcilarda tanri kompleksi varmista, milletin yasantilarina engel oluyorlarmista bidi bidi

Hafta sonu yasaklarda millet markete gidiyorum diye çıkıyor sokak başlarında 4-5 kişi durmuş muhabbet ediyor. Bunlarda alkol kullananlar değil.

Hayır, bu süreci yönetemeyenler sanki çok güzel yönetmiş gibi, millete destek paketi vermiş gibi, beleş maskeleri çok iyi dağıtmış ta, lebaleb kongreler yapılmamış cenaze namazları tıklım tıklım kılınmamış ta salgını yayanlar içki alanlar!!

Peki sorarım, avm ler camiler pandeminin yayılmasında etkili mi değil mi?

Ee tabi burası sanal milletin yüzüne konuşmaya cesaret gösteremeyecegin şeyleri yazmak pek kolay
Yahu senin kalin kafana ben bunu sokmak zorunda degilim aslinda. Ama yine belki faydali olur.

Reel veya sanal benim icin degisen bir sey yok. Soyleyecegimi soylerim. Allah korkum var ama kulundan korkacak degilim be guzelim.^^

Kimsenin hayat tarzina karismamayi ogren diyor adama. Sen onun orucuna Allahina laf atarken sen ne yapmis oluyorsun peki?

Cok konusuyorsunuz.Ve bos.
Yorumundan beni kast ettiğin anlaşılıyor. Eğer öyleyse ben kimin Allah'ına, orucuna nerede laf etmişim göster. Yoksa kendinin de yazdığın gibi boş konuşuyorsun.

Migros dinlemiyormuş yasağı satıyormuş diye bir söylenti okudum. İşte gerçek bir market!

an itibariyle alkol yasağının kalktığı bilgisi paylaşılıyor.

Geri