17 günlük tam kapanmada alkol satışının yasaklanması

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Yani var böyle bir olay diyorlar ama çok ciddi okumadım çünkü biz alkolü değil ağzımıza sürmek evimize sokmayız. tşkler türkiye tşkler.

Çünkü çomar alkol kullanmıyor.
Sigarayı da yasakla.
Niye yasaklanıyor, çünkü çomarin ağzında emzik gibi

Müselmanların tanrıya öykünüp kendi dini yaşantılarından ziyade elalemin yaşantısıyla ilgilenmesi bana çok komik geliyor. Bu forumda da kendini tanrı sanan bir meczup var. Kah milleti kafasına göre cehennemlik ilan ediyor kah kafir.

Siyasal İslamcıların hemen hepsinin içinde bir tanrı kompleksi var. İnsanların yaşantılarını engelleyince kendilerini makbul bir iş yapmış sanıyorlar ama gerçek şu ki yaptıkları sadece ego mastürbasyonu ve düşük seviyeli tanrıcılık oynamaktan başka bir şey değil.

Ben bu karara şaşırmıyorum da üzülmüyorum da. Üç beş ucube tipi mutlu edecek bu türden kararlar toplumu germekten başka bir amaca hizmet etmiyor, Akp’nin de istediği tam olarak bu. Akp tercihini halktan yana değil bir kısım ucubelerden yana kullandı bundan sonra tercih sırası halkta.

Edit: Şunu da unutmadan ekleyeyim, adı konmamış şeriatınız da siz de tarihin tozlu sayfalarına karışacaksınız. Tanrıdan rol çalmanız bile bu gerçeği engelleyemeyecek.

Son düzenleme:
Tam içkiye başlayacaktım.

Müselmanların tanrıya öykünüp kendi dini yaşantılarından ziyade elalemin yaşantısıyla ilgilenmesi bana çok komik geliyor. Bu forumda da kendini tanrı sanan bir meczup var. Kah milleti kafasına göre cehennemlik ilan ediyor kah kafir.

Siyasal İslamcıların hemen hepsinin içinde bir tanrı kompleksi var. İnsanların yaşantılarını engelleyince kendilerini makbul bir iş yapmış sanıyorlar ama gerçek şu ki yaptıkları sadece ego mastürbasyonu ve düşük seviyeli tanrıcılık oynamaktan başka bir şey değil.

Ben bu karara şaşırmıyorum da üzülmüyorum da. Üç beş ucube tipi mutlu edecek bu türden kararlar toplumu germekten başka bir amaca hizmet etmiyor, Akp’nin de istediği tam olarak bu. Akp tercihini halktan yana değil bir kısım ucubelerden yana kullandı bundan sonra tercih sırası halkta.

Edit: Şunu da unutmadan ekleyeyim, adı konmamış şeriatınız da siz de tarihin tozlu sayfalarına karışacaksınız. Tanrıdan rol çalmanız bile bu gerçeği engelleyemeyecek.
Senin ağa babaların hepsi mezarda ışıklar içinde yatıyor

Olm en tatlı vergi alkolde lan. Vazgeçerler mi bu altın yumurtlayan tavuktan

içip içip kapanmanın gazıyla flörtlere yazmasınlar diye halkını düşünen bir iktidar mı? bayılırız... bu halk hiçbir şeyden memnun olmaz reyisim, üzülme. senin stok sağlamdır...

1619547637441.png

cheers bruh

EbKu4TsWAAUtS9E.jpg

Reis'e olan sevgimizi sorgulaman beni ziyadesiyle üzdü @glu efendi. Ayranımızı da cheers yapamayacaksak ilişkimizi ramazan şerbeti yudumlarken gözden geçirelim..

Biz ramazanda kullanmıyoruz zaten :O

Ekli dosyayı görüntüle 32900

Reis'e olan sevgimizi sorgulaman beni ziyadesiyle üzdü @glu efendi. Ayranımızı da cheers yapamayacaksak ilişkimizi ramazan şerbeti yudumlarken gözden geçirelim..
Hocam sizi üzmek istemezdim. Reisin elinde rakı bardağını görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü, yakıştıramadım.

Selam ve dua ile...

Hay seni muselmanlar ve tanrilar kovalasin. Kac tanri var bilmiyorum artik.

Icen de satanda birsekilde bulur diye dusunuyorum. Banane icenden satandan. Bu yasak bu tipleri dahada birseylere saldirmasina izin veriyor. Salin gitsin abi

Geri