Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Küçükken ne yaşadın bilmiyorum ama neden sürekli bir kesimi aşağılıyorsun?15 ay geçmiş hala aşı yok ama girin eve çıkmayın. Aman çıkmayın salgın var. Tabi tabi. Çıkmayın. Ulan merdiven altı konfeksiyon atölyeleri bile tam kadro gelmiş sabah servisten iniyor bıyıklı kızlar sümüklü oğlanlar. Nasıl kapanma bu. Hastanenin kantincisi bile "sağlık sektörü" izinlisi. Ya bırak allasen. Hayır yanlış anlamayın herkesin sokakta olmasına isyan etmiyorum. Hayat sokakta zaten. İsyanım kapanma varmış illüzyonunda. Ek sefer konmuş metroya düşün artık. Gerek yok abi. Adam nalbur, lojistik sektöründeyim diyor. Tabi.
hocam yazmaya üşeniyorum haberi ya da bilgiyi, hazırı varken...Arif, kendi cümlelerinden çok tweet ile cevap veriyorsun sjghsdghs
hocam haklı herkes kendi hür iradesiyle kapanmalı, böyle zorlamayla olmuyor.Alkol yasağı hukuksuz diye bağırıyorsunuz ama arkadaşım kapanma da hukuksuz zaten.
Mesela neler yasak olmalı kuul?Doğru buluyorum bence yanlış her şey yasak doğru her şey serbest olmalı..
Öncelikle düşünce ve ifade özgürlüğü sonsuz olmalı..Mesela neler yasak olmalı kuul?
Öncelikle düşünce ve ifade özgürlüğü sonsuz olmalı..
Hakaret suçu kaldırılmalı..
Fikir özgürlüğü inançlara hakaret bile dahil hiçbir zaman engellenmemeli.. O kadar uç düşünüyorum bu konuda..
Neler yasak olmalı?
İçki
Sigara
Kumar
Uyuşturucu
Pavyon tarzı yerler-Gece klüpleri değil ama..
Hurafe anlatmak
İftira
Küfür
Zorbalık
Dinden para kazanma
Din bezirganlığı
Tarikatlar ve insan sömürücülüğü..
Ahlak bekçiliği - En tiksindiğim şeydir..
Aşıklara müdahele de yasak olmalı..
Toplum aşka saygı duymalı..![]()
Bu ülkede din baskısı yok devlet baskısı var diye boşuna demiyorum..Böyle de bişey gördüm
Kes sesini sen kendi ruh hastaliginla ilgilen bence. Bu arada cevap yazman niye cok surdu. Afrikadan Amerikayaya esseklemi yolladin mektubuBir tutmadım canım sadece tat bazında kıyasladım. Miden bulandıysa doktora git tedavisi var o tür sorunların.