Frithjof
Bronz Üye
Hiçbir şey anlamadım
Zaman zaman actiginiz konulara,yazim dilinize bakiyorum.Bu romanlar sanki size cerez olabilecek gibi geldi.Bu ara da Ahraz ve Zamani Durdurmanin Yollarini okumus begenmistim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiçbir şey anlamadım
Zaman zaman actiginiz konulara,yazim dilinize bakiyorum.Bu romanlar sanki size cerez olabilecek gibi geldi.Bu ara da Ahraz ve Zamani Durdurmanin Yollarini okumus begenmistim.
şu kadar arsız olacaksın.sjfkjEx Girlfriend'imi aradım dün gece. Dedim, ayrıldığımıza çok pişmanım şekerim, tekrardan birlikte olmamız mümkün müdür. Lütfen, dinle, falan filan... Ben sana söylememiş miydim çok pişman olursun diye söze başlayıp biraz ukalalık yapmanın akabinde neden tekrar birlikte olmak istediğimi sordu. Dobraca. Ben de yeni çıkan bir trading card oyununa merak sardığımı, burada açılan paketlerde girlfriend luck diye bir rivayetten bahsedildiğini söyledim. Rivayete göre arada paketi kız arkadaşına açtırdığında muazzam kartlar düşüyormuş falan filan. Ofladı, pufladı, sana inanmıyorum diye haykırdı. Üzerime hakaretler ve lanetler yağdırdı. Bir daha sakın arama deyip telefonu kapadı.
Böylece "girlfriend luck" rivayetini deneme ihtimalim şu an için yalan oldu. Ama, yediğim lincin tadı damağımda kalmadı değil hani...