1 PiSi & Bla Bla

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
1000001986.jpg

İkinci Pikachu Ex kartının üç yıldızlı olanını buldum. Elektro destem tamamdır.

Girlfriend luck mevzusuna gerek kalmadı. Tek taşımı, kendim aldım.

Tuttum kediyi, sarıldım, sarıldım, sarıldım. Sımsıkı. Makam sahiplerinin koltuklarına sarıldıkları gibi...

Senelerdir forumlardayım, ne aşklar meşkler, ne aşnalar fişneler duyduk, gördük. Hepsi de tırı vırı oldu. Yalandı, yalan oldu...

Peki, benim kedime olan sevdam öyle mi? Hâlâ aynı tutku.

Uzun süreden sonra yine m/irc site reklamı aldım. Güzel paralara anlaştık, ama ben vereceklerini pek zannetmiyorum. Zira, aç karınlarını doyuramıyorlar. Neyse, ben üzerime düşeni yapayım.

5VakitSohbet.net - Abdestsiz FM

PolitikSohbet.net - Rant FM

SohbetKruvazörü.com - Bahriyeli FM

ChaturChuturChat.com - Radyo Cevizkıran

YapışkanSohbet.net - Her Şeye Salça FM

Uzun süreden sonra yine m/irc site reklamı aldım. Güzel paralara anlaştık, ama ben vereceklerini pek zannetmiyorum. Zira, aç karınlarını doyuramıyorlar. Neyse, ben üzerime düşeni yapayım.

5VakitSohbet.net - Abdestsiz FM

PolitikSohbet.net - Rant FM

SohbetKruvazörü.com - Bahriyeli FM

ChaturChuturChat.com - Radyo Cevizkıran

YapışkanSohbet.net - Her Şeye Salça FM
reklam yapıyo banlayın şu kediyi

reklam yapıyo banlayın şu kediyi

Şekerim, böyle reklam yapmak gibi kıytırık bir şeyden ban yemek bana koyar. Dezenfermasyondan olur, mod'larla yasak ilişkiden olur, provokasyondan olur... Benim böyle şeylerden ban yemem gerekir.

Lütfen ama, bizim de bir onursuzluğumuz, şerefsizliğimiz var.

Şekerim, böyle reklam yapmak gibi kıytırık bir şeyden ban yemek bana koyar. Dezenfermasyondan olur, mod'larla yasak ilişkiden olur, provokasyondan olur... Benim böyle şeylerden ban yemem gerekir.

Lütfen ama, bizim de bir onursuzluğumuz, şerefsizliğimiz var.
uu badboy….ne tatlı

Trading Card oyunumuzda ponçik kedimizi de alıp muradımıza erdik.

Herkes de bilir ki, kediler, Kedi’yi sever.

1000002170.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-04-02-01-42-088_jp.pokemon.pokemontcgp.jpg
    Screenshot_2025-01-04-02-01-42-088_jp.pokemon.pokemontcgp.jpg
    656.7 KB · Görüntüleme: 3
Bir önceki post'umuza binaen törenli kutlamamızı da yapalım.

Kediler için bir dakikalık saygı duruşu.

KEDİ MARŞI

Kediiler arşa çıkıyooor
Kediiler gökten iniyooor
Tüm doğayı, o yönetiiyoor
Tüm âlem, o ponçik tanrı içiin

Teşekkürler. Dağılabiliriz.

Deriiin bir nefes alıyor, nefsimize uyuyor veee geceye bir middle eastern cowman cümlesi bırakıyoruz:

Egemenlik, bilakayduşart ümmetindir.

Sadakallahülazim.

Nefesimizi kesiyor, nefsimizi kamçılıyorsunuz. Asgari ücret üzerinden maaş allah.

Bir middle eastern cowman sözü şöyle buyuruyor:

Esteuzü billah; "Dandini dandini das kapital, mülkün sahibi rahman, rahim ve bir o denli de brutal"

Enver Aysever'in sözleri içime dokundu:

"...Bir yazar ne düşünür zannediyorsunuz. Bakın, ben yirmi küsür kitap yazdım bu ülkeye. Bir o kadarını da yazabilecek imkâna sahibim, elimde kalemim var. Okuyor, not ediyor, düşünüyorum. Ama, içimden gelmiyor. Çünkü, o yazacaklarım kimi ilgilendirir, gerçekten bilmiyorum. Bence, insanın kendini imha etme hakkı da olmalı. Her ne yaptıysan ve yapıyorsan, artık yeter deyip gidebilmelisin. Bazen maddi koşullar buna mani oluyor, bezense çeneni tutamıyorsun. Fakat, her ne olursa olsun böyle bir hakkın olabilmeli."

Bazen kendimi sitede beslenen bir kedi gibi hissediyorum. Sanki o koca binanın tek sorunu benmişim gibi...

TCG Pocket'te kimi pokemon kartlarının nintendo konsol oyunlara verdiği referanslara yönelik süregelen son dönem furyasında gerçekten takdir edilesi bir espriye rastladım bugün. Ektedir.

Ekli dosyalar

• Sabrina Card Location.JPG
    Sabrina Card Location.JPG
    144.4 KB · Görüntüleme: 2
Reklam kuşağı:

Etrafınızda dönen aptal saptal muhabbetleri daha iyi anlamak mı istiyorsunuz? İşte size kaçırılmayacak bir sonbahar fırsatı ki, biz şu an kıştayız.

All Clear Dingilish ile sadece altı ay gibi kısa bir sürede dingilcenizi geliştirebilir, bir yılın sonunda ise akıcı bir angut lisanına sahip olabilirsiniz.

İlk Crown Rare kartımı buldum.

1000002288.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-16-03-30-28-772_jp.pokemon.pokemontcgp.jpg
    Screenshot_2025-01-16-03-30-28-772_jp.pokemon.pokemontcgp.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 1

Geri