1 haftalik detoks diyetim

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her gün yoğurt yiyorum bol bol fındık desen zaten her akşam. Ama zayıflama namına birşey yok bende.

LG-D802TR cihazımdan gönderildi

Her gün yoğurt yiyorum bol bol fındık desen zaten her akşam. Ama zayıflama namına birşey yok bende.

Sadece bunlari yersen zayiflarsin. Ama bunlarla beraber kalori bombalarinida tuketiyosan kilo vermez alirsin lnklşm

Sadece bunlari yersen zayiflarsin. Ama bunlarla beraber kalori bombalarinida tuketiyosan kilo vermez alirsin lnklşm
Aç kalıp öleyim ben.
Hayat böyle güzel bence.
İnsan her gün ne yiyecegini şu kaç kalori bu yağ yapar mı ya da bunu da yesem kilo alır miyim düşünür mu düşünür.
Bizim Türk kadınları bu işi çok iyi yapıyor [emoji4]

Başak kamki hocam, bunun kilo aldıran versiyonu yok mu?
Sen almiyorsun cok afeden sozum meclisten disari okuz gibide yiyon ama almiyon kamki defol konudan:asd:
ben Başak'a şahit oldum, tam kıvamında şuan. onu dinleyin.
Oyyy oyyyyyyy oyyyyyy sende tam kivamindasin bebisim ya :p
Aç kalıp öleyim ben.
Hayat böyle güzel bence.
İnsan her gün ne yiyecegini şu kaç kalori bu yağ yapar mı ya da bunu da yesem kilo alır miyim düşünür mu düşünür.
Bizim Türk kadınları bu işi çok iyi yapıyor [emoji4]

Evet maalesef omrum hesapla geciyo babam su kafayi sinavlarda kullansaydin cocuuum diyo:p

yarın başlayayım 2 kg fazlam var nekadar dayanabilirsem artık asabiyet yapıyor mu?

Sen almiyorsun cok afeden sozum meclisten disari okuz gibide yiyon ama almiyon kamki defol konudan:asd:

Oyyy oyyyyyyy oyyyyyy sende tam kivamindasin bebisim ya [emoji14]

Evet maalesef omrum hesapla geciyo babam su kafayi sinavlarda kullansaydin cocuuum diyo[emoji14]

Baba sözü dinlesen profesör olurdun desene.

Haksizmiyim peki :asd: lan yillardir ugrasip olamadigim kilodasin :nee:

Yahu benden sanki bir farkı varda burada kamkisi övüyor ya yanagını ısırdığım. Hani yakından görenmek inanacağız di mi başgan :/ Metal Militia

KaranLIK kamkim 3 boyutlu ayna kullanıyor sanki görsen kendisini yani o derece kilosu gayet yerinde :d

Benim yarın sınavım siz başlayın ben size yetişirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri