Nyctophilia
Platin Üye
Özbek göçmenlere benziyor Thalassa nin favorisi
Istanbul'da çok
Istanbul'da çok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana örnek buldum ama atmaya çekiniyom djfjbence hepinizde bir sorun var. aksam aksam kaldirdiniz beni ayaga ya. gidip anneme gosterecegim adamin fotograflarini. bakalim onun tepkisi ne olacak
gormek istiyorum :dSana örnek buldum ama atmaya çekiniyom djfj
ya benim paylastigim farkli. ayni irktan olan veya kendisine benzeyen siradan insan farkli. benim gozumle bakin biÖzbek göçmenlere benziyor Thalassa nin favorisi
Istanbul'da çok
secimine saygimiz sonsuz ya kore dizisi bandboy'lar falan olsa yine goze bi purussuz ve guzel gelir ama japon erkekler pek tutulmuyor ulke de.hakikaten sorun sizde. bence siz biraz kro seviyorsunuz ya. annem normalde kimseyi begenmez, ama bu cocugu ''normal'' buldu :d yani YAKISIKLI buldu

adam kirgiz turkusecimine saygimiz sonsuz ya kore dizisi bandboy'lar falan olsa yine goze bi purussuz ve guzel gelir ama japon erkekler pek tutulmuyor ulke de.
mesela rumeysalar , busralar falan hep koreli purussuz cocuk sever.
senin bu adamin senin waifun oldugunu bildigim icin anlayabiliyorum. gerci adam gercek ama bir nebze ronin gibi bir abimiz
sorun da bu ya herkes bir seye benzetebiliyor ajahsbsbsb yorumlar daadam kirgiz turku
adamin normal fotograflarindan gostersene annene ya :d tam da fotografini secmissin yani. benim annem bile ''normal'' dediyse, bu adamdan olur :dulan thalassa jsjs