1.87 boyunda, zeki, komik, eğitimli ve kültürlü erkek

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Özbek göçmenlere benziyor Thalassa nin favorisi
Istanbul'da çok

thalassa erkeklere umut ışığı olmuş resmen. beyler ong bak çakması o çocuğu bile beğenen olduğuna göre herkesin bir şansı var demektir. will smith'in umudunu kaybetme filmini 10 defa üst üste izlemiş gibi bir umut yüklendi bünyeye. teşekkürler thalassa...

hakikaten sorun sizde. bence siz biraz kro seviyorsunuz ya. annem normalde kimseyi begenmez, ama bu cocugu ''normal'' buldu :d yani YAKISIKLI buldu

elin adamini bana gece gece savundurtmayin. insan kocasini boyle savunmaz :d

hakikaten sorun sizde. bence siz biraz kro seviyorsunuz ya. annem normalde kimseyi begenmez, ama bu cocugu ''normal'' buldu :d yani YAKISIKLI buldu
secimine saygimiz sonsuz ya kore dizisi bandboy'lar falan olsa yine goze bi purussuz ve guzel gelir ama japon erkekler pek tutulmuyor ulke de.
mesela rumeysalar , busralar falan hep koreli purussuz cocuk sever.
bu adamin senin waifun oldugunu tahmin ettigim icin anlayabiliyorum. gerci adam gercek ama bir nebze ronin gibi bir abimiz. mevcut duzenin alisik olmadigi bir secimini burada halka sunmadan once 10 kere biç bir dahakine acimazlar. uzerler seniii , berdussh olursun , acindan olursuuunn
images (62).jpeg

Verin bi tatar taaam iste .d

Sagdan baksa ozbek duz baksa tatr soldan baksa cinli .d

secimine saygimiz sonsuz ya kore dizisi bandboy'lar falan olsa yine goze bi purussuz ve guzel gelir ama japon erkekler pek tutulmuyor ulke de.
mesela rumeysalar , busralar falan hep koreli purussuz cocuk sever.
senin bu adamin senin waifun oldugunu bildigim icin anlayabiliyorum. gerci adam gercek ama bir nebze ronin gibi bir abimiz
adam kirgiz turku

Bir an benden bahsediliyor sandım..şansa bak bende hiçbiri yok.

Geri