1.87 boyunda, zeki, komik, eğitimli ve kültürlü erkek

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Zeki, kültürlü, eğitimli ve kendinden emin olması yeterli değil mi?:)

İş hayatında denk gelme olasılığınız çok fazla ancak bu erkeklerin çoğu kadınlara mesafelidir ve doğrudan ilgisini çeken kadına yönelir hatta yönelmeye gerek bile duymadan sadece ilgisini belli eder.

Bulunduğunuz şehrin en popüler spor salonuna üye olacaksınız veyahut iş insanlarına yönelik takviye kurslar var, bu kurslardan birine yazılabilirsiniz. Özellikle doğa sporları / tenis kulübü üyeliği alırsanız tanışma şansınız oldukça yüksektir.

Bu şekilde tanışıp evlenen çok insan tanıyorum. Belli kulüp üyelikleri almadan, şayet çok aktif bir iş hayatınız yoksa evden işe ya da işten eve insan tanımak pek mümkün olmuyor. Sosyal hayatınız olmazsa da çevreniz sabit kalıyor.

Bulunduğunuz şehrin en popüler spor salonuna üye olacaksınız veyahut iş insanlarına yönelik takviye kurslar var, bu kurslardan birine yazılabilirsiniz. Özellikle doğa sporları / tenis kulübü üyeliği alırsanız tanışma şansınız oldukça yüksektir.

Zeki erkeklerin boyu 180 santimi geçmez. Ve zeki, kültürlü erkekler tenis kortunda manita avına çıkmaz ve manitalar tarafından avlanmaz.
o sizi her yerde bulur.

Zeki erkeklerin boyu 180 santimi geçmez. Ve zeki, kültürlü erkekler tenis kortunda manita avına çıkmaz ve manitalar tarafından avlanmaz.
o sizi her yerde bulur.

İlk yorumda belirttim ve kendine güveni olan erkekler genel anlamda kadınlara oldukça mesafeli davranırlar. Bu ortamlara hiç kimse birini bulmak için gelmiyor ancak denk gelip tanışılırsa da aklı başında insanlar oluyorlar.

İlk yorumda belirttim ve kendine güveni olan erkekler genel anlamda kadınlara oldukça mesafeli davranırlar. Bu ortamlara hiç kimse birini bulmak için gelmiyor ancak denk gelip tanışılırsa da aklı başında insanlar oluyorlar.

kalamış’ ta yelken kursuna gidiyorum, ben dahil herkes instagram’ da hikaye paylaşmaktan kimseyle muhabbet etmiyor.
herkes kısmetini instagram hikayesine alev atanlar arasında arıyor. :/
Bu çok üzücü

kalamış’ ta yelken kursuna gidiyorum, ben dahil herkes instagram’ da hikaye paylaşmaktan kimseyle muhabbet etmiyor.
herkes kısmetini instagram hikayesine alev atanlar arasında arıyor. :/
Bu çok üzücü
Sosyal medyayı yoğun kullanmayan ya da iş harici ihtiyaç duymayan birileri ile tanışırsanız sorun çözülür. Sabahtan akşama kadar telefonu elinden düşürmeyen birisi ile ilişki yürümez zaten.

Sosyal yaşamınız aktif oldukça çevreniz de bu yönde artar hatta arkadaş grupları belli tanışmalara vesile olur ki bu çok daha sağlıklı bir tanışma şeklidir.

Sosyal medyayı yoğun kullanmayan ya da iş harici ihtiyaç duymayan birileri ile tanışırsanız sorun çözülür. Sabahtan akşama kadar telefonu elinden düşürmeyen birisi ile ilişki yürümez zaten.

Sosyal yaşamınız aktif oldukça çevreniz de bu yönde artar hatta arkadaş grupları belli tanışmalara vesile olur ki bu çok daha sağlıklı bir tanışma şeklidir.

bu mesajınızı kulağıma küpe yaptım. =)

@juju boy konusunda ciddi değildir diye tahmin ediyorum ancak yine de gönlünden geçeni bulur umarım.:)

1,87'yi 1,72 yaparsak diğer kontenjanları zorlar, dm kutumun açık olduğunu belirtirim.

Geri