Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.87 boyunda, zeki, komik, eğitimli ve kültürlü erkek
Ben elendim. 180 üzeri aylık geliri 20 binin üzerinde, hayattan hiçbir beklentisi ve yaşama amacı olmayan, serkeş hayatlarına renk katmak isteyen erkekler juju için bir şansını denesin bence.
Bulunca ne yapılacak, parmak şıklatıp kendine aşık mi edilecek? kadın feromonu hisseden her erkek şey mi oluyo ya da öyle olduğuna mi inanılıyor hmm.. garip bi inanç ya da özgüven.
ben de buldum fkat çok konuşuyor. çok ayrıntı veriyor. aşırı romantik de bi vibe veriyor. bunlar beni bi tık daraltabilir…. evet allahtan belamı istiyor olabilirim
tek'i olmayı basarmaniz onemli zira rakiplerinizide unutmamalısınız. o her şeye kaadir ya siz? kajsbbd hepinize nasip olsun tabi ama sen ne vaad ediyorsun peki derse iş yaş.
yuh be. bir ''begenmedim'' daha aldi yakisikli (+topic basligina uygun) buldugum erkek. Allah askina kendiniz bir ekleyin suraya da zevkinizi goreyim. kiro cikarsa kahkaha atacagim