1.87 boyunda, zeki, komik, eğitimli ve kültürlü erkek

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
Boy dışında kalanların hepsi göreceli kavram. Bu filtreden rte bile geçebilir.

mesela eğitimde kıstas nedir? Lise mi? ünv mi? yüksek lisans mı? Doktora mı? Yüksek dediniz; o zaman hangi ünv.ler kabul? Piris reis ile boğaziçi aynı kefede mi?

önce ne istediğinizi net olarak bilin, sonra hangi kıstaslarda katı, hangilerinde esneksiniz onu düşünün öyle başlık açın… sonra üzülürsünüz…

Boy dışında kalanların hepsi göreceli kavram. Bu filtreden rte bile geçebilir.

mesela eğitimde kıstas nedir? Lise mi? ünv mi? yüksek lisans mı? Doktora mı? Yüksek dediniz; o zaman hangi ünv.ler kabul? Piris reis ile boğaziçi aynı kefede mi?

önce ne istediğinizi net olarak bilin, sonra hangi kıstaslarda katı, hangilerinde esneksiniz onu düşünün öyle başlık açın… sonra üzülürsünüz…
akciğerleri olması kafi..

@Lefty peki sana bir soru. vay be ne yakisikli demeni beklemiyorum, ama bu adam cirkin mi simdi? objektif yaklasacagini bilecegimden bir de sana sorayim

Açık konuşmak gerekirse yaş farkından dolayı elbette bakış açılarımız farklı olacaktır ve forumda sürekli yazdığım üzere, yüz yüze tanışma olmadan bir insandan etkilenip etkilenmeyeceğinizi anlayamazsınız. Fotoğrafta ya da kamerada çok beğenseniz bile karşılaştığınızda durum değişebilir ya da tam tersi de olabilir.

Lafı çok uzatmadan şöyle ifade edeyim; Instagram kullanmadığım için fotoğraflarını detaylı göremedim ancak eklediğin bölümde, ikinci fotoğrafta yüzü daha çekici duruyor ancak fizik olarak bana da etkileyici gelmedi. Sen de kendisi ile tanışmadan aslında çok da emin olamazsın ancak ikinci fotoğrafta yüz hatları oldukça düzgün görünüyor. :)

ne demek 'ne yapacak size mi bakacak'. tabi bakacak. birine isindiysaniz buyuk ihtimalle o kisi de size isinir veya isinmistir. enerji sinerji isleri bunlar. inanmiyorsaniz lefty'ye sorun

Kesinlikle hiç belli olmaz ve biyolojik çekim oluştuğu takdirde çoğu kriter de anlamını yitirir.

Ten tene değecek diyorsunuz yani.
Yok öyle de değil @juju cuğum.:)

Karşılaştığınız anda ne hissettiğinize göre durum değişiyor. Resimde beğenirsin ve ilk başta çekici de gelir ancak bir konuşmaya başlar ya da birkaç hareketi sebebi ile sonradan itici de gelebilir.

Biyolojik çekim oluşursa bu riskler daha azdır.

konuya bayadır bakmayınca thalassa'nın attığı posttan devam ettirdi... hepimizin 1.87, zeki, komik, eğitimli, kültürlü erkek tarzının farklı olması beni sevindirdi... zaten nadir bulunuyorlar bi de hepimiz aynısını beğenemezdik. :/
acaba şimdi mi iyi bayramlar kurban olduğum yazsam yoksa çok dini gibi durmayıp sabahı mı beklesem...

arkadaslar benim 187 komik ve zeki kontenjanı bosaldı, hani..bilginize….

Zeki, kültürlü, eğitimli ve kendinden emin olması yeterli değil mi?:)

İş hayatında denk gelme olasılığınız çok fazla ancak bu erkeklerin çoğu kadınlara mesafelidir ve doğrudan ilgisini çeken kadına yönelir hatta yönelmeye gerek bile duymadan sadece ilgisini belli eder.
helal be ☺️

Böyle bir erkek forumda takılan birine neden baksın yani? Hadi baktı bu özellikte birine siz neler vaat ediyorsunuz?

Bakar mı diyosun?
Foruma gelene kadar baska mecralarda takılıyordur dedim

Aslinda güzel bi noktaya parmak bastığın için alıntı yapmak istedim.
Çesitli maddesel kalıplar var toplumca sindirilmiş fakat işleyiş hiç de öyle olmayabiliyor.
Guzelse/ yakisikliysa forumda işi ne,zenginse forumda işi ne,popüler mesleklerden doktorsa avukatsa vs. forumda işi ne falan . Pieta ya yalancı diye çok saran olmuştu hatirliyorsan, şimdi arada jujuya sariyolar, ilk zamanlar cliye de sarmışlardı. Yanı niye gelmesin. Çok güzel kizlar da var, yakışıklılar da,zenginler de,bilim insanları da geliyolar. (Forumda) Insanlarin içsel olarak nasıl bi arayışta olduğunu bilemiyoruz. Farkındalığı artmamış kişilerin tercihleri maddesel boyutta kalsa da, farkındalık arttıkça ınsanlarin tercihleri farklı boyutlara evrilebiliyor. Güzel bi rus kadınının göbekli biriyle evlenmesi gibi. Kadın bi çok sexy erkekle yaşayacağını yaşadı mutluluk anlamında farklı bisey arıyor belki. Yani o ona bakmaz, o onla ne yapsın kafası çok toy, çok maddesel bi enerji. E toy insan da ona buna bakmasa da olur. Yanı bakabilir niye bakmasin, ne çok zirvaladim...

Bi hemcinsim de doğru dürüst "ee napcak size mi bakacak" tarzı bir sey dememiş. Hiç erkek dayanışması yok şu forumda. Bi Xast bey çok güzel yorum yapmis o da bana Meriç diyo.
Gör bak kimler Meriç ...

Burada tabii ki her şeyi siniflandirip,
her seye maddesel bakanlari kast ettim .p
Bkz. Yemek tarifi verir gibi insan tarifi vermek

Aslinda güzel bi noktaya parmak bastığın için alıntı yapmak istedim.
Çesitli maddesel kalıplar var toplumca sindirilmiş fakat işleyiş hiç de öyle olmayabiliyor.
Guzelse/ yakisikliysa forumda işi ne,zenginse forumda işi ne,popüler mesleklerden doktorsa avukatsa vs. forumda işi ne falan . Pieta ya yalancı diye çok saran olmuştu hatirliyorsan, şimdi arada jujuya sariyolar, ilk zamanlar cliye de sarmışlardı. Yanı niye gelmesin. Çok güzel kizlar da var, yakışıklılar da,zenginler de,bilim insanları da geliyolar. (Forumda) Insanlarin içsel olarak nasıl bi arayışta olduğunu bilemiyoruz. Farkındalığı artmamış kişilerin tercihleri maddesel boyutta kalsa da, farkındalık arttıkça ınsanlarin tercihleri farklı boyutlara evrilebiliyor. Güzel bi rus kadınının göbekli biriyle evlenmesi gibi. Kadın bi çok sexy erkekle yaşayacağını yaşadı mutluluk anlamında farklı bisey arıyor belki. Yani o ona bakmaz, o onla ne yapsın kafası çok toy, çok maddesel bi enerji. E toy insan da ona buna bakmasa da olur. Yanı bakabilir niye bakmasin, ne çok zirvaladim...
Yani meslek grupları illaki var. Benim kafamdaki tip de Hakan Sabancı gibi tiplerdi. O yüzden yazdım. Belki sallamışımdır. Çok önemsenmese de olur yazdığım ama yazdım işte sklj
Kimseye bir şeyi inandırmak zorunda değil juju da diğerleri de. Pietaya yalancı diyeni duymadım desem. Hiç kulağıma gelmedi ama doğrudur. Her şey deniyor.

Geri