Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
akciğerleri olması kafi..Boy dışında kalanların hepsi göreceli kavram. Bu filtreden rte bile geçebilir.
mesela eğitimde kıstas nedir? Lise mi? ünv mi? yüksek lisans mı? Doktora mı? Yüksek dediniz; o zaman hangi ünv.ler kabul? Piris reis ile boğaziçi aynı kefede mi?
önce ne istediğinizi net olarak bilin, sonra hangi kıstaslarda katı, hangilerinde esneksiniz onu düşünün öyle başlık açın… sonra üzülürsünüz…
@Lefty peki sana bir soru. vay be ne yakisikli demeni beklemiyorum, ama bu adam cirkin mi simdi? objektif yaklasacagini bilecegimden bir de sana sorayim
ne demek 'ne yapacak size mi bakacak'. tabi bakacak. birine isindiysaniz buyuk ihtimalle o kisi de size isinir veya isinmistir. enerji sinerji isleri bunlar. inanmiyorsaniz lefty'ye sorun
Yok öyle de değil @juju cuğum.Ten tene değecek diyorsunuz yani.
helal be ☺️Zeki, kültürlü, eğitimli ve kendinden emin olması yeterli değil mi?
İş hayatında denk gelme olasılığınız çok fazla ancak bu erkeklerin çoğu kadınlara mesafelidir ve doğrudan ilgisini çeken kadına yönelir hatta yönelmeye gerek bile duymadan sadece ilgisini belli eder.
Böyle bir erkek forumda takılan birine neden baksın yani?
Bakar mı diyosun?Neden bakmasin
Bakar mı diyosun?
Foruma gelene kadar baska mecralarda takılıyordur dedim
Bi hemcinsim de doğru dürüst "ee napcak size mi bakacak" tarzı bir sey dememiş. Hiç erkek dayanışması yok şu forumda. Bi Xast bey çok güzel yorum yapmis o da bana Meriç diyo.
Gör bak kimler Meriç ...
Yani meslek grupları illaki var. Benim kafamdaki tip de Hakan Sabancı gibi tiplerdi. O yüzden yazdım. Belki sallamışımdır. Çok önemsenmese de olur yazdığım ama yazdım işte skljAslinda güzel bi noktaya parmak bastığın için alıntı yapmak istedim.
Çesitli maddesel kalıplar var toplumca sindirilmiş fakat işleyiş hiç de öyle olmayabiliyor.
Guzelse/ yakisikliysa forumda işi ne,zenginse forumda işi ne,popüler mesleklerden doktorsa avukatsa vs. forumda işi ne falan . Pieta ya yalancı diye çok saran olmuştu hatirliyorsan, şimdi arada jujuya sariyolar, ilk zamanlar cliye de sarmışlardı. Yanı niye gelmesin. Çok güzel kizlar da var, yakışıklılar da,zenginler de,bilim insanları da geliyolar. (Forumda) Insanlarin içsel olarak nasıl bi arayışta olduğunu bilemiyoruz. Farkındalığı artmamış kişilerin tercihleri maddesel boyutta kalsa da, farkındalık arttıkça ınsanlarin tercihleri farklı boyutlara evrilebiliyor. Güzel bi rus kadınının göbekli biriyle evlenmesi gibi. Kadın bi çok sexy erkekle yaşayacağını yaşadı mutluluk anlamında farklı bisey arıyor belki. Yani o ona bakmaz, o onla ne yapsın kafası çok toy, çok maddesel bi enerji. E toy insan da ona buna bakmasa da olur. Yanı bakabilir niye bakmasin, ne çok zirvaladim...