Zulüm 1938'de son buldu

Konu sahibi son olarak 665 gün önce görüldü
Memleket yangin yeriyken yunanlı ile işbirligi yapanların torunları.

la bu atatürk size ne etti ?

Problemli misin ? Atatürk hakkında tek bir kötü söz göstersene ? yahut akit gazetesini öven tek bir kelime göstersene ? boş atıp dolu tutmaya çalışıyorsun ama yemezler. Atatürkü senden az sevmiyoruz biz , amacın neyse başkasında dene. Oldu mu?

Problemli misin ? Atatürk hakkında tek bir kötü söz göstersene ? yahut akit gazetesini öven tek bir kelime göstersene ? boş atıp dolu tutmaya çalışıyorsun ama yemezler. Atatürkü senden az sevmiyoruz biz , amacın neyse başkasında dene. Oldu mu?

sana mı dedim kardeşim ben ? sana dediklerimi alıntı yapıp ilettim. tek dindar da sen değilsin burada. benimle doğru konuş problemli misin falan kırmayayım kalbini.

O sözü söyleyenler için yapın yorumunuzu.Dinci ne demek ? Bir dine inanıyoruz diye mi utanıyorsunuz aynı havayı solumaktan? Cümlenizi doğru kursaydınız böyle bir yanıt almazdınız benden.Dinciyim evet elhamdülillah inandığım bir Rabbim var.

Bir konuya vurgu yapmak isterken bir sürü insanı ezmek ne demek oluyor ? Bu saçmalık akit gazetesinindir bizim değil !

Ben de sizin gibi insanları ötekileştirenlerden utanıyorum lakin aynı havayı solumaya mecburuz. Umarım tez zamanda utancınız son bulur.

Selametle.

dinci derken kastettiğimi anlayan anladı fakat siz anlamadıysanız
yapacak birşey yok
dalganıza bakın :cici:

sana mı dedim kardeşim ben ? sana dediklerimi alıntı yapıp ilettim. tek dindar da sen değilsin burada. benimle doğru konuş problemli misin falan kırmayayım kalbini.

Hani samimiyetsiz falan dedin ya her yazdığını üstüme alındım.Bana demediysen geri aldım yorumumu.

Sinirlerim zıpladı.

Gittim.

Yalnız ne Atatürk Ne de Atatürkler Ölmedi ..
VE Kuşaktan kuşağa Yüzbinlerce Atatürk bu ülke de
Cumhuriyetin Bekçiliğini Sürdürecek ..

yeni bir şey değil ki bu hizbullahçıların bu yaptığı her 10 kasım'da aynı provokeyi yapıyor haysiyetsizler.

Sana bir şey diyen olmamış ki. Sen dindar ile dinci arasında ki farkı bir öğren sonra konuşalım bunu. Sen dinini güzel bir şekilde yaşamaya çalışan dindar bir insansın bildiğim kadarıyla. Dinci senin benim gibi insanlar değil, din adı altında her türlü pisliği işlerler böyle insanlar. Din onlar için araçtır. Bugün dine en büyük zararı veren insan bunlar. Dindar olarak önce senin tepki vermen lazım bunlara.

evet demek ıstedıgım buydu tamda

Benimse merak ettiğim konu, Penguen dergisini toplatan baskın düzenleyen dava açan vs kişilerin, Akit gazetesine bu baskılarından dolayı herhangi bir yaptırım uygulanıp uygulanmadığıdır. Bilgisi olan var mı ?

Benimse merak ettiğim konu, Penguen dergisini toplatan baskın düzenleyen dava açan vs kişilerin, Akit gazetesine bu baskılarından dolayı herhangi bir yaptırım uygulanıp uygulanmadığıdır. Bilgisi olan var mı ?

Uygulanmıyor hatta açılan davalarda bile tolerans tanınıyor.

Önce şu haritayı inceleyin ondan sonra da ATA'ya saygı duyun.
Onun gibi bir liderin, başkomutanın, Ata'nın açtığı yolda ilerlemenin ne büyük şeref olduğunu anlayın artık.​

V67PXB.jpg

Umarım sizin ve sizin gibilerin kökü kurutulmadan bu dünyadan göçüp gitmem.

Öyle olmuş olsaydı her 10 Kasım da aynı aşağılık haberleri,yorumları böyle rahatlıkla yapamazlardı. Davayı bırak şikayetini bile bi tarafına sokarlar insanın.

paşam, bu hizbullahçıların hepsini edirne sınırında toplayıp yunanistan'a iteleseydi keşke. o zaman kıymet bilirlerdi çomarlar.

CTcSVLbUwAAaiJW.jpg

çayımı içeyim ben de arayacağım birazdan.

Kimi kime şikayet ediyoruz.. öyle bir hakkımız mi kaldı .
Neyse bu başka bir konu zaten.
90 yıldır ne bitmeyen bir kuyruk acısı. Saltanat meraklılari..
Burayı Ortadoğu yapamayacaksiniz.

Allahu ekber !
Ayrica huzur icinde yatsin Atatürk.

Konunun dinciyle dinsizle alakası yok. Haberi yapan şerefsizlerin hazımsızlığından başka bir şey göremiyorum bu tabloda.

:nee:

Konuya bak ve yorumlara bak.
Yazık ya, hangi birinize yorum yazayım.

Sadece konuya hitaben şunu yazabilirim;
Bir gün biz de birileri öldüğünde bayram ilan edeceğiz.

Niye sinirleniyorsunuz? Adamlar haklı bence. 1938'e kadar bu omurgasızların zehirli fikir akımları, cumhuriyet kalesinin içine dahi sızamadı ki. Kendi peydahladıkları pis düşünceler içinde boğulmaları elbette zulüm onlar için. Şimdi öyle mi? Bak kaostan, kandan, nefretten, ayrımdan besleniyor mis gibi adamlar. Bundan şikayet mi ediyorlar? Hayır. Allah diyene peygamber muamelesi gösteriyor lan bunlar.

He bence siz de nefesinizi yormayın, her gecenin kavuşacağı bir aydınlık vardır. 77 senelik karanlığımız bir gün dinecek elbet. O zaman kaçacak delik arayacaklar.

Geri