Maria Puder
Platin Üye
Memleket yangin yeriyken yunanlı ile işbirligi yapanların torunları.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
la bu atatürk size ne etti ?
Problemli misin ? Atatürk hakkında tek bir kötü söz göstersene ? yahut akit gazetesini öven tek bir kelime göstersene ? boş atıp dolu tutmaya çalışıyorsun ama yemezler. Atatürkü senden az sevmiyoruz biz , amacın neyse başkasında dene. Oldu mu?
O sözü söyleyenler için yapın yorumunuzu.Dinci ne demek ? Bir dine inanıyoruz diye mi utanıyorsunuz aynı havayı solumaktan? Cümlenizi doğru kursaydınız böyle bir yanıt almazdınız benden.Dinciyim evet elhamdülillah inandığım bir Rabbim var.
Bir konuya vurgu yapmak isterken bir sürü insanı ezmek ne demek oluyor ? Bu saçmalık akit gazetesinindir bizim değil !
Ben de sizin gibi insanları ötekileştirenlerden utanıyorum lakin aynı havayı solumaya mecburuz. Umarım tez zamanda utancınız son bulur.
Selametle.
sana mı dedim kardeşim ben ? sana dediklerimi alıntı yapıp ilettim. tek dindar da sen değilsin burada. benimle doğru konuş problemli misin falan kırmayayım kalbini.
Sana bir şey diyen olmamış ki. Sen dindar ile dinci arasında ki farkı bir öğren sonra konuşalım bunu. Sen dinini güzel bir şekilde yaşamaya çalışan dindar bir insansın bildiğim kadarıyla. Dinci senin benim gibi insanlar değil, din adı altında her türlü pisliği işlerler böyle insanlar. Din onlar için araçtır. Bugün dine en büyük zararı veren insan bunlar. Dindar olarak önce senin tepki vermen lazım bunlara.
Benimse merak ettiğim konu, Penguen dergisini toplatan baskın düzenleyen dava açan vs kişilerin, Akit gazetesine bu baskılarından dolayı herhangi bir yaptırım uygulanıp uygulanmadığıdır. Bilgisi olan var mı ?
Benimse merak ettiğim konu, Penguen dergisini toplatan baskın düzenleyen dava açan vs kişilerin, Akit gazetesine bu baskılarından dolayı herhangi bir yaptırım uygulanıp uygulanmadığıdır. Bilgisi olan var mı ?