Zulüm 1938'de son buldu

Konu sahibi son olarak 667 gün önce görüldü
tumblr_nxlcndJIwE1utt2n2o1_500.png

anladığım kadarıyla akit tv isimli bir kanalın yayınında geçiyor bu ifade.
dincilerle aynı havayı solumaktan sadece ben utanmıyorumdur umarım.​

Dinciler nedir? Biz dinci miyiz ? O zaman üzgünüm bizlerle aynı havayı solumaya mecbursunuz.Farklı bir dünyaya göçene kadar bu böyle sürecek , sizin adınıza üzüldüm.

Dinciler nedir? Biz dinci miyiz ? O zaman üzgünüm bizlerle aynı havayı solumaya mecbursunuz.Farklı bir dünyaya göçene kadar bu böyle sürecek , sizin adınıza üzüldüm.

su soylenenı onaylıyor musunuz ?
bende sizin adınıza uzuldum

1938'de son buldu diyorlar kaç yıldır hala kuyruk acıları geçmedi. Zamanında Atam nasıl koyduysa bunlara artık.

su soylenenı onaylıyor musunuz ?
bende sizin adınıza uzuldum

O sözü söyleyenler için yapın yorumunuzu.Dinci ne demek ? Bir dine inanıyoruz diye mi utanıyorsunuz aynı havayı solumaktan? Cümlenizi doğru kursaydınız böyle bir yanıt almazdınız benden.Dinciyim evet elhamdülillah inandığım bir Rabbim var.

Bir konuya vurgu yapmak isterken bir sürü insanı ezmek ne demek oluyor ? Bu saçmalık akit gazetesinindir bizim değil !

Ben de sizin gibi insanları ötekileştirenlerden utanıyorum lakin aynı havayı solumaya mecburuz. Umarım tez zamanda utancınız son bulur.

Selametle.

Mueddeb dindar ile dinci kavramını ayırın artık.

Siz de her yorumunuza dindar dinci diye laf sokmaktan vazgeçin. Adam saçma bir haber yapmış saygısızlık yapmış bir sürü insana nasıl mal edebiliyorsunuz bunu? Konunun muhatabı kimse ona saydırın hakaretlerinizi...

Ulan bari adamın ölüsünü rahat bırakın.
Babaları olan RTE ayrı nefret eder, çocukları ayrı nefret eder.
Partileri ayrı nefret eder. Onların yandaş medyası ayrı nefret eder.
Ulan siz ne omurgasız haysiyetsiz karaktersiz insanlarsınız be.

Sizler tarihin tozlu sayfalarına gömüleceksiniz ama bu dünya döndüğü sürece Mustafa Kemal Paşa unutulmayacak ve hep kalbimizde ki yerini koruyacak.

Bu kanıbozuklara dinci demek yanlış olur ben"yahudi cenazesi geçerken Allah'ın yarattığı insan olduğu için ayağa kalkan" Peygamberin(S.A.V)ümmetiyim

Siz de her yorumunuza dindar dinci diye laf sokmaktan vazgeçin. Adam saçma bir haber yapmış saygısızlık yapmış bir sürü insana nasıl mal edebiliyorsunuz bunu? Konunun muhatabı kimse ona saydırın hakaretlerinizi...

Sana bir şey diyen olmamış ki. Sen dindar ile dinci arasında ki farkı bir öğren sonra konuşalım bunu. Sen dinini güzel bir şekilde yaşamaya çalışan dindar bir insansın bildiğim kadarıyla. Dinci senin benim gibi insanlar değil, din adı altında her türlü pisliği işlerler böyle insanlar. Din onlar için araçtır. Bugün dine en büyük zararı veren insan bunlar. Dindar olarak önce senin tepki vermen lazım bunlara.

Haberin içeriğini,ne anlamda böyle bir başlık attığını bilemediğim için yorumda bulunamayacağım...
Görüldüğü gibi olmadığını ümit ediyorum sadece...

camcı: cam satar
limoncu: limon satar
dinci: din satar
dindar: dinini yaşar

giriş seviyesinde bahsettim. umarım anlaşılmıştır. kimsenin kimsenin dinine saygısızlık ettiği yoktur. saygısızlık 90 seneye yakın zaman önce olmuş kemal atatürk'edir. bahsi geçen tv kanalı ve gazetesinin daha önceki haberleri göz önüne alındığında şaşılacak bir yanı yoktur.

Ben tepkimi ilk önce Atamı saygıyla anarak yaptım Serdar. Dinci diye bir tabir yok onu kusura bakmayın ama sizler oluşturdunuz.Dinci nin tdk dakı anlamı nedir ? Hiçbir kötü anlamı yok.Bence onu siz öğrenin sonra konuşalım? Ya da hiç konuşmayalım. Bence dindar ve dinci aynı şeydir dinini yaşayan her alanda kullanmak isteyen inançlı insandır. Bence konudaki utanıyorum sözü için önce sen tepki göstermeliydin.

Uzatacak değilim bu mevzuyu, sağduyu ile okuyanlar ne demek istediğimi ve neye tepki gösterdiğimi gayet iyi anlayacaktır.

Hayırlı sohbetler dileyip çekileyim ben.

ata'm bu yobazların dedelerini öyle bi tokatlamış ki acısını bugün torunları bile çekiyo ahahaha. ulan nefes aldığımız müddetçe cumhuriyeti ve atatürk ilkelerini muhafaza edeceğiz. içi boş fikirleriniz, bedenlerinizle birlikte bu dünyadan yok olup gittiğinde de atatürk hatırlanacak ve saygıyla anılacak. bunun farkında olarak, bu acıyla yaşamaya çalışmak ne zordur kim bilir sizler için :)

dinci

Dinî görüşleri her alana yaymak isteyen kimse

TDK daki anlamı budur. Gerisi sizin yakıştırmanızdır.

dinci

Dinî görüşleri her alana yaymak isteyen kimse

TDK daki anlamı budur. Gerisi sizin yakıştırmanızdır.

şu yapılan haberdeki kullanılan şerefsizliği eleştirmediğin sürece yaptığın yorumlar insanlar tarafından dikkate alınmayacaktır. samimiyetsizsin.

yıllar önce ebediyete kavuşmuş bir insanı kullanarak aşağılık bir haber paylaşmak dindarlıksa ben böyle dindarlığın içine edeyim. buradaki dindar kardeşlerimin akit gazetesinin yaptığı bu haysiyetsizliği savunmaları beni şaşırtır. gerçek dindarlık bu değil.

şu yapılan haberdeki kullanılan şerefsizliği eleştirmediğin sürece yaptığın yorumlar insanlar tarafından dikkate alınmayacaktır. samimiyetsizsin.

Ben tepkimi saygısızlık ve saçmalık diyerek gösterdim. Ayrıca dün konu açılır açılmaz da atamı saygıyla andım , samimiyet sizin gibi küfür ederek tepki göstermekse o sizde kalsın.
Dikkate alınma gibi bir derdim de yok ,olsaydı başka türlü dikkat çekerdim.

Neyse ...

Konuyu nereye getiriyorsunuz yahu akit gazetesini savunan kim? iyi yapmış diyen kim? utanıyorum kelimesini eleştirdim .Kimin haddine utanmak ? Saçmalamayın bence eğer birinin üzerine yapışıp kavga edecekseniz de kendinize başka insan bulun. Hiç uğraşacak değilim.

Geri