ZiFiR

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Güldüren mesajlarına denk geliyorum hep.

16.05.2015

Yakınlarda yemeğe çıkaracağım şahsiyet.
Karakteri sağlamgillerden.

Yer yön konusundaki başarısızlığına rağmen insanlarla olan güzel iletişimi sayesinde yolda kalmayacak adamdır o.
Seyirtepe hatırasıdır.
Bütün yeşiliik ayaklarımız altındayken en yükseklerde sohbet hatırasıdır bana.
Sigaramı yakamadığım zamanlarda hala sohbete devam ederken ellerini rüzgara siper edecek kadar naif, ve beceriksizliğimin akabinde yanan sigarasını uzatıp burdan yak diyecek kadar samimi.

Tembel , beceriksiz ama yardımsever.
Nereden mi biliyorum?
- Biliyorum işte ayrıntıları çok kurcalamayın.
Rengarenk kişiliğini kapkara nicke bürümüş olsa da
oldukça eğlenceli birisi Ahmet.
Tersi fena mı bilmem , hiç denk gelmedim.
(gelmeyi de düşünmüyorum )
v39v8.gif
.

Yaza yaza yaz geldi
Çarşıya kiraz geldi
Daha yazacaktım
Mürekkebe zam geldi

sağ mısın?

belediye zehirlemiş duyumlarım vardı da.

tşklr

sabah ezanına az kala tanışmıştık. böğrüme gramplar giriodu muabbet ederken gülmekten. ben kendimi camii imamı tanıttım yedi garibim. fekat şu forum aleminde tanıdıklarımdan ilk 5 e girer. çok saygılı. 25 yaşında ama yaşamı 100 kere yemiş. aferin allah bozmasın.

Üzerinde kendi dünyasının kıyafetlerini taşıyormuşcasına farklı bir görüntüsü var her mesajının.
Kıskandığımı itiraf etmeliyim.. Gitmemesini dilerdim diyeceğim üyeler arasında..
Tanışmamış olmamız pişmanlığım

Keyfine de öfkesine de sessizliğine de hayran kaldığım bir adam bu..
Neyse O..
Kimseye zerre kadar benzeme derdinde değil..
Helal olsun ..

Cok saglam bir karaktere sahip kendisi. Oturup rahatca konusup dertlesebileceginiz biri. Forumdan gitmesine kim sepeb olduysa onu suan öldrüebilirim.

Merhaba sevgili ZiFiR ..
Bu gün bi' forum oyununda sizin için şunları söyledim;
-"Bu kadar güzel esprilerini hangi zayıf yanını kapatmak için kullanıyor diye de düşündürmüyor değil.."

Bi' insan mükemmel neşelidir,esprilidir,güleçtir.. Ama öyledir.
Siz öyle değilsiniz (gibi).
İçinizde ki zifiri zımparalamadan üzerine pembeyle kat çekiyorsunuz o da tutmuyor.Yorulmuyor mu düşünceleriniz hiç?

Zekanızı,yorumlarınızı en çok da kişisel sayfanızda ki hasatlarınızı çok beğeniyorum.
Gönlünüzce olsun.

uzun zamandir tanirim, ortama gore uyum saglar, zevkli, iyi birisi.

Hayatın gerginliğine inat adam bildiğin komik
kelimelerle iyi dans ediyor şiddetle takip edilesi : )

Saygılı,espritüel bir arkadaşımız.
Eski üyelerden.
Bu nick gizemli yönünü iyi betimliyor.
Sağlıcakla kalın.

Bana meydan okuyan, daha sonra sen benden daha betermişsn diyen kişi

Ben en çok oyuna gelip domates sosu gibi değişik cevaplarıyla tanıyorum :) Espirili bazen düşündürücü yorumları var. Tek hayali zengin olmak yada zengin bir kayınpedere sahip olmak :)

Yeri geldiğinde komik yorumları olan bir üye. Yakından tanımıyorum ama samimi ve içten birisine benziyor.

Tanımamama rağmen yorumları hoşuma gidiyor , eğlenceli ve esprili birine benziyor , Marslı arkadas .p

kafasını çok seviyorum:D
eskisi kadar aktif değil mi acaba, ben mi görmüyorum bilmiyorum:benmi:
yorumlarını okumak çok keyifli:hello:

PaRSa

Bas harfi büyük olan Ahmet :D bunlar senden bahsettiklerine eminmi acaba hep iyi yorum görüyorumda :kiki:

İlerde bütün paramı vercem sana söz :D hey gidi ben maas almam baglarım:haha: kolunu bacagını omuzlarını masallah yakında artık iç organlarınıda görürüz insallah :D :kiki: sana lafta söylenmiyo ya hic alınmıyosunki :T: cok sıkıcısın :hih:

Şaka maka iyi biridir ya cok tanımamama rağmen bu kadar cabuk ısındıgım birisi duruşunda cok iyi hep böyle kal :cici:

burada dalga geçyo falan diyo yormu ama asılnda çok iyi biri olduğu belli kalp temizli

Geri