ZiFiR

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Ayni dili konusuyoruz aslinda biraz fazla sacmaladigimiz oluyor ama olsun. Herkesin tarzi farkli sonucta. Amasya'ya gidince kaleye cikip bagircam ona. Bir babaanne sozu der ki "geluse gelu gelmezse kendu bilu"

bence de olması gerektiği gibi forumu tiye alan, eğlenceli, sıradışı ve zeki er kişi:D

Adam olmak ayrıcalık günümüz yeryüzünde.. Sanal platformlarda senin gibi bir adam tanıdığım için ne mutlu.. bir insanın içi neyse dışı da o olmalı üstadım gibi..
Sigarayı bırakmasan iyi di :)
Şen Şakrak benliğinè iyi bak ..

O yazsın ben gülümserim.
Hayattan bıkmış da bıkmamış gibisin müdür. :asd:

forumun en kötü espri yapan üyesi kategorisinde benim gözümde sonsuza dek şampiyon olan üye. espriler kötü ama komik. ayrıca benim bu kötü espri yapıyor eleştirilerime hiç takılmayışını seviyorum. daha çok aktif olman dileğiyle zifir, yokuş çıkarken sigara içmemeni tavsiye ederim. çünkü kulaklarına zarar eder.

Çok fazla nick değiştirdi.Değişimi seviyor :d Esprili, dünya yansa umrunda olamazmış gibi davranan Amasyalı..

Bence çok mutsuz ve yalnız,bir nevi forumun charlie chaplini diyebiliriz : )

Kafa açıcı anket ve konuların sahibi bir din kardeşim. Mars'a gitse bile Müslüm dinleyecek kadar geleneklerine bağlı. Beğeniyorum.​

Foto reel. Musula öncü giderken. Gazan mübarek olsun
368bb7e475e381c24b3cb6149aeaf2a2.jpg

Hicbir sey soylemem hepsi bende sakli :u3:
ZiFiR benim icin cok degerli :rolleyes:

Bu delinin konusu yokmuş demek ki. Belki de, nick değişmiştir. Öyleyse konuları birleştirirsiniz canlarım.

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok :D Bence kafası biraz farklı yani kdajs
Çok tanımıyorum tabi ama tanıdığım kadarıyla hiç aklı başında değil :parti: Şaka yapıyorum, zeki bir adam ama sevmiyor bence ego kassın akld
Bir de, bir zengin olma sevdası var adamda. Bütün forumu trollüyor, dört başı mamur bir hayat yaşadığından eminim, kesin bilgi yayalım.
En takdir ettiğim yönü şu, en ciddi konularda dahi söyleyeceğini söylüyor fakat bunu yaparken güldürüyor.

Hafif melankolik bir yapısı var fekat güzel gizliyor kendini.
bir de bence biz, amber, lari ve zifir olarak güzel bir üçlü oluşturduk :D Arka arkaya güzel güzel saçmalama potansiyelimiz var :sırıt:

çarşamba topuk ayakkabı gibi bir kıymeti bizimle tanıştırdı.
Yeni tartışma konumuz ise erkeklerin pembe pantolon giymesi üzerine olmalı.
Ben gidiyorum. Bence iyi geceler, esen kal ya da nasıl istersen öyle kalabilirsin, sen bilirsin, tşk.

Her insanın böyle bir arkadaşı olmalı diye düşünüyorum.uzun uzun yazıp narin parmaklarımı yormayacağım kısaca seviyorum bu adamı :)

Yok ya ne delisi.
Tanıyabileceğiniz en aklı başında,mantıklı konuşan insanıdır; sporla ilgili bilgi birikimi takdire şayan tabi bu normal günlük hayatında.
Keşke forum içinde de böyle olsa, esprileri beyin yakıyor :T:

O amasya resmi benim di iyi yerdin saol :T:
Hiç tanışmıyorken çok iyi tanıyormuşum gibi biri
İyi biri

zifirin üye sözlük sayfası var. gelir şimdi Bi mod ya da sup mod taşır. Hafızam beni yanıltmıyorsa; yaşamın her aşamasından geçmiş bitik elle okeye dolaşan, yurdum insanı adam gibi adam, fakir, ezik, saygılı, espritüel, ... gibi bişeler yazmıştım. Kondansatör olabilir eski niki.

Geri