Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Surekli tehditler savuran, azcik kaba, oldukca esprili ve soru sormaca konusunun bas uyesi :p
26 Kasım 2013 00:59
Kontrolkalemi olarak degistirdi nickini
Basligini duzeltirsene pis
Yahu onun kadar uyuz, pis, tomruk, gicik, zampara uye var mi bu forumda acaba
Cirkin karacombam seni sakata getirmeyi planliyorum, dikkatli ol
Istedigim kadar yazabilirim burada nasil olsa cevap vermen yasak
Tanimiyorum kendisini ama yorumlari cok ilginc geliyor bana. Bazen gülümsetiyor bazen, acaba ciddi mi diye düsündürüyor. Ha bir de Münevver'in kizini alamadigi icin üzüldüm. :cici:
ZiFiR. İle birebirde muhabbetimiz olmamasına karşın , kendisinin forumdaki yansıtığı
kişiliği , duruşunu taktir ettiğim istisnah üyelerden , Paylaşımlarını vede yorumlarını
fırsat buldukça takip etmeye çalıyorum beğenerekten , Kendine ait bir görüntüsü var
gayet doğal , vede onu kendisi iyi taşıyor..
Allah seni buralardan eksik etmesin , saygılar üstad..
Acı bir sela yükseldi semaya. Umutları, ümitleri, yaşayamamışlıkları vardı. Yine de dili varmadı isyana, küfre. Düldülü ve rintintiniyle, ağzında kırmızı bir gül; şarkısını söylüyordu. ''I am a lonely cowboy''
Kontrolkalemi daha cazibeliydi diye boşuna demiyorum.
Çalışkan sabırlı ve akıllı bir çocuksun.Niye çocuk dediğimi bilmiyorum :T:
Arada gıcık oluyorum sana nedendir bilinmez ama bazen oluyorum sonra normale dönüyorum :o
Genel olarak sohbeti keyifli,kimseyle yüz göz olmayan haddini bilen birisin.
Bazen de bu yüzden severim seni.
Mutlu kalman dileğiyle çocuk.
Parsa Ahmet foruma ilk geldiğimde tanıdığım kişilerdendi..
Çok aşırı bir sohbetimiz olmadı hiç öncesinde genelde çay muhabbetimiz olmuştur.
Saygılıdır,sevecendir,canı acısada sıkılmış durumda olsada bunu bir başkasına asla yansıtmaz.
Sağlam bir dost sağlam bir adamdır. Forumda sevdigim değer verdiğim kişilerdendir kendisi iyiki tanımışım seni :cici:
ZiFiR dışardan bakıldığında bence forumda en sert görünümlü olan kişilerin başında geliyor.
Hani taşı sıksa suyunu çıkaracak , bir patlatsa Osmanlı tokadı atacak cinsten.
Ama aslında az buçuk bir sohbetten sonra çok esprili neşeli biri olduğu belli oluyor.
Hep mutlu olsun :cici: