Zeytin

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Sele zeytini kalp

Eminim bu başlık altında söylenmiş tek bir kötü söz yok, o nedenle tüm söylenenlere katılıyorum benim yorumum da bu olsun.

Çok tatlı biri nazarımda
Kahve içmek sohbet etmek istediklerimden

Sadece iyi günde değil, kötü günde de hatırlarsınız birbirinizi. Forum da en çok emeği olan seveni, sayanı, çok merhameti gerek yardımseverliliği ve naifliğiyle bilinir. İşleri'nin yoğunluğu sebebiyle emekli ettik kendisini. ama o bir yere gitmiyor hala burada. Yüzlerce arkadaşın olacağına bir tane Zeytin olsun yeter :)

Sadece iyi günde değil, kötü günde de hatırlarsınız birbirinizi. Forum da en çok emeği olan seveni, sayanı, çok merhameti gerek yardımseverliliği ve naifliğiyle bilinir. İşleri'nin yoğunluğu sebebiyle emekli ettik kendisini. ama o bir yere gitmiyor hala burada. Yüzlerce arkadaşın olacağına bir tane Zeytin olsun yeter :)

Emekli maaşı isterim :P
Yol arkadaşlığı önemli tabii zaman elverdikçe buralardayım.
Her zaman gösterdiğin vefa için teşekkür ederim, iyi ki varsın. :)

Her ne kadar da Zeytin hanimin yöneticiligi neden biraktigina dair spekulasyonlar dolassa da ortalikta,varligi yeter.

Her ne kadar da Zeytin hanimin yöneticiligi neden biraktigina dair spekulasyonlar dolassa da ortalikta,varligi yeter.

Tesekkurler canim <3
Spekulasyonlar mi dolasiyormus hic haberim yok :)
Yogunum guzelim cidden zaman ayiramiyorum nete fazla.
Baska bir sebebi yok inan, zaman buldukca bakabiliyorum :*

Ben Öyle Millet Gibi Renklı Sözler Yada Cicili Sözler Yazmayı Beceremem Ondandır Bana Odun Demeleri. Bugun Bu Forumun Birliktelik Göstermesi Ve Burada Dostluklar Kazanmasında Akabinde Bu Noktalara Gelmesinde Seninde Emeğin Var Ve Deyim Yerindeyse Arka Planda Çalişmalarını Hep Dıkkatli Bir Şekilde İzlemiş Olup Seni Daima Takdir Etmişimdir. Unutma Sen Bizim Arkadaşimız Kardeşimiz Dostumuzsun Kırmızı Çizgimizsin Seviliyorsun Zeytin Gözlü Kız :)

Rabbim Sana Ve Sevdiklerine Uzun Ömürler Versin..

Geri