Pek görmemiyorum sanırım karolisi yüksek şeyler yemeknen keşkül.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pek görmemiyorum sanırım karolisi yüksek şeyler yemeknen keşkül.
Ben bu mesajı yeni gördüm. Bu sıra evet çok yiyorum geleceği görüyorsunuz demekki.
Kalorisi yüksek şeyler yemeknen keşküldüm evet : )
Şarküteri Hn. daha boş lafım görükmemiştir, hep doğru tahminler yaparım, afiye tolsun. Bu arada sözlüğünüze yazmak yasak. Hatem siler misin gerekli kişinin mesajlarını?
Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları;
"Üye Sözlük" bölümüne ileti ekleyecek kullanicilar'in dikkatine!
Konu acarken kullanacağınız konu başlığı ve mesajın içeriğine dikkat ediniz ve kurallara uygun olarak şablon oluşturunuz.
Diğer Başlıkları eleştirirken tatlı dil kullanınız, saygı cervecesi icinde görüslerinizi bildirebilirsiniz.
Bu bölüme "Üye Sözlük" konusu haricindeki gelişmeleri yazmayiniz.
Polemik yaraticak başlıklar'dan lütfen kacininiz, unutmayin hepimiz ayni amac için çalışıyoruz.
Not: Kendinize nasil davranilmasini istiyorsaniz, lütfen başkalarınada o şekilde davraniniz..
Bilgi: Kurallarimiz açık ve nettir, uymayan arkadaşlarımıza gereklı işlemler yapılacaktır.
IRCForumlari.Com.TR Yönetim Adına.
bölüm kurallarımız bu sekildedir. Forumsalda kaldı demekki o kural![]()
Demek bir de boşuna mesajlarımızı sildiniz?
...
![]()
Neyse hesaplaşırız ya
Ben silmem silen kim bilmem de ama hatem sildiyse eger ona sorabilirsiniz
Bazi uyelerin sozlugunde yazilanlar silinmemis mesela. Isyan cikarabilirsin bu sana karsi bir komplo mu yoksa mastor![]()
Zeytin Mastor
Kimsenin mesajını silmedim. Sadece klara ya kendi üye sözlüğünüze yazmak yasak dedim. Şimdi konuya açıklık getirelim. Kendi üye sözlüğüne yazmak, üye sözlüklerinde etiket ve alıntı yapmak yasak mı değil mi? Çünkü sizin paylaştığınız kurallarda yasak değildir ibaresi göremedim. Son durum nedir? (: