Zeytin

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Hem siyah hemde yeşil olanını severim, zeytinyağı ve pul biber ile müthiş oluyor.

"Seni Seviyorum" cumlesini cekinmeden, cesurca kullanabilen, nadir insanlardandir sevgili Zeytin.
Gordugumde sevindigim, yazdiklarini gulumsemeyle okudugum.
Sen hep yaz Zeytin :)

Son düzenleme:
Güneşin yansıması kadar parlak huzur veren bir çehreye sahip olması sevilmesi, üzülmesi, merhameti, çabuk kırılganlığı, ile Dünya aydınıyor güldüğü zaman hayat dolu bir enerjiye sahip. sevdim de sevildim de O şimdi hasta :) Anlatılması gereken çok şey var ama bunu ifade etmek şu an da mümkün değil.

Zeytin... Tanıdiginiza asla pişman olmayacağıniz üslubu, duruşu, tavrı, samimiyeti, içtenliği ve art niyetsizliği çoğu insana örnek teşkil edecek nitelikte. Seviyeli hal ve hareketlerini, yapmacıklıktan oldukça uzak olan samimiyetini cok seviyorum. Ve bu samimiyetinde dozu çok iyi ayarlıyor.

Yüzündeki gülücükler eksik olmasın iyi ki tanımışız seni, iyi ki bizimlesin...:Dostt: :sanabayiliyorum:

Konu basligi ile alakasiz mesajlar yazmayalim lutfen.

Zeytin hanimefendi bir kardesimizdir, emektarimiz.

mevsimi geldi mi uğruna köy yolları arşınlanır ne var ki bu zeytinin mevsimi hiç geçmiyor.

bazı hallerini kendime benzettim ama ben daha serseriyim asag bu hatun biraz daha nasıl desem sakin, naif. (naif de böyle yazılmıyor ama bence böyle yazılmalıydı jdakj inanır mısınız doğrusu nahif bunun, tşkrlr.)

neden böyle dedim, mesela asla meme diyecek gibi durmuyor forumda, ben derim ya dask normalde demiyorum, foruma gelince hep öyle şeyler demek istiyor insan :d neyse öyle şeyler demememeliyiz. söylememeliyiz. asla zikretmemeliyiz, teşekkürler, şuvan gidiyorum.
tanıdıkça uğrarım, belkim tanışırız.

Sevgili Zeytin hanimefendi
Merhameti yüksek,maneviyati güçlü
Söylemleri huzur veren,naif, gönüllere dokunmayı bilen kadın gibi kadın.muazzam ANNE potansiyeli görüyorum kendilerinde.
Yolunun daima güzel insanlarla kesişmesi dileğiyle...
Sevgiler

Son düzenleme:
IRCFORUMLARI.com.tr nın Sabırlı Efendı EMEKTAR Yöneticisi . Foruma Sahip Çıkması En Çok Beni Sevindiriyor. Unutma Seviliyorsun Zeytin

Başarılar Seninle Olsun

Edit: Nickine Geri Geçmene Sevindim

Türkçesi, ılımlılığı, ölçüsü ile takdir ettiğim insanlardandır. Yapıcı olmaya odaklı ve emektar.
Gülen yüzünüz hiç solmasın.
Saygılar.

Zeytin hanım böyle hanım hanımcık,kibar,sakin bir yapısı olan biri. Konulara ve kişilere yaklaşımı her zaman olumlu olan birisi. Böyle forumun ablası edası var onda. Yaşını falan bilmiyorum da :D Benden küçük falansa bilmiyorum da :D

Geri