Zeytin

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Pek görmemiyorum sanırım karolisi yüksek şeyler yemeknen keşkül.

Ben bu mesajı yeni gördüm. Bu sıra evet çok yiyorum geleceği görüyorsunuz demekki.
Kalorisi yüksek şeyler yemeknen keşküldüm evet : )

Şarküteri Hn. daha boş lafım görükmemiştir, hep doğru tahminler yaparım, afiye tolsun. Bu arada sözlüğünüze yazmak yasak. Hatem siler misin gerekli kişinin mesajlarını?​

Şarküteri Hn. daha boş lafım görükmemiştir, hep doğru tahminler yaparım, afiye tolsun. Bu arada sözlüğünüze yazmak yasak. Hatem siler misin gerekli kişinin mesajlarını?​

Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları;

"Üye Sözlük" bölümüne ileti ekleyecek kullanicilar'in dikkatine!

Konu acarken kullanacağınız konu başlığı ve mesajın içeriğine dikkat ediniz ve kurallara uygun olarak şablon oluşturunuz.
Diğer Başlıkları eleştirirken tatlı dil kullanınız, saygı cervecesi icinde görüslerinizi bildirebilirsiniz.
Bu bölüme "Üye Sözlük" konusu haricindeki gelişmeleri yazmayiniz.
Polemik yaraticak başlıklar'dan lütfen kacininiz, unutmayin hepimiz ayni amac için çalışıyoruz.
Not: Kendinize nasil davranilmasini istiyorsaniz, lütfen başkalarınada o şekilde davraniniz..

Bilgi: Kurallarimiz açık ve nettir, uymayan arkadaşlarımıza gereklı işlemler yapılacaktır.

IRCForumlari.Com.TR Yönetim Adına.

bölüm kurallarımız bu sekildedir. Forumsalda kaldı demekki o kural :)

Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları;

"Üye Sözlük" bölümüne ileti ekleyecek kullanicilar'in dikkatine!

Konu acarken kullanacağınız konu başlığı ve mesajın içeriğine dikkat ediniz ve kurallara uygun olarak şablon oluşturunuz.
Diğer Başlıkları eleştirirken tatlı dil kullanınız, saygı cervecesi icinde görüslerinizi bildirebilirsiniz.
Bu bölüme "Üye Sözlük" konusu haricindeki gelişmeleri yazmayiniz.
Polemik yaraticak başlıklar'dan lütfen kacininiz, unutmayin hepimiz ayni amac için çalışıyoruz.
Not: Kendinize nasil davranilmasini istiyorsaniz, lütfen başkalarınada o şekilde davraniniz..

Bilgi: Kurallarimiz açık ve nettir, uymayan arkadaşlarımıza gereklı işlemler yapılacaktır.

IRCForumlari.Com.TR Yönetim Adına.

bölüm kurallarımız bu sekildedir. Forumsalda kaldı demekki o kural :)

Demek bir de boşuna mesajlarımızı sildiniz?

...

tenor.gif

Neyse hesaplaşırız ya

Demek bir de boşuna mesajlarımızı sildiniz?

...

tenor.gif

Neyse hesaplaşırız ya

Ben silmem silen kim bilmem de ama hatem sildiyse eger ona sorabilirsiniz :)
Bazi uyelerin sozlugunde yazilanlar silinmemis mesela. Isyan cikarabilirsin bu sana karsi bir komplo mu yoksa mastor :)

Ben silmem silen kim bilmem de ama hatem sildiyse eger ona sorabilirsiniz :)
Bazi uyelerin sozlugunde yazilanlar silinmemis mesela. Isyan cikarabilirsin bu sana karsi bir komplo mu yoksa mastor :)

Yönetiçilerden gıcık aldığım kadar var ya.

:aeg: OLABİLİR.

Zeytin Mastor

Kimsenin mesajını silmedim. Sadece klara ya kendi üye sözlüğünüze yazmak yasak dedim. Şimdi konuya açıklık getirelim. Kendi üye sözlüğüne yazmak, üye sözlüklerinde etiket ve alıntı yapmak yasak mı değil mi? Çünkü sizin paylaştığınız kurallarda yasak değildir ibaresi göremedim. Son durum nedir? (:

Zeytin Mastor

Kimsenin mesajını silmedim. Sadece klara ya kendi üye sözlüğünüze yazmak yasak dedim. Şimdi konuya açıklık getirelim. Kendi üye sözlüğüne yazmak, üye sözlüklerinde etiket ve alıntı yapmak yasak mı değil mi? Çünkü sizin paylaştığınız kurallarda yasak değildir ibaresi göremedim. Son durum nedir? (:

Sevgili Hatem ben zaten konu disindayim bu durumdan mastor muzdarip. Sizin forumda yasakmis sanirim burda da oyle sanmis mastor ama sildi dedigi mesajlar hangileri bilemem ben gormedim duymadim:)
Burdaki kurallara bakilirsa bizde yasak degil

Sürekli muhabbet halinde olmasakta tüm yorumlarını takip ediyorum. Gerçi ben herkesi takip ediyorum :teh:
Şakası bir yana, forum birleşiminden bu yana tanıdığım en sabırlı, en iyi niyetli minnoşlardan biri. Böyle sihirli annemdeki Betüş gibi falan :yN6vVy:
Heştek IF evimiz, Zeytin anamız :m24:

İyilik, yapıldığında unutulmak görüldüğünde hatırlanmak ister. Ve insanlarin pek azı bu talebe cevap verecek kadar cömerttir. Zeytin hanım kötülüğe de iyilikle cevap verecek kadar zariftir ve cömerttir. İstisna olup kaideyi bozması merhametindedir.

Zeytin hanım da çok seviliyor, insan kıskanıyor :) pamuk gibi kadın.

Insanoğlu bu hayatta anlamlı gelen her şeyi sever. Ben önemi olan insanları çekiyorum sanırım. Dostlardan yana hep şanslı oldum. Sevgili zeytin de sıcak kanlı ve mütevaziliğiyle çekti aldı beni.

"Buranın meleği" bu sıfat sana. En çok sana yakışıyor..
Bir yandan da aklıma düşürdüğün şey; ortaokulda dönem sonunda hatıra defteri tutardık. Herkes not düşerdi. Hepsi aynı cümleyle başlar ve bitirirlerdi. Ben de onlar gibi klişe ama güzel temenniler diliyorum.
Değerli olursan değer görürsün.(Nazarımda değerlisin.)

Bir yandan da çekirdek çitliyorum, sadede gelemedim, evet.
Benim burdaki tek hazinemsin.<3

Cok hanimefendi degil mi?
Hepimize guzel izlenimler biraktigina eminim.
Zeytin hanimcim sizi tanimis olmak gurur duyduruyor insana.....

Çok kibar sakin sabırlı hoşgörülü bir hanımefendi.
Nickini gördükçe zeytin yiyorum,poça canım istiyor ama o farklı 1mevzu tabiis.

Geri