Kurt
Platin Üye
Aa sanem gelmiş naber sanemResimde ki adami gozum biryerden isiriyor ama cikaramadim, kimdi ki bu![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aa sanem gelmiş naber sanemResimde ki adami gozum biryerden isiriyor ama cikaramadim, kimdi ki bu![]()
Ben de Elazığ lıyımMalatyalısın. Lütfen sen karışma. Malatyalılar canımdır benim :d şuan burda çalıştığım bütün ekip malatyalıdır ve onların ahlakına vicdanına hayranım. Bırak da öyle kalsın.![]()
Merhaba turkcum iyidir senden naberAa sanem gelmiş naber sanem
Geçen Tokatta bi arkadaşımın düğünü vardı iyiyim ama yorgunum yaMerhaba turkcum iyidir senden naber
Gördüm baba.konuya bir Malatya'nın katılmadığı kalmıştı o da girmiş. Elazığ neredesin.
Tokata mi gittin, bende dun dugundeydim hala gecmedi yorgunlugumGeçen Tokatta bi arkadaşımın düğünü vardı iyiyim ama yorgunum ya![]()
Hiç Elazığlı tanıdığım bile olmadı. Özür dilerim ama neresi orası bilmiyorum henüz. Türkiyeyi iyi biliyordum sanıyordum bilmiyormuşum.Ben de Elazığ lıyım
Yok ya gitmedim ne işim var o kadar yoluTokata mi gittin, bende dun dugundeydim hala gecmedi yorgunlugum
Çok üzüldüm ve büzüldümHiç Elazığlı tanıdığım bile olmadı. Özür dilerim ama neresi orası bilmiyorum henüz. Türkiyeyi iyi biliyordum sanıyordum bilmiyormuşum.
Hiç kötü malatyalı tanımadım ama gerçekten.Ajsksjs ya biz öyleyizzz gel sarılalım susun rahimeye laf ettietmem artık :/
Hiç şaşırmadım. Herşey bekliyorum bizim iş adamlarından. Boşuna milyoner olmadılar.Benim eski Patronum Azerbaycan Türk'ü, iş adamı ve ülkenin en çok konuşulan isimlerinden biriydi, hatta şu an fetöden içeri aldılar...
Öyle gereksiz bir bilgi paylaşmak istedim.
File cüce dedi Aman Allah`ım Filin de bi kalbi var tamam mı nasıl cüce dersin. :sıvayanadamgörmüşemojisi:salonumdaki cüce fil antikalarına anlatsak dile gelip tövbe etmişti, prim yaptırmayın daha fazla.