iyi insanlar ya, 2010 yılı Miss Azerbaycan üçüncü güzelini benim yanıma çalışma arkadaşı olarak vermişti iş öğret diyeHiç şaşırmadım. Herşey bekliyorum bizim iş adamlarından. Boşuna milyoner olmadılar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iyi insanlar ya, 2010 yılı Miss Azerbaycan üçüncü güzelini benim yanıma çalışma arkadaşı olarak vermişti iş öğret diyeHiç şaşırmadım. Herşey bekliyorum bizim iş adamlarından. Boşuna milyoner olmadılar.
Feto nasıl iyi insan olur yaaa.iyi insanlar ya, 2010 yılı Miss Azerbaycan üçüncü güzelini benim yanıma çalışma arkadaşı olarak vermişti iş öğret diye
o zamanlar fetö yoktu, içli dışlılardı..... hepsi ciciydi onlar için...Feto nasıl iyi insan olur yaaa.
O zaman tuzak diyelimo zamanlar fetö yoktu, içli dışlılardı..... hepsi ciciydi onlar için...
iyi kalpli değildi zaten, gaddar bir adamdı. çalışanlara sert yaklaşırdı. bir keresinde bana da bir misafirin yanında yükselmişti.O zaman tuzak diyelimbilmiyorum. Mesela ben azerbeycanda iyi kalpli zengin görmedim. Varsa da Türkiyeye gelmiş buranın havasını yutmuş değişmiştir.
Sjdksjs slm söyleee malatyalı olduğumuda bildir......Neyse patron dün övmüştü. Bugün çarkıma tükürecek kameradan izlerse benisiz nerden devam etmek isterseniz edin
![]()
ajsmxdh kalbimiz daha güzel :p
Sjxnkdjsdldj seni kayısı hoşafı yaparım xd
benim kayısı marmelatım güzel olurSjxnkdjsdldj seni kayısı hoşafı yaparım xd
+senKonu konusundan sapıp 7 kez dunya turu atmış , fetö bile dahil olmuş konuya helal olsun size ahahah