Zenci erkek mi beyaz erkek mi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hiç şaşırmadım. Herşey bekliyorum bizim iş adamlarından. Boşuna milyoner olmadılar.
iyi insanlar ya, 2010 yılı Miss Azerbaycan üçüncü güzelini benim yanıma çalışma arkadaşı olarak vermişti iş öğret diye

o zamanlar fetö yoktu, içli dışlılardı..... hepsi ciciydi onlar için...
O zaman tuzak diyelim :) bilmiyorum. Mesela ben azerbeycanda iyi kalpli zengin görmedim. Varsa da Türkiyeye gelmiş buranın havasını yutmuş değişmiştir.

Neyse patron dün övmüştü. Bugün çarkıma tükürecek kameradan izlerse beni :) siz nerden devam etmek isterseniz edin :)

O zaman tuzak diyelim :) bilmiyorum. Mesela ben azerbeycanda iyi kalpli zengin görmedim. Varsa da Türkiyeye gelmiş buranın havasını yutmuş değişmiştir.
iyi kalpli değildi zaten, gaddar bir adamdı. çalışanlara sert yaklaşırdı. bir keresinde bana da bir misafirin yanında yükselmişti.

Cumartesi bir dügündeydim ve orada bir Türk ve Afrikali cifti gördüm, birbirinden hic tiksinmiyorlardi. Buradaki yorumlari okuyunca o kadinin kesin RYMIA olmadigindan eminim.

ırkçılığa hayır arkadaslar
humanist olun!
ayrım yapmayın Çok zavallıca davranış biçimleri bunlar sakın

Konu konusundan sapıp 7 kez dunya turu atmış , fetö bile dahil olmuş konuya helal olsun size ahahah

Geri