Bizim kızlar Avrupalıyıda geçmiş kara mamba hastası çıktı….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Töbe töbe ..Siyahi seksisi,
sayet illa elinizde kalmamissa bana "beyaz zenci" de olur dendi -yeralti edebiyatina serpistirmek üzere!
"zenciler prensesi olacagim
hayat iste asil o zaman baslayacak" pippi uzuncorap
Desin? Bu gayet normal bi durum. Belki iğreniyordur. Ayrıca ırkçı değilim. (ermeniler dışında) Zenci arkadaşlarım var. Ve çok severler beni. Ben de onları. Lakin bir erkeği sevmem için onun zenci olmaması lazım. Ten uyumu diye birşey var. Ben de iğrenirim zencilerden. Sarılamam öpemem. Herşeyi abartmasanız olmuyor mu yalol bu nasıl bir ırkçılık, mesela birisi de gebersem azeri kızın 3m yakınından geçemem dese?
Hayret bir sen çıktın zenci sevmeyen yerli ürünlerimizi kullanalım lütfen..Zenci ne ya xd
Yabani boğma insanı
Hahahahah bomba, zenciden iğreniyorum dokunamam diyor ve ben abartmış oluyorum, bok mu bu? Ten uyumuyla ne ilgisi var ayrıca? Hem iğreniyorsun hem de zenci arkadaşım var diyorsun, napıyorsun değnekle uzaktan mı dürtüyorsun?Desin? Bu gayet normal bi durum. Belki iğreniyordur. Ayrıca ırkçı değilim. (ermeniler dışında) Zenci arkadaşlarım var. Ve çok severler beni. Ben de onları. Lakin bir erkeği sevmem için onun zenci olmaması lazım. Ten uyumu diye birşey var. Ben de iğrenirim zencilerden. Sarılamam öpemem. Herşeyi abartmasanız olmuyor mu ya![]()