Zenci erkek mi beyaz erkek mi..

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bizim kızlar Avrupalıyıda geçmiş kara mamba hastası çıktı….

Bilmiyorlar ama istiyorlar İşte bu Kezban değil de ne.

Siyahiler çok sempatik ama :)

Siyahlar için üç ayaklı diyorlar doğru mu bu

Okadar şey izliyorlar ki bilmedikleri bazığ şeylerin hastası olmuşlar (!)

Ya ne bilim aradaki 10-15cm fark için ciğerlerinizi söndürmeye değmez bence ama siz bilirsiniz…
Zencidense esmer adam tercih edin, hem iletişim kolaylığı hem de iç organların sağlığı açısından…

Ölsem zenci bir erkeğe sarılamam.
Beyaz tenli olacak.
Hele o ilk kıza bak. Hissetirir tatlım.
II Ekaterina ve at meselesi :emoji_zipper_mouth:

lol bu nasıl bir ırkçılık, mesela birisi de gebersem azeri kızın 3m yakınından geçemem dese?

sırf iç oğlanı'nın ne yazdığını okumak için girdim, pişman etmedi dfgdf

Gereksiz zenci kategori efsaneleri , kuyu mu bu mubarek :s

lol bu nasıl bir ırkçılık, mesela birisi de gebersem azeri kızın 3m yakınından geçemem dese?
Desin? Bu gayet normal bi durum. Belki iğreniyordur. Ayrıca ırkçı değilim. (ermeniler dışında) Zenci arkadaşlarım var. Ve çok severler beni. Ben de onları. Lakin bir erkeği sevmem için onun zenci olmaması lazım. Ten uyumu diye birşey var. Ben de iğrenirim zencilerden. Sarılamam öpemem. Herşeyi abartmasanız olmuyor mu ya :)

Desin? Bu gayet normal bi durum. Belki iğreniyordur. Ayrıca ırkçı değilim. (ermeniler dışında) Zenci arkadaşlarım var. Ve çok severler beni. Ben de onları. Lakin bir erkeği sevmem için onun zenci olmaması lazım. Ten uyumu diye birşey var. Ben de iğrenirim zencilerden. Sarılamam öpemem. Herşeyi abartmasanız olmuyor mu ya :)
Hahahahah bomba, zenciden iğreniyorum dokunamam diyor ve ben abartmış oluyorum, bok mu bu? Ten uyumuyla ne ilgisi var ayrıca? Hem iğreniyorsun hem de zenci arkadaşım var diyorsun, napıyorsun değnekle uzaktan mı dürtüyorsun?

ben mi okuduğumu anlayamıyorum yoksa senin türkçen gerçekten çok mu kötü?

Geri