Zenci erkek mi beyaz erkek mi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Azerbaycan diyince aklıma naz mila geliyor üzgünümmm :(((((
20210906_152057.jpg

@Yarmagül eee normaaal? Azerbaycanda ahlaksız mı yok? Bir sürü var. Ama bu beni ilgilendirir mi? Hayır tabiki de :d

çok esrarengiz bi başlık değil mi bu ya? herkes bişeyler diyor ama ne denildiği belli değil jkdash

Susmalı mıyım? :) Bir tane elin zencisine laf ettim diye gelmiş burda bir kadının arkasından neler yazıyorlar. Sözde Azerbaycan kardeş ülkedir ama burdakı bazı kişiler gelmiş elin zencisi için saçma sapan şeyler yazıyorlar. Bu benim şahsı görüşüm. Benden saygı bekleyip kendileri bana saygısızlık ediyorlar. Ben neden susacağım? Onlar sussun asıl. Niye? Çünkü kimsenin yorumuna maydonoz olmadım. Ama görüyorum ki bundan sonra olmalıyım. :)
bak güzel arkadaşım, istediğin renkte insanlara sarılıp, öpüşebilir istediğin renkte insanla sevişebilirsin; bundan bize ne! üslubunun hoş olmadığını diler getiriyorlar, aynı hoş olmayan üslupla cevap veriyorsun. sen ''onlar türklere iğrenç diyor amaaaağ'' diyerek vicdanını bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorsun ama yanlış. senin yaptığın; yanlışı yanlışla örtmek. forumda, birçok anlaşamadığım üye olmasına rağmen polemiğe girmek isteyeceğim son kişi sensin sensin sevgili rymia çünkü sana verilmek istenen mesajı almıyor da almak istediğini anlıyorsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bak güzel arkadaşım, istediğin renkte insanlar sarılıp, öpülebilir istediğin renkte insanla sevişebilirsin; bundan bize ne! üslubunun hoş olmadığını diler getiriyorlar, aynı hoş olmayan üslupla cevap veriyorsun. sen yapılan ''onlar türklere iğrenç diyor amaaaağ'' diyerek vicdanını bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorsun ama yanlış. senin yaptığın; yanlışı yanlışla örtmek. forumda, birçok anlaşamadığım üye olmasına rağmen polemiğe girmek isteyeceğim son kişi sensin sensin sevgili rymia çünkü sana verilmek istenen mesajı almıyor da almak istediğini anlıyorsun.
Bak belki haklı olabilirsin ama konu ne biliyor musun değerli arkadaşım? Bugüne kadar ne yazsam yerli yersiz eleştirdiler. Bu konu da artık patlak verdi. Hiç alakasız yerde benim adım geçiyor? Orda kimseyle ilgili yorum bile yazmamışken. Haliyle bir zenciye yazdığım yorum için eleştiriliyorsam ve sert tepki alıyorsam benim de sert tepki vermem o kadar normal ki. Bardağa ısrarla su doldurup taşma diyemez ki kimse. Ya sen erkeksin, kadınla polemiğe girmek nedir? Acizliktir bu :) yiyorsa erkeklerle yapsın o polemiği :)

Dünya ne kadar ahlaktan uzak bir hale geldi insan üzülüyor. Bir şey deyince solcular hücum ediyor ama. Kızınız böyle bir roportaj yapsa ya da bir arkadaşına zencilerden hoşlanıyorum hissetmek istiyorum dediğini duysa yüzü kızarmaz mı acaba?

Geri