Zavallı Selim

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Tutabilir.
Esinlenin tabii.

Cizdiginiz ücgen iliskinin zayif halkasi kim?
Onu zayif hale getiren ne?
Bunlara isik tutuyo mu dizi?

Alfa erkek
Koca olan "ilik erkek"
Tatminsiz kadin

Bence cikarin artik agzinizdaki baklayi...
aslında dizide olay örgüsü biraz daha farklı işleniyor süreyyacığım. hoca ille de selime 'gavat' dedirtmek için açmış konuyu.... toplaşıp GAVAT diyelim de bitsin bu iş............

Selim yalnızca aradan çekilebilirdi gururlu ve onurlu bir şekilde, Kenan'la konuşmak ne demek!! Bugün eşini Kenan'a yönelten işte senin bu pasif tutumun Selim.

Climax hocamızın hikayeyi yapay zekaya yazdım sonuç

Siz selimin neler çektiğini nereden bileceksiniz
_7bd342a9-9bd1-4f5a-bf3a-9b0767034811.jpeg

Kenan'ı alfa yapan özellik ne ben onu anlamadım

aslında dizide olay örgüsü biraz daha farklı işleniyor süreyyacığım. hoca ille de selime 'gavat' dedirtmek için açmış konuyu.... toplaşıp GAVAT diyelim de bitsin bu iş............
Dizide örgü nasil asko?
Nasil geliniyor bu durağa?

@climax ikilimde.
Gavat mi, beta mi karar veremiyor Selim bey hakkinda.

Dizide örgü nasil asko?
Nasil geliniyor bu durağa?

@climax ikilimde.
Gavat mi, beta mi karar veremiyor Selim bey hakkinda.
spoi—

Aşko, Lale ve Kenan birlikteliklerini bitirseler de, iş arkadaşı olarak ilişkilerine devam ediyorlar. Aynı zamanda iki yakın arkadaşlar çünkü. Sonrasında Lale, Selim'le tanışıp evleniyor. Çoluk çocuk derken belki durağan ama iyi giden bir evlilikleri var. Kenan da hala hayatında, tüm bunlar gerçekleşirken…. Ve Selim de olaylara zaten hakim. Evliyken aldatma gibi durumlar gerçekleşmiyor. Sonrasında Lale'nin iş hayatında sıkıntılar çıkıyor, çok sevdiği işi bırakıp ev kadını oluyor. Bundan mutlu gözüküyorsa da mutsuz. Kocası da bunun farkında, işine geri dönmesi için onu teşvik ediyor. Dönüyor, Kenan'la birlikte tekrar iş yapıyorlar. Öyle böyle derken, Selim Bey tüm bunlar olurken bir kez daha anlıyor ki, bunlar birbirleri için yaratılmışlar. 'Ben' diyor, 'çekileyim artık, yoluma bakayım…' Hsjsjs Kenana dolaylı yollardan bu mesajı veriyor. Lale'yle de boşanmak istediğini aynı şekilde iletiyor. Falan filan, işte böyle.Kskd Yoruldum ayol…..

spoi—

Aşko, Lale ve Kenan birlikteliklerini bitirseler de, iş arkadaşı olarak ilişkilerine devam ediyorlar. Aynı zamanda iki yakın arkadaşlar çünkü. Sonrasında Lale, Selim'le tanışıp evleniyor. Çoluk çocuk derken belki durağan ama iyi giden bir evlilikleri var. Kenan da hala hayatında, tüm bunlar gerçekleşirken…. Ve Selim de olaylara zaten hakim. Evliyken aldatma gibi durumlar gerçekleşmiyor. Sonrasında Lale'nin iş hayatında sıkıntılar çıkıyor, çok sevdiği işi bırakıp ev kadını oluyor. Bundan mutlu gözüküyorsa da mutsuz. Kocası da bunun farkında, işine geri dönmesi için onu teşvik ediyor. Dönüyor, Kenan'la birlikte tekrar iş yapıyorlar. Öyle böyle derken, Selim Bey tüm bunlar olurken bir kez daha anlıyor ki, bunlar birbirleri için yaratılmışlar. 'Ben' diyor, 'çekileyim artık, yoluma bakayım…' Hsjsjs Kenana dolaylı yollardan bu mesajı veriyor. Lale'yle de boşanmak istediğini aynı şekilde iletiyor. Falan filan, işte böyle.Kskd Yoruldum ayol…..
Bebegim gercekten zahmet verdim...afedersin..ama sen böyle anlatinca olaya farkli bir bakis acisi geliyor..
Ama sonuc yine de, Selim ne? Diye bir sorun ortada .dddd

Neyse aman bize ne?
Herkes askina meskine sahip ciksin .ddddd

Salt cli hikayesine göre yorumlarsak;

Selim - dürüst, ahlaklı, saf, temiz, ne uzar ne kısalır, tavşan boku gibi bir hayat yaşar, içe dönük, gavatlıkla salaklık arasında gidip geliyor.

Lale - Tutkulu, girişken, dışa dönük, sosyal, risk almayı sever, 1,5TL fark verip mega pakete geçmekte beis görmez.

Kenan - Alfa, dürüst, ahlaklı, yoksul ailenin çok çalışıp sıyrılan ferdi, hesaplı adım atar, her işini tutkuyla yapar, az yakar çok vurur.

Selim bu kadar kasma.. boyle miy miy insanlar beni gerer

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Oyuncular karakterleri o kadar güzel yansıtmışki ibret almamak elde değil
Yuri boyka kenan , Kendra lust lale , Aurora snow aslı;
kus-ucusu.jpg

Üstteki resimler de hangisi selim ?

Neyse - yok olursan varken de görülmezsin her insanın iyi yada kötü bir rengi olması gerektiği düşüncesindeyim silik karakterler kimsenin yardımı olmadan yaşamdan kendilerini zamanla aşındırırlar zaten. Lale Alfa sigma beta diye gidecek gibi ama neyse Sjsj

Üstteki resimler de hangisi selim ?

Neyse - yok olursan varken de görülmezsin her insanın iyi yada kötü bir rengi olması gerektiği düşüncesindeyim silik karakterler kimsenin yardımı olmadan yaşamdan kendilerini zamanla aşındırırlar zaten. Lale Alfa sigma beta diye gidecek gibi ama neyse Sjsj
Selim yok villian karakterler bunlar.

• Beğen
Tepkiler: ne
Sırf Selim’i merak ettiğim için oturdum diziyi izledim. Selim aslında olması gereken ama asla olmayan ya da azınlıkta olan karakterlerden. Lale aldatmazdı bu arada bence. Bence ruhen yanında olmaması aldatmasından daha acı vericiydi Selim için. O yüzden boşandı.

Geri